Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet doktor riski çok nefes darlığı şişlik ağrı olur çoğul gebelik olur dedi. Bütün riskleri göze aldım. Çok istiyorum bebeğim olsun
Canım benim yaaa Allah gönlüne göre verir inşallah emeğin boşa çıkmazda bebişin tutunur ve seninle olur (amin) 58 nickin sivaslımısın sen?

Mrb kızlar bnm de aşılamada 5. Günüm bugün. Belli belirsiz bir sancı giriyor barkada bir şey yok. Birde ayaklarımı hiç ısıtamıyorum. Böyle olan varmı
Bende aynuyim canım sancı oluyor sol tarafimda kasiklarimda. Demek ki belirtiler aynı bende kaç gündür kat kat çorap patik giyiyorum çok usuyor ayaklarım.Inşallah iyiye işarettir canm benimde 5.günüm bugün

Evet ilk aşılamam. 18 yumurta vardı. Çoğu kaliteli ve 22 mm imiş. Ancak sadece 5-6sı çatlamış.
18 yumurta mı benim 3 vardı 2si iyi gelişmişti doktor çok iyi dedi fazla olmasını istemeyiz sağlıklı olmaz ve aşılama olmaz dedi.

Aynen bende öyleyim ama ilgimi çeken hep ağrım oldu diyenler hamiş kalmış bilemiyorum tedadüfte olabilir
kişiden kişiye değişir o. Çünkü benimki çok riskliydi doktor ağrın şişkinlik nefes darlığı olur hatta hastaneye bile yatırmak zorunda kalabiliriz dedi. Ama bn gayet iyiyim doktorda çok şaşırdı.

Merhaba çağla30, baştan sona heyecanla takip ettim hikayeni çok sevindim gerçekten bebeğini kucagına almana Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin . Bukadar tedaviler uğraşlar ama veren Allah ve kendiliğinden olmuş . Demekki bi zamanı var ve beklemek gerekiyor . Bi sene üç aylık evliyim 7 ay sonra klomen kullanarak o ay gebe kaldım ama malesef kalp atışı durdu . 6 ay geçti düşükten sonra hala bişey yok sabırsızlıkla her ay beklememe ve ikimizde hiç bi sorun olmamasına rağmen. Bu ay gittim tekrar klomen verdi yumurta gelişimi çok iyi ve kendiliğinden çatlıyor inşallah bu ay olur. Eğer olmazsa bi dahaki ay aşılama yaptrmak istiyorum ama burdaki okuduklarım aşılamayla hamile kalan pek yok gibi. Ne yapsam bilemiyorum ama uzun aylar seneler beklemek istemiyorum en fazla üç dört ay daha olmazsa tüp bebeğe gtmek istiyorum Allahm sen muhtaç etmeden kendiliğinden olmasını nasip et inşallah herkese .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…