- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
Merhaba canmSabretmek çok zor biliyorum ama ben dayanamayip 12. Gün test yapmıştım :) belirti derken gerçi herkeste belirti olcak diye bisey yokta ne bilim göğüs ağrısı şişlik yada akıntı falan var mi
Canım benim 12. Gün 25 çıkmıştı 2gun sonra 73 olmuştu..13. Günde varsa çıkar diye düşünüyorum..inşllah allahım nasip ederMerhaba canm
Peki 12.gün test sonucun kaç çıkmıştı canm ??
Benim şu an 10.günüm 14.pazara geliyor hastane neyi aradim pazar test yapamıyoruz dedi cumartesi 13.günümde test yapım diyorum umarım çıkar
Senin için de hayırlısı olsun canım...Ay hayirlisi olaun ben bir klomen ve iki asilama tedavisi sonucu husran ama yerin asilama icin sitart vericem olmazsa sonra tup bebek artik
Sabretmek çok zor biliyorum ama ben dayanamayip 12. Gün test yapmıştım :) belirti derken gerçi herkeste belirti olcak diye bisey yokta ne bilim göğüs ağrısı şişlik yada akıntı falan var mi
Canım sende o belirtiler mi vardı hamiş kaldığın zaman???????Sabretmek çok zor biliyorum ama ben dayanamayip 12. Gün test yapmıştım :) belirti derken gerçi herkeste belirti olcak diye bisey yokta ne bilim göğüs ağrısı şişlik yada akıntı falan var mi
Valla hamilelik belirtileri ile adet çok benziyor umarım hamilelik belirtileridir..hepinize dua ediyorum canım haber ver mutlaka bugün yapcakmisin test?Akıntıyı anlamıyorum jel kullandığım için tam kestiremiyorum var mı yok mu...
Göğüslerim çok şiş ve ağrıyo evet ama adete yakın oluyor ya bunlar kendimi ümitlendirmek istemedim, iki gündür kasık ağrım bacağıma kadar iniyor sadece önemsememeye çalışıyorum :) Test yaptırırsam sonucu yazıcam... Dua et lütfen...
Canım bende de akinti var birde belim çok ağrıyor bugün sanki adete yakın olan şeyler gibi çok korkuyorum sende testi yaptığında yaz mutlaka zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))Akıntıyı anlamıyorum jel kullandığım için tam kestiremiyorum var mı yok mu...
Göğüslerim çok şiş ve ağrıyo evet ama adete yakın oluyor ya bunlar kendimi ümitlendirmek istemedim, iki gündür kasık ağrım bacağıma kadar iniyor sadece önemsememeye çalışıyorum :) Test yaptırırsam sonucu yazıcam... Dua et lütfen...
Evet canım göğüs ağrısı vardı baya ve şişti..ayrıca beyaz akıntı vardı..inşllah hamilesinizdir sizde..Canım sende o belirtiler mi vardı hamiş kaldığın zaman???????
Ayyy canım inşallah ya 1 hafta kaldı beklemek çoook zorrEvet canım göğüs ağrısı vardı baya ve şişti..ayrıca beyaz akıntı vardı..inşllah hamilesinizdir sizde..
Valla hamilelik belirtileri ile adet çok benziyor umarım hamilelik belirtileridir..hepinize dua ediyorum canım haber ver mutlaka bugün yapcakmisin test?
Ayyy canım inşallah ya 1 hafta kaldı beklemek çoook zorrgögüslerimde ve uçlarında ağrı var ama adettede oluyoya oyüzden heveslenemiyorum , dün karnım çok şişti çıkıntılı duruyodu resmen şişkinlikten birde sag tarafta oturken kalkarken birde afedersin idrar yaparken batma oluyo inşallahh bu belirtiler güzel belirtilerdir
Valla canım bilmiyorum ki keşke bilebilsekCanım benimde idrar yaparken canım çok yanıyorbu bir belirti mi acaba ???
AHH bi karar verebilsem böyle olduğu zaman kendime sinir oluyorum pffff... Zaten gergin bi süre. bide kararsızlık... Aslında kararsızlık değil de olumsuz sonuç görme korkusu ertelememe sebep oluyor, hani ne kadar geç olumsuz sonucu görsem o kadar iyi gibi... ama bu da sağlıklı bir ruha sahip olmadığımı gösteriyor :)))) sanırım deliriyorum :))))Canım bende de akinti var birde belim çok ağrıyor bugün sanki adete yakın olan şeyler gibi çok korkuyorum sende testi yaptığında yaz mutlaka zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))
Canım idrarda bakma..ben kanda öğrendikten sonraki gün idrar testi yaptım negatif çıktı asıl ozaman üzülürsün.. eğer gebelik varsa ha yarın ha bugün kanda çıkar bence..inşllah eşine müjdeyi verirsinİnan çok kararsızım ama iş çıkışı aniden karar verip giderim gibi geliyor test yaptırmaya :) Eşim şehir dışında akşam gelecek ona sürpriz yapmayı çok istiyorum ama negatif görme korkusu beni bitiriyor... Acaba eczaneden alıp evde mi yapsam ki o da kesin sonuç vermez ki demi daha erken idrar da çıkması için???
Canım idrarda bakma..ben kanda öğrendikten sonraki gün idrar testi yaptım negatif çıktı asıl ozaman üzülürsün.. eğer gebelik varsa ha yarın ha bugün kanda çıkar bence..inşllah eşine müjdeyi verirsin
Ayy canm benim inşallah hamilesin gibi geldi bana olumlu düşün olumlu olsun inşallah iki gün sonra katlanır değerin bugün 13.gunundu dimi canm??Rabbim d ualarimizi duyar merak etme bebisin seninledir inşallah..AminnnCanım ben dayanamadım test yaptırdım 19.02 çıktı sonucum... ama daha 1 günüm var doktor kontrolüm cuma günü çok düşük gibi geldi değerim fazla sevinemedim ama işte çok karmaşık bi durumdayım :)))) cuma günü tekrarlanacak test zaten o zaman kesin sonucu görürüm herhalde demi?
Ayy canm benim inşallah hamilesin gibi geldi bana olumlu düşün olumlu olsun inşallah iki gün sonra katlanır değerin bugün 13.gunundu dimi canm??Rabbim d ualarimizi duyar merak etme bebisin seninledir inşallah..Aminnn
Amin canım inşallah bana da dua et nolur cumartesi bende test yaptiracam bakalım paylaşalım testlerimzii inşallah hayırlısıyla..Canım benim Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yükselir Rabbim duysun sesimizi ...
Dualarım isteyen herkese en hayırlı en sağlıklısından inşallahhhhh. Merakla bekliyorum senin de sonucunu canım muhakkak paylaş.Amin canım inşallah bana da dua et nolur cumartesi bende test yaptiracam bakalım paylaşalım testlerimzii inşallah hayırlısıyla..
Canimm tebrikk ederimmm korkma benimde 21.72 cikmisti ilk..seni cook iyi anliyorum ama uzulme var suan gebelik insallah degerin artarsa problemm yok.. Cook sevindimm inannCanım ben dayanamadım test yaptırdım 19.02 çıktı sonucum... ama daha 1 günüm var doktor kontrolüm cuma günü çok düşük gibi geldi değerim fazla sevinemedim ama işte çok karmaşık bi durumdayım :)))) cuma günü tekrarlanacak test zaten o zaman kesin sonucu görürüm herhalde demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?