ay çok sevindim canım ya şimdi sabırla bekleme zamanı allah yardımcımız olsun :)Kuzuuıııım aşılamamı oldum bebişleri enjekte etti doktorum umutluyum sansımız yuksek dedi hap verdi 15gün sonra test yapalm dedi dedgn gbi hafıf agrı gbi oldu ve bitti saniye sürmedi korkulcak hcbsy yokmus ınandm.:)
Cok sqbırsızm ya inşallah sonuclarmz olumlu olr rabbim kucagımızı bos bırakmasın ınsallah bu ay oldu deriz ve darısı tüm isteyenlere bende progestan kullanıyorum 15günlük ilac tam ondan snra insallah test sen ne zaman yapcaksın testay çok sevindim canım ya şimdi sabırla bekleme zamanı allah yardımcımız olsun :)
inşallah bebeklerimize kavuşuruz:)
bende bu sabah duphaston a başladım 10 gün kullan 11. gün kan testi yap dedi çok heyecanlı ve sabırsızım 1 kasım gelsin biran önce ama kasık ağrım devam ediyor yürürken otururken batıyor sürekli senin ağrın varmıCok sqbırsızm ya inşallah sonuclarmz olumlu olr rabbim kucagımızı bos bırakmasın ınsallah bu ay oldu deriz ve darısı tüm isteyenlere bende progestan kullanıyorum 15günlük ilac tam ondan snra insallah test sen ne zaman yapcaksın test
Oo senin daha yakın ne güzel benim kasık agrım hastanede oldu yarım saat snra gecti eve geldıgımde karın agrım basladı hala hafıf var ama gaz sancısı bu kasık değil yumru gbi tam göbek cevresinde bide tuvalete gırdgımde cok hafif kahverengimsi cpk acık leke geldi bi kac arastrdm normalmısbende bu sabah duphaston a başladım 10 gün kullan 11. gün kan testi yap dedi çok heyecanlı ve sabırsızım 1 kasım gelsin biran önce ama kasık ağrım devam ediyor yürürken otururken batıyor sürekli senin ağrın varmı
Oo senin daha yakın ne güzel benim kasık agrım hastanede oldu yarım saat snra gecti eve geldıgımde karın agrım basladı hala hafıf var ama gaz sancısı bu kasık değil yumru gbi tam göbek cevresinde bide tuvalete gırdgımde cok hafif kahverengimsi cpk acık leke geldi bi kac arastrdm normalmıs
Aynen aynen gece midem felan bulandı kötü oldum :) kader kısmet ınsallah baklm ben 6senelik evliyim 24yasındaym yaklasık 5senedir istiyoruz ılk basta yanls hastane yanlıs doktorlar sayesinde zaman kaybım oldu birazda ara verdik kendimiz denedik olmadı suan üstüne düşüyoruz işte senn yas kac ne kadrdır deniyosunzaynen canım benim çok ilginç bi ağrı sonumuz güzel olsun inşallah sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın çok oldu mu bebiş bekleyeli
Aynen aynen gece midem felan bulandı kötü oldum :) kader kısmet ınsallah baklm ben 6senelik evliyim 24yasındaym yaklasık 5senedir istiyoruz ılk basta yanls hastane yanlıs doktorlar sayesinde zaman kaybım oldu birazda ara verdik kendimiz denedik olmadı suan üstüne düşüyoruz işte senn yas kac ne kadrdır deniyosunzaynen canım benim çok ilginç bi ağrı sonumuz güzel olsun inşallah sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın çok oldu mu bebiş bekleyeli
ben 27 yaşındayım 2.5 senelik evliyim ama 1 senedir bebek istiyoruz ilk denemem de hamileydim ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hersey bozuldu pco teşhisi kondu o günden sonra da tedavi oluyorum ama nasip kısmet inşallah en yakın zaman da bizim gibi evlat aşkıyla yanan herkese nasip olsun canımAynen aynen gece midem felan bulandı kötü oldum :) kader kısmet ınsallah baklm ben 6senelik evliyim 24yasındaym yaklasık 5senedir istiyoruz ılk basta yanls hastane yanlıs doktorlar sayesinde zaman kaybım oldu birazda ara verdik kendimiz denedik olmadı suan üstüne düşüyoruz işte senn yas kac ne kadrdır deniyosunz
ben 27 yaşındayım 2.5 senelik evliyim ama 1 senedir bebek istiyoruz ilk denemem de hamileydim ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hersey bozuldu pco teşhisi kondu o günden sonra da tedavi oluyorum ama nasip kısmet inşallah en yakın zaman da bizim gibi evlat aşkıyla yanan herkese nasip olsun canım
Pco bende de vardı ama ben hayli kilo verdim o tedaviye ara verdgmz sırada Allahım hayrlısını versin ınsallahben 27 yaşındayım 2.5 senelik evliyim ama 1 senedir bebek istiyoruz ilk denemem de hamileydim ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hersey bozuldu pco teşhisi kondu o günden sonra da tedavi oluyorum ama nasip kısmet inşallah en yakın zaman da bizim gibi evlat aşkıyla yanan herkese nasip olsun canım
Teşekkür ederim canım inşallah seninde iyi geçer bebislerimize kavusuruz.bende pazartesi kontrole gidecem bakalım buyuduyse aşılama günü verecek doktorum.rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah.canim hic sitres yapma benimde ilk asilamam olacak pazartesi allah izin verirse klomen kullandim oviletr catlama igenisi olucam yarın pekmez ye mesala ceviz meyve ve son 24 saat alkol sigara içme sen ve esin
Canım bende dün 2.aşılamamı oldum bende senın gbi cok gergin ve streslydm ama hc korktgm gbi olmadı tabi doktorunada baglı iğnelere cok takılma yumurtalar hemen hemen kolay büyüyo hayırlısı olsun senın ıcınMerhaba arkadaşlar bu ay benim de asilamam var allah izin verirse..Şu an iğneleri ( merional ) göbekten vuruyorum yumurtalar büyüsün diye..bana yapmamı onerebileceginiz tavsiyelere ihtiyacım var.neler yaptınız mesela bana neler tavsiye edersiniz ? Çok heyecan ve stresliyim çünkü..
Evet canım tedavi olurken kilo vermek imkansız Karnım o kadar şişiyor ki gören 6 aylık halime sanır beni ilaçlar mahvediyor yan etki yapıyor bana hayırlısı canim asilamam tutmazsa bende ara verip kilo vermeye başlıca caninPco bende de vardı ama ben hayli kilo verdim o tedaviye ara verdgmz sırada Allahım hayrlısını versin ınsallah
Yapilcak hiç bişey yok canim sakin ve sabırlı olucaz hic kasma kendine korkulcak hic bisey yok ☺hep beraber bol bol da dua edicezMerhaba arkadaşlar bu ay benim de asilamam var allah izin verirse..Şu an iğneleri ( merional ) göbekten vuruyorum yumurtalar büyüsün diye..bana yapmamı onerebileceginiz tavsiyelere ihtiyacım var.neler yaptınız mesela bana neler tavsiye edersiniz ? Çok heyecan ve stresliyim çünkü..
benim msjıma da cevap veren yokaşılama için hacettepe giden var mı arkadaşlar ve hangi doktora gittiniz lütfen yazın ya da ankarada nereye aşılama yaptırdınız ne kadara mal oldu
Canım ankara da bilmem ama bursa da özel hastanede 1400 tl ye yaptırdım öncesinde iğne lerde 250 tl tuttu umarım çabamiza değer biran önce kavuşuruz bebeklerimizebenim msjıma da cevap veren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?