Insallah canim.kacinda oldunuz asilamayi.benim 16 haziran daha cok erken gerci ama bi degisik durumum yok.Sorma cnm ya mrb bu arada inş bi sikinti yaratmaz bizlere mantar falan oluşur diye korkuyorum
Aa gerten mi ne güzel bi tesadüf ayni memleketten olmamiz ayrıca benim asilamam da 15 haziranda oldu aramizda bir gün var ne güzel inş ayni anda güzel haberleri aliriz:)Insallah canim.kacinda oldunuz asilamayi.benim 16 haziran daha cok erken gerci ama bi degisik durumum yok.
Bu arada bende sinopluyum
Aa gerten mi ne güzel bi tesadüf ayni memleketten olmamiz ayrıca benim asilamam da 15 haziranda oldu aramizda bir gün var ne güzel inş ayni anda güzel haberleri aliriz:)
Geçmiş olsun cnm ben 3senelik evliyim ilk senemde 6.ayimda hamile kaldim ama malesef 2aylik bebeğime düşük yaptim evlendigimizden beride hic korunmadik bende esimde bi turlu ikinci gebelik olmadi her turlu tahlil yapildi eşim ve bana rahim filmi falan da cektirdim bi silindi cikmadi çok şükür sadece polikistik över sikintim var oda sorun olmadigini söyledi doktorun zaten ilk gebeligimdede kisttim vardi öyle hamile kalmis tim ama ikincisinde bir turlu olmadi en sonunda asilamaya karar verdik hayirlisi artik bekliyoruz yas 30 olunca fazla vakit gecirmeyelim dedik olmazsa tüp bebeğe gecicez inş gerek kalmaz cnm yainsallah.
Sorununuz var mi..
Biz 1.5 senedir sebepsiz saniyoduk megersem varmismorfolojimiz 1 cikti bu 3. Sperm testimiz gecen ayda asilama olmustum o kagitta yazmiyodu. Bide 1 sene once yapmistik o da who ya gore degerlendirme vardi.
Yani.umitsiz sekilde bekliyorumhem saskin hem uzgun.
Bende ayni durumdayim canim.2 ay sonra 31 olucam...ben hic hamile kalamadim.hormon testlerim rahim filmim.hepsi normal.. esiminde normal saniyoduk bole bi sikinti cikti iste. Daha onceki testlerimizi normal lab.da yapmistik o acidan cok pismanim.Geçmiş olsun cnm ben 3senelik evliyim ilk senemde 6.ayimda hamile kaldim ama malesef 2aylik bebeğime düşük yaptim evlendigimizden beride hic korunmadik bende esimde bi turlu ikinci gebelik olmadi her turlu tahlil yapildi eşim ve bana rahim filmi falan da cektirdim bi silindi cikmadi çok şükür sadece polikistik över sikintim var oda sorun olmadigini söyledi doktorun zaten ilk gebeligimdede kisttim vardi öyle hamile kalmis tim ama ikincisinde bir turlu olmadi en sonunda asilamaya karar verdik hayirlisi artik bekliyoruz yas 30 olunca fazla vakit gecirmeyelim dedik olmazsa tüp bebeğe gecicez inş gerek kalmaz cnm ya
Allah yardimcimiz olsun cnm ya inş gerek kalmadan hamis oluruz bu ay dua etmekten başka caremiz yokBende ayni durumdayim canim.2 ay sonra 31 olucam...ben hic hamile kalamadim.hormon testlerim rahim filmim.hepsi normal.. esiminde normal saniyoduk bole bi sikinti cikti iste. Daha onceki testlerimizi normal lab.da yapmistik o acidan cok pismanim.
Bu ay tup bebek merkezinde yaptirdik. Ilk kez igne kullandim.. allahtan umit kesilmez tabi ama aci gercekler malum .
Bende tupe gecmek istiyorum eylulde 3 senem dolcak.. bilmiyorum naparim..
Bakalim 3 5 gun sonra az cok belli olur.Allah yardimcimiz olsun cnm ya inş gerek kalmadan hamis oluruz bu ay dua etmekten başka caremiz yok
Tamam cnm aynen daha erken hayirlisi olsun ins haberlesirizBakalim 3 5 gun sonra az cok belli olur.
Degisik bir durum olursa haberlesiriz.
Manisaliyim tatlm bndeBizden başka kimse yok anlasilan nerelisin tatlim benim memleket sinop ankaraya gelin geldim ankara da yasiyorum
İçini ferah tut tatlim ayrica adet olmak falanda yok o bebis gobisine tutuncak başka yolu yok ona gore :))Mrb kızlar bildiginz gb bugün aşılama gününü de sayarsak 10.günüö ve adet olacakmış gibi karnım ağrıyor yaaa bşde akıntım var adet olcam sanırım neden erken olcam kii ilaçlardan mııı acabaa
Memnun oldum cnm uzaklarda olsakta kimse birbirini tanimasada bir yürek olup ayni duada buluşmak güzel birbirimize destek olmak bize moral oluyorManisaliyim tatlm bnde
Adet belirtisi ve gebelik aynı mıııİçini ferah tut tatlim ayrica adet olmak falanda yok o bebis gobisine tutuncak başka yolu yok ona gore :))
Aynen guzelim insallah hep beraber de hamile kalcz bu ay olmasa da insallah baska aylarda en azndan kendm icinMemnun oldum cnm uzaklarda olsakta kimse birbirini tanimasada bir yürek olup ayni duada buluşmak güzel birbirimize destek olmak bize moral oluyor
Ah sorma canim bnde ayni durumdayim adet agrilarim basladi bide ustune sinir de geldm heyheylerim tepemde dolasiyrm ewde bu ay olmadi isteMrb kızlar bildiginz gb bugün aşılama gününü de sayarsak 10.günüö ve adet olacakmış gibi karnım ağrıyor yaaa bşde akıntım var adet olcam sanırım neden erken olcam kii ilaçlardan mııı acabaa
Canım napalım alıştık artık valla artık ne desen boş alıştımömmmmmmmmmm o kadarAh sorma canim bnde ayni durumdayim adet agrilarim basladi bide ustune sinir de geldm heyheylerim tepemde dolasiyrm ewde bu ay olmadi iste
Sabrin sonu selamettir bekleyelm bakalmCanım napalım alıştık artık valla artık ne desen boş alıştımömmmmmmmmmm o kadar
Offfff zaten baska bişeye yaramıyor z sadece sabırSabrin sonu selamettir bekleyelm bakalm
Sizin problem neydi cnmOfffff zaten baska bişeye yaramıyor z sadece sabır
Siz
Sizin problem neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?