Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sağol canım ilk asilamadan pek ümidim yok aslında var gibi de ama umutlanmak sonra bişey olmayınca üzülmek çok zor sende bu süreçten geçmişsin allahım sağlıcakla evladını kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bana da ☺

Suan ne aşamadasın peki beklemeye mi başladın nolur ümitsizliğe kapılmayın allahım imkansızi hayal dahi ettirmezmis birgün bizim de evlatlarimiz olucak allahım in izniyle

Aynen canım beklemedeyim şuan hiçbir şey yaptırmak istemiyorum

Arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum. Ama o ay iş yerinden toplamda kaç kez izin almam gerekiyor?

Canım aşılama günü ile birlikte 4 gün falan izin al

Arkadaşlar aşılama yaptırmak istiyorum. Ama o ay iş yerinden toplamda kaç kez izin almam gerekiyor?
3 kez kontrole gittim doktor da İsim 1 saat kadar sürdu ama asilama günü yani perşembe günü yarım gün izin alicam duruma göre belki bütün gün gitmeyebilirim çünkü isim rahat oturuyorum doktor da çalışmanda sıkıntı olmaz dedi

Kızlar az önce çatlatma ignemi vurdum perşembe 10:30 asilamam yapılacak nolur dualarınizi eksik etmeyin ☺
İnşallah tutar canın ınsalah allah sesini duyar benimde perşembe kontrol yumurtam büyüdüyse cuma igne cumartesi asilama olucam allah tez zamanda kucağımiza almayi nasip etsin

İnşallah tutar canın ınsalah allah sesini duyar benimde perşembe kontrol yumurtam büyüdüyse cuma igne cumartesi asilama olucam allah tez zamanda kucağımiza almayi nasip etsin
inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben bursa dayım sen hangi şehirdesin
aynı anda olucak takip edelim birbirimizi allahım her isteyene tez zaman da nasip etsin inşallah

Selam kızlar aşılama olcam diyodum sürekli serophene ile bir tane yumurtam büyümüş bgun saat 11de çatlatma iğnemi göbekten kendim yapıcam cuma gün aşılamam var cok umudum yok ama Allahım ol derse hersy bahane dua edin nolur Y yaseminaz sen iğneni nasıl vurdun

Bende şimdi hastaneden geldim asilamam yapıldı doktor çok başarılı geçti dedi biraz zorlandım ama % 20 şans varmış asilama da doktor sana 19 diyemem 20 dedi yani çok güzel dedi ben puregon ile yumurta büyüttüm iğneleri hep kendim yaptım oviterelle yi de kendim göbek vurmustum

C
Canım bende yaptm iğnemi beklemedym simdi ya daha once aşılsma oldum canım cok yandı senn nasıl gecti acı varmıydı

Vallah dogr
C

Canım bende yaptm iğnemi beklemedym simdi ya daha once aşılsma oldum canım cok yandı senn nasıl gecti acı varmıydı
Vallah doğruyu söylemek gerekirse baya zor oldu ama 5 dakka falan dayanilmayacak kadar değildi sonucu güzel olsun inşallah çektiğimiz acılara degsin canım insallah

Vallah dogr

Vallah doğruyu söylemek gerekirse baya zor oldu ama 5 dakka falan dayanilmayacak kadar değildi sonucu güzel olsun inşallah çektiğimiz acılara degsin canım insallah
Insallah kuzm daha once rahim filmine dayandım buna da dayanırm dıyorum ama korkyrm :)

Insallah kuzm daha once rahim filmine dayandım buna da dayanırm dıyorum ama korkyrm :)
dayanırsın canım sonuç güzel olsun yeter ki bana bu aksam da ilişki verdi duphason diye bi ilaç verdi 10 gün sabah akşam alıcam bittiği gün kan testi yap dedi haftaya salıyı bekliyorum günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum 1 kasım bana en güzel hediyemi versin inşallah tabi her isteyene nasip olsun inşallahhh

Insallah canm benm insallah hepimiz o duyguları tadarız ben suan cok streslendm ya

Insallah canm benm insallah hepimiz o duyguları tadarız ben suan cok streslendm ya
hiç stres yapma canım sakin ol kendini kasınca daha da çok ağrıyor aşılama sonrası durumunu da bana bildirir misin
bu arada hangi şehirdesin hangi hastanede yapılacak

hiç stres yapma canım sakin ol kendini kasınca daha da çok ağrıyor aşılama sonrası durumunu da bana bildirir misin
bu arada hangi şehirdesin hangi hastanede yapılacak
Ya işte sıkıntım piskolojik kasıyorum kendımı tabi bildirirm canım antalyadaym vitalede yapılacak aşılama seniin neresi?

Ya işte sıkıntım piskolojik kasıyorum kendımı tabi bildirirm canım antalyadaym vitalede yapılacak aşılama seniin neresi?

ben bursadayım canım normal muayene gibi olucak diye düşünüp hiç araştırmadan gitmiştim hiç stres yapmadım o yüzden
ama inan dayanılmayacak gibi değil kasma kendini benim rahim duvarını geçmek zor oldu herkes bu sorunu yaşamıyormuş.
dilerim senin ki o kadar zor olmaz

Kuzuuıııım aşılamamı oldum bebişleri enjekte etti doktorum umutluyum sansımız yuksek dedi hap verdi 15gün sonra test yapalm dedi dedgn gbi hafıf agrı gbi oldu ve bitti saniye sürmedi korkulcak hcbsy yokmus ınandm.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…