Canım hiç sitres yapma bende kullandım klomen ilk kutu yeterli gelmedi ikinci kutuya başladım bitti bugün asılma ilıcak ınş sadece doktor iyi takip atmesi lazim yumurtayı benim bir hafta çağırdı baktı senin nasıl canım kaç mm suanKızlar günaydın bende şimdi kontrolden çıktım yumurtalari bekliyoruz allah izin verirse cuma günü asilamam var.Inşallah yumurtalar yeterli büyüklüğe gelirde yaparız.çok stresli ve heyecanlıyım nolur bana da dua edin
Evet sürekli kontrol ediyor canım bugün baktik 14 mm olmuşlar perşembe tekrar geldi canm duruma göre de cuma asilamani yaparız dedi inşallah buyurler yoksa pazartesiye kalacak.senin adına da dua edicem inşallah bebislerimiz tutunur da sevinç haberlerimizi yazarızCanım hiç sitres yapma bende kullandım klomen ilk kutu yeterli gelmedi ikinci kutuya başladım bitti bugün asılma ilıcak ınş sadece doktor iyi takip atmesi lazim yumurtayı benim bir hafta çağırdı baktı senin nasıl canım kaç mm suan
İnsaallah tutmuştur bağışıngünaydın kızlar
aşılamada 5. günüm kasıklarım çok ağrıyor ve affedersiniz gaz problemim çok var sizlerde durumlar nasıl bunlar iyiye mi işaret acaba günler geçmek bilmiyor
insalah inşallah allah büyük ama perşembe günü kadar hiç gitnenezlik yapma canım belki çarşamba büyük ilıcak yumurta bende mesela polikislikover var o yüzden hergün kontrol asılma gününe kadar çünkü yumurta bazen buyuyo bazrnde çok fazla buyumuo canım pekmez iç keçi boynuzu buyutuo yumurtayi şimdi geldim doktora çok heycanliyim kalbmim durucak sanirimEvet sürekli kontrol ediyor canım bugün baktik 14 mm olmuşlar perşembe tekrar geldi canm duruma göre de cuma asilamani yaparız dedi inşallah buyurler yoksa pazartesiye kalacak.senin adına da dua edicem inşallah bebislerimiz tutunur da sevinç haberlerimizi yazarız
Yazdıklarını okudukça benim de heyecanim çok arttı canm yaa..keçi boynuzunun kendisini mi alayım pekmezini mi canm ? Inşallah tutar bebislerimiz...İnsaallah tutmuştur bağışın
insalah inşallah allah büyük ama perşembe günü kadar hiç gitnenezlik yapma canım belki çarşamba büyük ilıcak yumurta bende mesela polikislikover var o yüzden hergün kontrol asılma gününe kadar çünkü yumurta bazen buyuyo bazrnde çok fazla buyumuo canım pekmez iç keçi boynuzu buyutuo yumurtayi şimdi geldim doktora çok heycanliyim kalbmim durucak sanirim
Canım ben bir hafta boyunca akşam bir bardak sütun içine 3 yemek kaşığı keciboynuzupekmezi döktüm ilk bitane yumurtam büyüdü pekmezci içinde 3 tane yumurtam oldu doktor bile şaşırdı nasıl büyümüşler die allah yardımcımız olsun bende asilama oldum suan uzaniorum ınş ayın 7de pozitifi görürümYazdıklarını okudukça benim de heyecanim çok arttı canm yaa..keçi boynuzunun kendisini mi alayım pekmezini mi canm ? Inşallah tutar bebislerimiz...
Hemen alıp uygulayacagim canım inşallah bende faydasını görürüm.senin için de dua edicem rabbim poziifi görmeyi nasip etsin inşallah inşallah ... bana da dua et arkadaşım ..nasıl acı cektin mi aşılama esnasındaCanım ben bir hafta boyunca akşam bir bardak sütun içine 3 yemek kaşığı keciboynuzupekmezi döktüm ilk bitane yumurtam büyüdü pekmezci içinde 3 tane yumurtam oldu doktor bile şaşırdı nasıl büyümüşler die allah yardımcımız olsun bende asilama oldum suan uzaniorum ınş ayın 7de pozitifi görürüm
Valla acio acmio down yalan söyler ağrım çok yok suan da ara ara olup ama ilk sperm koymadan önce baya acıdı benim doktor derin nefes al dedi ama olsun degsinde ınş 8 senedir bekliyorum bende dua edicem sana rabbim kucagini boş bırakmasın insHemen alıp uygulayacagim canım inşallah bende faydasını görürüm.senin için de dua edicem rabbim poziifi görmeyi nasip etsin inşallah inşallah ... bana da dua et arkadaşım ..nasıl acı cektin mi aşılama esnasında
Dün doktorumla görüştüm bu ağrıların normal olduğunu söyledi canım gece kasik agrisi yla uyaniyorum tuvalete gidince geçiyor bilmiyorum inşallah bebegimin belirtileridir çok heveslenmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır 1 Kasım i bekliyorum canim
bana duphaston diye bi ilaç verdi aşılamadan 2 gün sonra başla dedi 10 günlük bir ilaç 11. gün kan testi yap dedikizlar siz asilamadan sonra ilac kullandinizmi doktor vana progestoron vetdi ama simdi kullanma dedi kafama takildi
bana duphaston diye bi ilaç verdi aşılamadan 2 gün sonra başla dedi 10 günlük bir ilaç 11. gün kan testi yap dedi
sen aşılamanı ne zaman oldun canım
bana duphaston diye bi ilaç verdi aşılamadan 2 gün sonra başla dedi 10 günlük bir ilaç 11. gün kan testi yap dedi
sen aşılamanı ne zaman oldun canım[/QUOTcanim ben dün oldum asilama ama genelde verirler ya kullanmak için çok kafama takıldı şimdi yaa
Ya bende hic bi belirti yok normal her zaman olan akıntı var bende progestan kullanıyorum acayp uyku yapıyo o kdr bende değişiklik yok benm ilac 15günlük 4kasım gibide benm test yapmam gerekiyo ama o zamana sabredemıcem sanrm ayın 1inde idrar tahlili yapıcamDün doktorumla görüştüm bu ağrıların normal olduğunu söyledi canım gece kasik agrisi yla uyaniyorum tuvalete gidince geçiyor bilmiyorum inşallah bebegimin belirtileridir çok heveslenmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır 1 Kasım i bekliyorum canim
Ezgicim bende gecen cuma aşılama oldum doktorum cumrtesi gün progestan ilaca basla dedi 15günlük progestan içiyorm ben sabah aksamkizlar siz asilamadan sonra ilac kullandinizmi doktor vana progestoron vetdi ama simdi kullanma dedi kafama takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?