Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canım benim 12. günüm ara ara sıcak basıyor kasıklarıma ağrılar giriyor bu güne kadar çok rahat geldim düşünmemeye çalıştım ama bugünden sonrası zor geçicek gibi ya hayırlısı...

Canım bana da ara ara sıcak basıyor ama onun haricinde hiç ısınmıyor ayaklarım.beklemek.çok zor cidden.bende dusunmemeye çalışıyorum peki sen ne zaman kan testi yapacaksin kimi 12.gün yap diyor çünkü catlatma ignesinin etkisi geçiyormuş ya çıkar diyorlar ama bilmiyorum.

progestan ilacını aşılamada mı veriyorlar yoksa hamile kalmak için de veren doktorlar varmış

Bende çok sabırsızım gerçekten yaaa...
Benim doktorum 14. Gün yapalım testi dedi valla şeytan dürtüyo ama yapmıcam erkenden negatifi görmeye korktuğumdan çekiniyorum biraz

Bende çok sabırsızım gerçekten yaaa...
Benim doktorum 14. Gün yapalım testi dedi valla şeytan dürtüyo ama yapmıcam erkenden negatifi görmeye korktuğumdan çekiniyorum biraz
Bende çok korkuyorum beklemek var ya insanı çok yoruyor.Benim yarın 10.günüm bende olmazsa 14.u bekleyim canım çok korkuyorum ama negatif görmekten.ben bide magazada çalışıyorum ayakta korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor ama hayırlısıyla su sonuçları bi ogrensek zaman geçseydi :)

Ayy sorma ya İnan bende çok gerginim durduk yere kavga çıkarıyorum evde yazık eşim alttan alcam diye çırpınıyor oda çok istiyor çok ümitli aslında diyorum ya bende yarın test yapsam çıkar sonuç da ya negatifse diye cesaret edemiyorum merakıma yenik düşüp yaptırabilirim de bilmiyorum pffff sence yaptırayım mı? İlaçların etkisi geçmiş midir?
Bide canım inAnki ben ilk aşılamamda 15 gün rapor aldım evde yattım tutmadı bu sefer işime devam ettim hiç sıkmadım kendimi yani anlayacağın yatsan da kalksan da kısmetten öteye Yol yok ...

Canım bence aklını celmis gibi olmayayım ama yaptir ilaçlar 1 haftada 8 günde etkisini yitiriyormus sana o yüzden dedim ya kimi arkadaş 12.gün kesin sonuç diyorlar..dediğin çok doğru esirgesek de faydası yok rabbim ol demisse her türlü olur zaten.bende belki cuma günü dayanamayıp kan testi yaptirabilirim :)) benim ilk ama pek ne bilim karmaşık bi hal içindeyim.hayırlısı hakkimizda artık.jel kullaniyormusun sende ?

Günaydın canım test konusunda çok haklısın ama kararsızım işte klasik bir Terazi burcu kadını :)
Evet canım jel kullanıyorum...

Günaydın canım test konusunda çok haklısın ama kararsızım işte klasik bir Terazi burcu kadını :)
Evet canım jel kullanıyorum...
Saka yapıyorsun bende teraziyim biliyormusun :)) bende cok kararsız bi insanimdir eşim de bazen bu huyuma dellenir ama napsin alıştı adamcağız :))
Kuzum burda bi arkdasim var onlada konuştum 14.gün yaptir dedi bekleyeceğim bende bakalım günler nasıl geçecek :))

hahah:))) çok iyi ya iki terazi çok tatlı :)
aynen bende 14. günü bekleyeyim dedim bugün 13. gün son 1.....
İnanılmaz heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin..
Pfff beklemek çok zorrrrrrrrrr çok zorrrr kendimi oyalamak için neler yaptığıma inanamazsın :)))))

bu arada sende jel kullanıyorsun demi? yanında vitamin veya başka bişi içiyor musun tatlım?

Senin son 1 gün benim 4 :)) yaa bende öyleyim neler yapıyorum sorma boyama kitabi aldim habire boya yapıyorum kitap aldim falan daha neler neler :))
Evet jel kullniyorum canim artı bi de folik asit peki ya sen ?

Senin son 1 gün benim 4 :)) yaa bende öyleyim neler yapıyorum sorma boyama kitabi aldim habire boya yapıyorum kitap aldim falan daha neler neler :))
Evet jel kullniyorum canim artı bi de folik asit peki ya sen ?
Bende jel kullanıyorum bide vitamin ve coraspirin kullanıyorum.
İlk aşılamam da hiç bişi vememişti doktor, özelde olmuştum şimdi tıp fakültesinde oldum ikincisini çok daha memnun kaldım aşırı ilgi ve saygı var hiç böyle ummamıştım 5 kuruş para da vermedim :)

Bende asilama için sadece 62 lira falaan odedim doktorumdan memnunum profesör işi cok iyi biliyor ama pek açıklama yapmıyor sen herşeyi bana bırak diyor..az ama öz yani cümleleri :) amaa bana neden acaba o ilaçlardan vermedi ki kafam karıştı ?? vitamin ilacinin adi ne senin ben b12 aliyorum ama onu diger doktorum soyledogi icin iciyorum sabahlari :) Birde sen hangi sehirdesin canım

Canım benim vitaminin adını 'elevit' içeriğinde bi çok vitamin var. Antalya da yaşıyorum. Açıkçası benim doktorum da bişiler açıklamıyor zaten bende çok heycanlandığım için sorucaklarımı unutuyorum... İlaçlar için hiç kafan karışmasın herkesin bünyesi farklı herkes farklı ilaçlar kullanıyor doktora göre değişiyor aslında...

Doğru canım her bünye farklı tabi,o kadar çok şey düşünüyoruz ki kafamız çorba oluyor dimi :))
Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah..burdan test günü bagiralim tüm isteyenler olarak avaz avaz hamileyim diyeee

Kizlar test yaptirip sonuc alan yokmu bende ucuncu asilama icin yarin doktora gidicm

Canım naber nasılsın...son 1 gün sanırım belirtilerin varmı? İnşallah güzel haberler alırsın bu ay sen ve bekleyen herkes

Merhaba canım..
Evet son 1 günüm kaldı o kadar sabırsızım ki akşam iş çıkışı test için hastaneye gitmemek imkansız gibi geliyor :) evim yaşam hastanesinin orda :)
Belirti derken yok denecek kadar az ...

Sabretmek çok zor biliyorum ama ben dayanamayip 12. Gün test yapmıştım :) belirti derken gerçi herkeste belirti olcak diye bisey yokta ne bilim göğüs ağrısı şişlik yada akıntı falan var mi

Ay hayirlisi olaun ben bir klomen ve iki asilama tedavisi sonucu husran ama yerin asilama icin sitart vericem olmazsa sonra tup bebek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…