Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım bel ağrım. zaten adet önceside olmaz.
keşke agırsa hemen belırtı sayarım =) 1,5 senedır dipçik gibiyim. ağrı sızı olmuyo bende
. Anladim cnm yinede belli olmaz kişiden kişiye değişiyor zaten inş hamissindir Rabbim büyük isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin ins

Mrb cnm kusura bakma msj yazdiktan sonra kimse yok diye ciktim sonrada uyuya kalmisim nasil gidiyor sende belirtiler hala ayni mi inş güzel haberi alirsin dua ediyorum hepimiz icin
Canım dün adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu şimdş bişey yok hiç bir yerim agrmıyor belim sabah sgryordu gecti

Canım dün adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu şimdş bişey yok hiç bir yerim agrmıyor belim sabah sgryordu gecti
Anladim cnm dun akşamda benim aynen öyleydi simdi karmim agrimiyo ama goguslerimden çok cekiyorum yurusem aciyo otursam aciyo yatsam ayni sutyen taksamda cikarsamda fena çok aciyo gündüz de ayni ama aksam olunca daha kotu seninde oylemi

Canım benim göğüsler pek acımıyor öyle dokununca acıyor senin hep mi öyle yoksa ilk defa mıı

Canım benim göğüsler pek acımıyor öyle dokununca acıyor senin hep mi öyle yoksa ilk defa mıı
Ya o kadar aciyoki sirt ustu yatiyorum olmuyor yan yatiyorum yine aciyo fena halde ne tarafa donucemi sasiriyorum yattigim tarafin acisi dinene kadar akla karayi seciyorum uykuya dalana kadar kivraniyorum yatakta sürekli uyaniyorum bu yüzden

Ya o kadar aciyoki sirt ustu yatiyorum olmuyor yan yatiyorum yine aciyo fena halde ne tarafa donucemi sasiriyorum yattigim tarafin acisi dinene kadar akla karayi seciyorum uykuya dalana kadar kivraniyorum yatakta sürekli uyaniyorum bu yüzden

İnş hayırdır yaaa inş gebelik tendr canım

Canım bnm 12"günüm mutlaka haber vercem ama sende ver senden umudum var inşallah olcak
Tabiki cnm benim haber vermezmiyim ilk siz ogrenceksiniz olumlu da olsa olumsuzda yazicam mutlaka ayrıca benimde senden umudum var ben hep güzel düşünüyorum güzel olur inş allah büyük

İ
Tabiki cnm benim haber vermezmiyim ilk siz ogrenceksiniz olumlu da olsa olumsuzda yazicam mutlaka ayrıca benimde senden umudum var ben hep güzel düşünüyorum güzel olur inş allah büyük
İnşallah canım yaa hep beraber inşallah sen ne zaman öğreniyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…