Çok sağol canım ilk asilamadan pek ümidim yok aslında var gibi de ama umutlanmak sonra bişey olmayınca üzülmek çok zor sende bu süreçten geçmişsin allahım sağlıcakla evladını kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bana da ☺İnşallah sürecin bundan sonra iyi olur, su süreçte zor da olsa insana lazım olan sağlam bi psikoloji ama tabi yaşanmışlıkları olunca insanın bu çok mümkün değil..
3 sene önce 16 haftalık gebeliğim sonlandı oldukça zor bi süreçti, 4 korunma+4 ay bekleme süreci sonrasında hamile kaldım yine ama bu sefer de kimyasal gebelik oldu.. Sonra 2 ay klomen kullanıp 2 ay ara verip tekrar 2 ay klomen kullandım ama bana faydası yerine zararı oldu.. Hiç şaşmayan adetlerim düzensiz oldu pko gelişti sonrası 1,5 sene öyle geçti.. Sonra gonal f iğneyle aşılama yaptırdık tek yumurtam gelişmişti eşiminde morfoloji %2 çıkınca 2. Aşılama planları yapmaya başlamıştım ama şükür ilk aşılamada tuttu..
Tüp bebek yapan hastalardan okumuştum bende aşılama sonrası kabak çekirdeği yemiştim. Aşılama günü hastane de 20 dakika işlem sonrası yattım sonrası da sadece ağır iş ve ani hareket yapmadım.. Hastane 1 hafta gün aşırı ilişki önermişti aşılama perşembe olmuştu cuma ve pazar ilişki oldu sadece..
Bu da benim sürecimdi şimdi çok şükür sayılı günler kaldı inşallah oğlumuza kavuşmaya. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Suan ne aşamadasın peki beklemeye mi başladın nolur ümitsizliğe kapılmayın allahım imkansızi hayal dahi ettirmezmis birgün bizim de evlatlarimiz olucak allahım in izniyleCanım aşılamadan sonra 3 gün falan yat dinlen iş yapma Dr bana aşılama günü ilişki önerdi ve aşılamadan sonra 3 gün boyunca ilişki dedi
Benim bildiğim bu kadar canım bende yaptırdım ama tutmadı malesef
3 kez kontrole gittim doktor da İsim 1 saat kadar sürdu ama asilama günü yani perşembe günü yarım gün izin alicam duruma göre belki bütün gün gitmeyebilirim çünkü isim rahat oturuyorum doktor da çalışmanda sıkıntı olmaz dediArkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum. Ama o ay iş yerinden toplamda kaç kez izin almam gerekiyor?
İnşallah tutar canın ınsalah allah sesini duyar benimde perşembe kontrol yumurtam büyüdüyse cuma igne cumartesi asilama olucam allah tez zamanda kucağımiza almayi nasip etsinKızlar az önce çatlatma ignemi vurdum perşembe 10:30 asilamam yapılacak nolur dualarınizi eksik etmeyin ☺
inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben bursa dayım sen hangi şehirdesinİnşallah tutar canın ınsalah allah sesini duyar benimde perşembe kontrol yumurtam büyüdüyse cuma igne cumartesi asilama olucam allah tez zamanda kucağımiza almayi nasip etsin
Bende şimdi hastaneden geldim asilamam yapıldı doktor çok başarılı geçti dedi biraz zorlandım ama % 20 şans varmış asilama da doktor sana 19 diyemem 20 dedi yani çok güzel dedi ben puregon ile yumurta büyüttüm iğneleri hep kendim yaptım oviterelle yi de kendim göbek vurmustum
Canım bende yaptm iğnemi beklemedym simdi ya daha once aşılsma oldum canım cok yandı senn nasıl gecti acı varmıydıBende şimdi hastaneden geldim asilamam yapıldı doktor çok başarılı geçti dedi biraz zorlandım ama % 20 şans varmış asilama da doktor sana 19 diyemem 20 dedi yani çok güzel dedi ben puregon ile yumurta büyüttüm iğneleri hep kendim yaptım oviterelle yi de kendim göbek vurmustum
Vallah doğruyu söylemek gerekirse baya zor oldu ama 5 dakka falan dayanilmayacak kadar değildi sonucu güzel olsun inşallah çektiğimiz acılara degsin canım insallahC
Canım bende yaptm iğnemi beklemedym simdi ya daha once aşılsma oldum canım cok yandı senn nasıl gecti acı varmıydı
Insallah kuzm daha once rahim filmine dayandım buna da dayanırm dıyorum ama korkyrm :)Vallah dogr
Vallah doğruyu söylemek gerekirse baya zor oldu ama 5 dakka falan dayanilmayacak kadar değildi sonucu güzel olsun inşallah çektiğimiz acılara degsin canım insallah
dayanırsın canım sonuç güzel olsun yeter ki bana bu aksam da ilişki verdi duphason diye bi ilaç verdi 10 gün sabah akşam alıcam bittiği gün kan testi yap dedi haftaya salıyı bekliyorum günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum 1 kasım bana en güzel hediyemi versin inşallah tabi her isteyene nasip olsun inşallahhhInsallah kuzm daha once rahim filmine dayandım buna da dayanırm dıyorum ama korkyrm :)
Insallah canm benm insallah hepimiz o duyguları tadarız ben suan cok streslendm yadayanırsın canım sonuç güzel olsun yeter ki bana bu aksam da ilişki verdi duphason diye bi ilaç verdi 10 gün sabah akşam alıcam bittiği gün kan testi yap dedi haftaya salıyı bekliyorum günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum 1 kasım bana en güzel hediyemi versin inşallah tabi her isteyene nasip olsun inşallahhh
hiç stres yapma canım sakin ol kendini kasınca daha da çok ağrıyor aşılama sonrası durumunu da bana bildirir misinInsallah canm benm insallah hepimiz o duyguları tadarız ben suan cok streslendm ya
Ya işte sıkıntım piskolojik kasıyorum kendımı tabi bildirirm canım antalyadaym vitalede yapılacak aşılama seniin neresi?hiç stres yapma canım sakin ol kendini kasınca daha da çok ağrıyor aşılama sonrası durumunu da bana bildirir misin
bu arada hangi şehirdesin hangi hastanede yapılacak
Ya işte sıkıntım piskolojik kasıyorum kendımı tabi bildirirm canım antalyadaym vitalede yapılacak aşılama seniin neresi?
Kuzuuıııım aşılamamı oldum bebişleri enjekte etti doktorum umutluyum sansımız yuksek dedi hap verdi 15gün sonra test yapalm dedi dedgn gbi hafıf agrı gbi oldu ve bitti saniye sürmedi korkulcak hcbsy yokmus ınandm.:)ben bursadayım canım normal muayene gibi olucak diye düşünüp hiç araştırmadan gitmiştim hiç stres yapmadım o yüzden
ama inan dayanılmayacak gibi değil kasma kendini benim rahim duvarını geçmek zor oldu herkes bu sorunu yaşamıyormuş.
dilerim senin ki o kadar zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?