Canım ne zamandan beri olmuyo herhangi bi sorun varmı?Kızlar benimde 20 ekim de asilamam yapıldı ama bugun regl oldum malesef çok umutluydum ama kismet değilmiş 4 günden beri tansiyonla uğraşıyorum aslında stres yapmışım ve kismet değilmiş psikoloğa gidicem tedavi olucam stres herseye engel uzun bi süre ilaç kullanmayı düşünmüyorum vakit saat var allahım her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah
Geçen sene ilk haziran da istedik ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebeliğim oldu sonra ilişki takibi oldu 4 kez falan olmadı ilk asilamam oda olmadı artık kendimi dinlenmeye aldim eşimde de bende de sıkıntı yok pco başlangıcı oldu ama doktorum bebeğime engel olmadığını soyluyoCanım ne zamandan beri olmuyo herhangi bi sorun varmı?
Üniversite yada devlet hastanesinde yaptırırsan aşılama, onlar rapor çıkarıyomuş canım yaptıranlardan duymuştumDevlet raporu hakkında bilginiz var mı bnm durumum kötü yeşil kartlı yim resmiyette 3 yilim doldu yaşı mda 23 tum şartlara uygunum asilama raporu alabilir miyim
Canım devlet 3 hak tanıyo diye biliyorum ama emin değilim sorup öğrenmen lazım, hijyen konusunda da pek bilgim yok ama devlet hastanesi ve üniversitenin pek hijyen olacağını sanmıyorum imkanın varsa özelde yaptır derimİlk gidisim de verir ler mi acaba çok mu uzun süre r bilginiz var mı bide hijyenik mi sonuçta enfeksiyon kapmamk gerek
Yeni çıktım aşılamadan rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallahhhBn bu bu ay adet olmama iki hafta kaldı yapcm aşılamayi özel hastahanede inşallah tutar tutmaz sa da devlet ten rapor alacam
Hadi hayırlısı olsun canm sıra şimdi gün symakta. Beraber sayarız inşallah aramızda 3 gün var.stres yapma malum herşeyin başı stres..Inşallah bebislerimiz tutunmustur canımYeni çıktım aşılamadan rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallahhh
İnşallah tutar hepimizinki canım yaa günler nasıl geçicek bilemiyorum neyse artık birbirimize destek oluruz zaman geçer bi şekildeHadi hayırlısı olsun canm sıra şimdi gün symakta. Beraber sayarız inşallah aramızda 3 gün var.stres yapma malum herşeyin başı stres..Inşallah bebislerimiz tutunmustur canım
Valla canm iyi veya kötü bişey demedi sadece eşimin sperm hızından için iyi dedi 4 yumurtam olmuştu canm hepsi çatladı mi C atlamadi mi bilmiyorum sadece iliski önerdi sonradan catlayacaklar için sperm hareketli bişey olduğundan iceride bulunsun dedi asilamadan sonra ikinci ve üçüncü gün için.size iliski ile ilgili bişey dedi mi bazılarına farklı şeyler söylenmiş korkuyorum ondan dolayı..birde sana da mi jel verdi canm ?İnşallah tutar hepimizinki canım yaa günler nasıl geçicek bilemiyorum neyse artık birbirimize destek oluruz zaman geçer bi şekildedoktorun sana işlem bitince herhangi bişey söyledimi iyi geçti falan diye? Buarada kaç yumurtan vardı hepsi çatlamışmıydı canım?
Canım doktorum çok başarılı geçti işlem dedi , 4 yumurtam vardı dördüde çatlamış dedi, bu gece ve yarın gecede birlikte olun dedi,, jel falan vermedi hiçbişey.. bende aşılamadan sonra 2 gün cinsel perhiz oluyo sanıyodum ama benim doktor aynı gün dedi valla :)Valla canm iyi veya kötü bişey demedi sadece eşimin sperm hızından için iyi dedi 4 yumurtam olmuştu canm hepsi çatladı mi C atlamadi mi bilmiyorum sadece iliski önerdi sonradan catlayacaklar için sperm hareketli bişey olduğundan iceride bulunsun dedi asilamadan sonra ikinci ve üçüncü gün için.size iliski ile ilgili bişey dedi mi bazılarına farklı şeyler söylenmiş korkuyorum ondan dolayı..birde sana da mi jel verdi canm ?
Işte her doktor farklı diyor benimki de dedi spermler çok iyi yumurtalar aynı şekilde bi sebep yok olmaması için dedi stres yok sakin yapma dedi.iliski konusunda ilk ve sonraki gün ve ertesinde yapın dedi.hakkimizda hayırlısı olsun canım insalah pozitifi aldığımız günlerin haberini veririz burdan.Canım doktorum çok başarılı geçti işlem dedi , 4 yumurtam vardı dördüde çatlamış dedi, bu gece ve yarın gecede birlikte olun dedi,, jel falan vermedi hiçbişey.. bende aşılamadan sonra 2 gün cinsel perhiz oluyo sanıyodum ama benim doktor aynı gün dedi valla :)
Sende herhangi bi sorun varmıydı canım ne zamandan beri olmuyodu?Işte
Işte her doktor farklı diyor benimki de dedi spermler çok iyi yumurtalar aynı şekilde bi sebep yok olmaması için dedi stres yok sakin yapma dedi.iliski konusunda ilk ve sonraki gün ve ertesinde yapın dedi.hakkimizda hayırlısı olsun canım insalah pozitifi aldığımız günlerin haberini veririz burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?