Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bende ilk aşılamayı 19 agustos ta yaptırdım tutmadı bende de ekran falan yoktu

Sende herhangi bi sorun varmıydı canım ne zamandan beri olmuyodu?
Canım hipo hipoluyum ben yani belki duymussundur beynim yumurtalari uyarmadigi için catlamiyor ve küçük kalıyor.doktorumda ignelerle Buyutup catlatma iğnesi veriyordu 1 buçuk senedir evliyim doğal yoldan bu sekilde denedik her ay ama olmadı.bu ay da doktorum aşılamaya geçelim dedi.bakalım kismet inşallah tutar bebisim.senin peki nasıl oldu bi sorunvar mi canm ne kadardır istiyorsunuz ???

Ne eşimde nede bende hiç sorun yok canım ama 2-3 yıldır olmuyo, klomen puregon çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı ve doktorum aşılama zamanımın geldiği söyledi sabah yaptırdım ve evde hala yatıyorum riske atmak istemiyorum işte böyle canım

Hayırlısı olsun canm benim inşallah olur bugün dinlen evet zaten yarina o hafif ağrılar geçiyor bende ilk gün dinlendim ikinci gün hafif hafif iş yapmaya yürümeye başladım.allahım inşallah bu ay yüzümüz gülsün dua edelim birbirimize

İnşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın, kimseye imrendirmesin inşallah tutar ve sağlıklı sıhhatli bebeğimiz olur (Aminnnn)

Ben de dün 5.30da aşılama oldum. İnşallah Allah nasip eder.aynı zamanlarda belli olacak bizim canım

Kızlar malesef tutmadı aşılama.dün 14.günün gecesi hastalandım.Nasipte bu ay hamile kalmak yokmuş demek ki.yarın 3.günüm doktorumun yanına gidicem bakalım ne diyicek.büyük ihtimal 2.aşılamaya geçicez.Aslında biraz ara vermek istiyodum ama ablam 2.aşılamayı yaptır dedi şans daha yüksek oluyomuş heralde ikincide.bakalım hakkımızda hayırlısı gelişmeleri yazmaya devam edicem.Rabbim daha fazla bekletmeden bebişimize kavuştursun inşallah

pembepanterr canım aşılaman hayırlı olsun.Ekran falan varmıydı senin aşılamanda.İnşallah senin ilk aşılamada tutar da bir an önce yavrucuğuna kavuşursun.İyi haberlerini bekliycem.Dualarım seninle canım

Ya inş bir dahakine tutar...Ya ben de dayanamadım iki gün önce idrar yaptım ama negatif çıktı yarın asilamanin 15.günu tekrar ümitlenmek istemiyorum ama neden hala adet olmadım onu da anlamış değilim adet belirtilerim vardı onlarda geçti ama eğer hamile olsaydım idrarda silikte olsa çıkardı

Son düzenleme:
Canım üzülme olurmu inşallah ikincide tutturursun inşallahhh, teşekkür ederim canım bekleme aşamasına geçtim inşallah tutar ekran vardı canım baktım ama doktorun sen rahat ol diye düzdüz yatmamı istedi çok detaylı bakmadım hayırlısı olsun sonucu yazarım zamanı gelince canım

Gunaydin kizlar,
Pembepanter senin nasıl geçiyor canm ??
Benim bugün 6.günüm sol kasigim da ara ara batma agri oluyor sende de var mi canm ?
Bide iki gündür belim agrimaya başladı inşallah adet olmam çok korkuyorum

Merhaba canım , benim daha 2.günüm ama aşılama yapılırkende sonrasında da hiç kasık ağrım yada gaz sancım olmadı herkes kasık agrısıyla gaz sancısından bahsediyo ama bende yok olmasımı normal, olmamasımı hiç bilmiyorum çokta merak ediyorum aslında, canım iyi düşün iyi olsun belki tutunuyodur agrıların ondandır hem daha 6.günündesin adet olsan bile daha çok erken hayırlısı olsun sabredelim

Bende bilmiyorum ki canm ne ne normal ne değil kafamız çorba oldu.Inşallah canım dualarim hepimize inşallah bebisimiz tutunmustur sıkı sıkı..

Mrb kızlar bnm de aşılamada 5. Günüm bugün. Belli belirsiz bir sancı giriyor barkada bir şey yok. Birde ayaklarımı hiç ısıtamıyorum. Böyle olan varmı

Bende bilmiyorum ki canm ne ne normal ne değil kafamız çorba oldu.Inşallah canım dualarim hepimize inşallah bebisimiz tutunmustur sıkı sıkı..
İnşallah kuzum ya hayırlısıyla olucak inşallah belki şuan yola çıkıyodur bebişlerimiz şuan çok yeniyim ilerleyen günlerde çok heyecanlanıp endişelenicem galiba ayy beklemek çok zorr ama sonuç pozitif olucaksa seve seve bekleriz

Mrb kızlar bnm de aşılamada 5. Günüm bugün. Belli belirsiz bir sancı giriyor barkada bir şey yok. Birde ayaklarımı hiç ısıtamıyorum. Böyle olan varmı
Merhaba canım klasik soruları soruyorum hemen :) ilk aşılamanmıydı? Kaç yumurtan oluştu? Buarada sivaslımısın?

Evet ilk aşılamam. 18 yumurta vardı. Çoğu kaliteli ve 22 mm imiş. Ancak sadece 5-6sı çatlamış.
Neeeee 18 yumurtamııı ayy hiç duymadım okadar yumurtası olanı sadece fazla yumurta olunca çoğul gebelik oluşmasın diye aşılama iptal oluyo diye duymuştum ama 18 yumurtaya harbi şok oldum hayırlısı olsun canım

Evet doktor riski çok nefes darlığı şişlik ağrı olur çoğul gebelik olur dedi. Bütün riskleri göze aldım. Çok istiyorum bebeğim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…