Aaaa canım bizim baska topik var biri ilk aşılamada hamile oldugu ögrendi oda şikayeti gaz şişkinlik alt karın adet olacakmış gibi karn ağrısı uyku hali ve kabızlık vardı şimdi haftalık hamile bnce sende hamilesin inşallahDun aksam oldu canim agri bugün yok hayirlisi gaz ve şişkinlik te var ya oda agri yapiyo arada kabizliktan galiba
ben eger hamıle kalırsam kasıkta batma ve gogus agrısı yasamak ıstıyorum =))Aaaa canım bizim baska topik var biri ilk aşılamada hamile oldugu ögrendi oda şikayeti gaz şişkinlik alt karın adet olacakmış gibi karn ağrısı uyku hali ve kabızlık vardı şimdi haftalık hamile bnce sende hamilesin inşallah
Valla ayy çok sevindim o bayan arkadasin için inş cnm ya Rabbim hepimize nasip etsin insAaaa canım bizim baska topik var biri ilk aşılamada hamile oldugu ögrendi oda şikayeti gaz şişkinlik alt karın adet olacakmış gibi karn ağrısı uyku hali ve kabızlık vardı şimdi haftalık hamile bnce sende hamilesin inşallah
Rabbim büyük cnm ya inş hepimiz de güzel haberlerimizi paylasmayi nasip eder insben eger hamıle kalırsam kasıkta batma ve gogus agrısı yasamak ıstıyorum =))
cunku bu ıkısını hıc bılmıyorumm. 1,5 senedır okuyorum ama. bır kez bole bısey yasamadım
karnım belım fılan arada agrır usutunce ama dıgerlerını merak edıyorum
amın canım. bızım gunumuz aynıydı.. bakalım neler olacak. gercı ben kan testı yaptırmayı dusunmuyorum. zaten ertesı gun adet gunum.. belırtımde yok. beklerım. eger mucıze olurda gecerse ne alaaRabbim büyük cnm ya inş hepimiz de güzel haberlerimizi paylasmayi nasip eder ins
Evet cnm ayni hayirlisi artik ben bikac aydir 25.ve 26.günler oluyorum adet düşük yapmadan önce hic sasmazdi 28.günde olurdum her ay kurtajtan sonra ileri geri oynamalar oldu öyle devam ediyor o yüzden adet günümü tam kestiremiyorum 30haziran randevu tarihim yani adetin 28.gunune denk dekliyo fakat ben 30hazirandan önce adet olursam olurum olmazsam doktora gidicem o gün kan testi icinamın canım. bızım gunumuz aynıydı.. bakalım neler olacak. gercı ben kan testı yaptırmayı dusunmuyorum. zaten ertesı gun adet gunum.. belırtımde yok. beklerım. eger mucıze olurda gecerse ne alaa
Evet cnm ayni hayirlisi artik ben bikac aydir 25.ve 26.günler oluyorum adet düşük yapmadan önce hic sasmazdi 28.günde olurdum her ay kurtajtan sonra ileri geri oynamalar oldu öyle devam ediyor o yüzden adet günümü tam kestiremiyorum 30haziran randevu tarihim yani adetin 28.gunune denk dekliyo fakat ben 30hazirandan önce adet olursam olurum olmazsam doktora gidicem o gün kan testi icin
Amin cnm inş hep birlikte ogrenirizİnşallah olmaz canım inşallah hamile oldugunu öğrenirsin
Galiba bn adet oldum yaaAmin cnm inş hep birlikte ogreniriz
benımde genel olarak 28 de olur ama . ılac kullanınca one gelıyor yumurtlama halıyle degısıyor. bu ay 26. gunumde adet olmam lazım. ıgneye göre hesaplıyorum.Evet cnm ayni hayirlisi artik ben bikac aydir 25.ve 26.günler oluyorum adet düşük yapmadan önce hic sasmazdi 28.günde olurdum her ay kurtajtan sonra ileri geri oynamalar oldu öyle devam ediyor o yüzden adet günümü tam kestiremiyorum 30haziran randevu tarihim yani adetin 28.gunune denk dekliyo fakat ben 30hazirandan önce adet olursam olurum olmazsam doktora gidicem o gün kan testi icin
Nasil ya kanaman mi olduGaliba bn adet oldum yaa
Olabilir cnm bilemiyorum yinede sen jeli kullanırken dikkatli ol tahris etmemeye calisbenımde genel olarak 28 de olur ama . ılac kullanınca one gelıyor yumurtlama halıyle degısıyor. bu ay 26. gunumde adet olmam lazım. ıgneye göre hesaplıyorum.
ya canım sen jel kullanıyordun dımı . az once wc ye gıtmıstım. hanı jel kalıntıları oluyo ya. onu temızlerken kan gördum cok az ama 2-3 damla. neyın nesı anlamadım. bu zamana kadar ara kanama dıye bısey yasamadım. adet harıcı damla kan görmedım.
acaba dıyorum o jelın kabı mı tahrıs ettı.
Galiba bn adet oldum yaa
Sendicim ordamisin cnm ya adet olmadin inşGaliba bn adet oldum yaa
sahurda gözum kapalı yapıyorum :) :) 10 dakka yatıp 10 dk turluyorum. sonra yemek yıyıp yatıyorum.Olabilir cnm bilemiyorum yinede sen jeli kullanırken dikkatli ol tahris etmemeye calis
daha gunun gelmedı kııGaliba bn adet oldum yaa
Zorlandiysan ondan olabilir cnm dikkat etmeye calis yinede bende de kalintilar oluyor temizliyorumsahurda gözum kapalı yapıyorum :) :) 10 dakka yatıp 10 dk turluyorum. sonra yemek yıyıp yatıyorum.
baya zor oluyor ama napım
İnş adet olmamistir ya yerleşme kanamasidir insdaha gunun gelmedı kıı
Canım kanama degil de akıntım oldu selpkla sildim içinde tüy gb kırmızı noktalar vardıNasil ya kanaman mi oldu
evet ya pis bısey :)Zorlandiysan ondan olabilir cnm dikkat etmeye calis yinede bende de kalintilar oluyor temizliyorum
ınsallahhhİnş adet olmamistir ya yerleşme kanamasidir ins
Ayy cnm ya kalbime iniyordu sakin adet olma rabbim yardimcimiz olsunCanım kanama degil de akıntım oldu selpkla sildim içinde tüy gb kırmızı noktalar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?