Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar

bugün aşılamamın 12.günü
dokorum aşılamadan sonra progestan estrofem zinko c bebek aspşrşnş ve folik asite başlattı.ben 10.günün sonunda progestan ve estrofem kullanımı bıraktım.cunku progestan ılacı bırakmazsan adet olmuyorsun kanamayı ve düşüğü önleyici bir ilaç yanı hamıle kalırsam destekemek için verdi.ayrıca aşılamadan sonra ilişki yok dedi.bizde ilişkiyi yasaklayan var mı?
ben işten izin almıstım evde ılk gun dınlendım sonra normal hayatıma devam ettim.
hamıle degılsem yarın veya carsamba adet olmayı beklıyorum açıkcası da umudum yok adetimi bekliyorum resmen üzerimde bir mutsuzluk böyle artık olmuyor zaten düşüncesi mevcut.takmıyorum mesela veya olacak mı diye heyecanım yok.artık heyecanlanamıyorum cunku hayal kırıklıkları o kadar fazla ki.

biz iki yıllık evliyiz . 15 aydır da deniyoruz. fakat artık kısmet 1-2 ay sonra tüp bebek için başlamak istiyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin.Rabbim dualarınızı kabul etsin

Günaydın canım hiç ağrım olmadı ama işlemden sonra kasık ağrılarım oldu.hala da ara ara geliyor kasık ağrısı. senin?
İşlem sırasında yada sonrasında herhangi bi agrım olmadı canım bende,herkes kasık agrısı gaz sancısı olduğunu söylüyo ama bende yok , hangisi normal bilmiyorum, kanamam oldu diyende duydum hatta

canım keşe doktoruna sorup bıraksaydın bende martta üçüncü aşılamı olmuştum tuttuğunu öğrenince 14. gün bıraktım progestanı bişey olmasın diye bir hafta sonra düşük yaptım doktorum artık bırak ilaçları dedi bende çoktan 14 . gün bıraktım deyince çok kızmıştı bana biz zaten bebek olursa tutunsun düşmesin diye veriyoruz o jelleri progestanı naptın sen dedi bence hemen sor geri başla ilacına iki aşılamamdada adet görene kadar kullandım biride anlattığım gibi oldu şimdide 4. aşılamaya başladım bu gün iğnelerin 4. günü

canım çok iyi oldu söylediğin ama progestan kullandıgım surece de adet olmayacagım bu sefer kan testı yaptırmaktan bıktım artık ıdrar testlerı cok yorumdum bende 10.güne kadar kullandım yanı cuamrtesı gunu bıraktım ..ama sen öyle deyince şimdi tekrar başladım 2 gün ara vermıs oldum ınsallah bişey olmaz

inşallah bende dediğim gibi aynı 15 16cı gümlerde adet oluyordum jel kullandığım aşılamalarda düşük olan aşılamamdada progestan 200 kullandım ağızdan çok baş dönmesi yaptı tansiyonum düştü doktorum vajinadan kullan ozaman demiştide kutu bitince devamını al kullan demediler bende bitince zatende hamileyim diye bıraktım ama bırakmamalıymışım genede sürekli sormak lağzım doktorlara ben sormadığımdan yaptım hatayı dikkat et genede hasta olucam nasılsa diye düşünme kendini kolla yükseklere uzanma ağır kaldırma uzun yol yürüme belli olana kadar eşinlede mesafeli ol artık tuttuysa tuttu tutmadıysada ilişkinin bir yararı olmaz 12 ci gün olmuş hadi hayırlısı inşallah

bana doktor gunde 3 defa progestan ve estrofem verdı ayrıca gunde bır tane bebek aspirini ve zinko c geceleride yatmadan önce folio içiyorum.. progestanı benım progesteron sevıyem düşük olduğuu için veriyor değilmi?benim 21.gün progesteron testlerım 5-6 arası sanırım hamılelık olursa düşük riskim çoğalıyor.ama geçen klomen ve catlatma ıgnesı vuruldugumda da bu ılacları verdı ve ben hıc bırakmadım ıgneden sonra 20.gün oldu o kadar umutlandım kı o zaman bılmıyordum progestanın etkısı oldugunu ve kan testı verıp sonuc negatıf olunca yıkılmıstım.

tekrar test yapmaya ıdrar veya kan hıc tahammulum ve gucum yok o yuzden adet olursam da kendılıgınden gelsın dıye bırakmıstım ama tekrar baslıyorum ne yapalım hayatın getirdikleri ile yüzleşmek lazım.

peki sendeki sorun ne canım ?? aşılamanın oranı cok yüksek degıl dedıklerı ıcın hadı dedım yaptırayım denemedım demem diye yaptırdım olmayacagını hissediyorum bir-iki ay sonra tüp bebeğe geçeceğim artık psıkolojım bu kadar surecı kaldırmıyor

evet haklısın canım hayat ne getirirse önümüze
bende iki aşılamadan sonra polip farkedildi ocakta ameliyat oldum martta üçüncü aşılamayı denedik tuttu ve düştü bu üçüncü düşüğüm doktor demekki oluyor tekrar dene dedi tüpü maddi olarak karşılayamam aşılamanında ilaçları nı kendimiz alıyoruz bir kızım var 17 yaşında ondan rapor alamıyoruz genetik testlerde biraz kan pırtılaşması farkedildi ama hafif sadece bebe aspirini kullanıcaksın hamile olunca dediler sebebsiz infertile diyorlar olur diyorlar ya faktörüm ilerlediği için aşılama yapılıyor yoksa olur diyorlar 39 yaşındayım

anladım cnm Allah bağışlasın en azından bir kızın var.bence bu bile çok güzel inşallah 2.bebeğinde olur.bende 2 yıllık evlıyım 15 aydır denıyoruz.olmuyor yaşım 27 ama fark eden birşey yok.en kötüsü de bebeğimin olup olmayacağını bile bilmiyorum.çok şükür ki senin bir evladın var.

benım ablamda 36 yaşında hamile kaldı artık yaşın çok önemini ilaçlarla ve tedavi yöntemleri ile ekarte ediyorlar.

polip oldugu nasıl anlaşılıyor canım? benım rahım fılmım cekıldı mesela rahım fılmınde mı cıkıyor polip

yok polip filimde çıkmadı benim ikinci aşılama sırasında yumurta takibine gitmiştim iki güne bir oradaki doktor farketti zeynep kamilde her gittiğinde farklı bir doktora denk geliyorsun o günde hoca belgin hanım farketti ve siz farketmedinizmi ta ikinci aşılamaya gelinmiş yazık eğer tutmassa bu hastaya histereskopi ile polip ameliyatı yazın dedi yardımcılarına tutmayınca hemen yaptılar ameliyatı ocakta martta aşılama yaptılar tuttu düştü gelişip ilerleyemedi aynı hoca tekrar dene dedi demekki oluyormuş dedi evet çok şükürki bir evladım var onun için hep diyorum mevla önce tatmayanlara tattırsın banada verirse alıcam vermesse isyanım yok vardır bir bildiği yaradanın emrine şükür

Merhaba kızlar
benimde 2. aşılamam 11. günüm bende vitamin,coraspirin ve progestoron vajen jel kullanıyorum...
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Size sormak istediğim şey doktorunuz kaçıncı gün test yaptırmanızı söyledi?

merhaba canım benımde 12.günüm
bende estrofem progestan bebek aspirini, zinco-c ve folik asit kullanıyorum

15.günü test yap ilişki yok dedi neden bilmiyorum.

eşimin morfolojisi 6 ay önce %2 idi aşılamadan önceki laboratuar sonuçlarında %5 cıktı.bakalım acaba ne zaman idrar testi yapsam progestan kullandıgım ıcın yerlesme kanaması da adette olmaz progestan kanamayı engellediği için

Merhaba kizlar
Benimde 7.günüm bugün ama bana sizlerdeki gibi ilaç vermedi sadece jel verdi bide folikasit içiyorum..İnşallah tutunmustur,bilemiyorum

Kızlar yeni topik açtım toplanın batları ekleyin...
Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hayırlı olsun canım aşılaman.
Bizim bi sorunumuz yok yani şu açıklanamayan olanından bilinen bi sorun yok açıkçası. Herşey nasip kısmet Rabbim ol desin olsun.
Bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmadı bu ikinci aşılamam Rabbim gülsün yüZümüze.
Cvp verdiğin için teşekkür ederim.

Kızlar merhabalar
Kaçıncı gunlerinizdesinz bi yazın bakalım :)
Birde size sorum 9.gunundeyim akintim olmaya başladı sizlerde durum nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…