Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canimm tebrikk ederimmm korkma benimde 21.72 cikmisti ilk..seni cook iyi anliyorum ama uzulme var suan gebelik insallah degerin artarsa problemm yok.. Cook sevindimm inann

Ben çok sevinemiyorum şu an canım ya kimyasal olmasından çok korkuyorum inşallah değildir. Senin değerini okuyunca da bir umut oldu bana yarın kontrolüm var tekrar test yapılacak dua et yükselsin...

Ben çok sevinemiyorum şu an canım ya kimyasal olmasından çok korkuyorum inşallah değildir. Senin değerini okuyunca da bir umut oldu bana yarın kontrolüm var tekrar test yapılacak dua et yükselsin...
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah değerin yükselir ve sorunsuz bi şekilde bebişine kavuşursun (amin) kuzum bişey sorcam sende demiştinya tuvaletimi yaparken çok agrıyo diye, bu sabah benim aşırı kasık agrım var ıkınma öksürme derin nefes alma gibi durumlarda aşırı agrıyo birazda gaz sancısı gibi , elimle üzerine bastıramıyorum çok kötü korkmaya başladım sende de böyle olmuşmuydu daha 1hafta var bat'a @Hndxxx

Teşekkür ederim canım :)
Aynen hala canım yanıyor benimde gaz sancım var göğüslerim çok şiş ve acıyoooo... İnşallah değerim yükselir hiç sevinemedim henüz yarını bekliyorum tam anlamıyla sevinmek için napimmm

Aynı benim söylediğim şikayetlermi var canım birebir aynımı? Hndxxx

Aynı benim söylediğim şikayetlermi var canım birebir aynımı? Hndxxx

Birebir diyemem belki ama şiddeti farklıdır büyük ihtimalle.
Mesela benim göğüslerim kocaman oldu ( zaten büyüktü iyice büyüdü:)))
Bugün ve dün gaz sancısı,kasık ağrım bacağıma vuruyor, idrar da da hafifleşti sancılarım iğne batması gibi küçük acıyo bugün...

Canimm tebrikk ederimmm korkma benimde 21.72 cikmisti ilk..seni cook iyi anliyorum ama uzulme var suan gebelik insallah degerin artarsa problemm yok.. Cook sevindimm inann
Hayırlı olsun canım hersey güzel gider inşallah bak takmıyom diyodun ama zor bekliyomuşun

Hayırlı olsun canım hersey güzel gider inşallah bak takmıyom diyodun ama zor bekliyomuşun

Ya diyorum ya son 2-3 gündür çok zor geçiyor ilk hafta rahattım şimdi sonuçta net değil ya o yüzden tedirginim yarın tekrar test var inşallah yükselir değerim dua et :)))

Bence kesin değerin yükselicek hamilesin kuzum inşallah darısı bize, benim belirtiler seninkiyle çok benzer olunca şimdi ümitlendim bak :) ayyyy inşallaahhhhhh

Ya diyorum ya son 2-3 gündür çok zor geçiyor ilk hafta rahattım şimdi sonuçta net değil ya o yüzden tedirginim yarın tekrar test var inşallah yükselir değerim dua et :)))
Hep ediyorum canım inşallah bence güzel haberler gelicek sorma valla ruyalarimda hep aşılamayla ilgili seyler goruyorum artik duzenim bozuldu sanki

Kızlar benimde iki günüm günüm teste nolur bana da dua edin...pembepanter bende aynı belirtileri yaşıyorum bugün hepinzinkieri okuyunca bende biraz umitlendim ama bilmiyorum..
Gaz sancısı,şişlik kasikta bacakta ağrılar idrar yaparken hafif bi yanma..tek fark belimde ağrıyor benim biraz korkuyorum..rabbim yüzümüzü guldursun inşallah..hepimiz birbirimize dua edelim bu ay hep pozitif haberleri duyuralım burdan inşallah

Kuzum inşallah bu belirtilerimiz olumlu anlamdadır inşallahh ayrıca benim gögüslerde hassas ve uçları acıyo sendede varmı bunlar birde cildim bozuldu bişey alerji yapmış gibi sivilcemsi kızarıklık çıktı yinede heveslenmek istemiyorum ama inşallahh pozitif olur sonuçlarımız,, kan tahlili yaptır kuzum evde kendin yapma ok

Bence kesin değerin yükselicek hamilesin kuzum inşallah darısı bize, benim belirtiler seninkiyle çok benzer olunca şimdi ümitlendim bak :) ayyyy inşallaahhhhhh

AYyyy çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım benim...
inşallah hepimizin bebişleriiii annelerine tutunurrrrrr :)))
Yarın sonucumu bildiricem umarım yükselirrrrrrrrrrrrrrr nolurrrr yükselsinnnn... Hepinize çok çok çok dua ediyorum...

Hep ediyorum canım inşallah bence güzel haberler gelicek sorma valla ruyalarimda hep aşılamayla ilgili seyler goruyorum artik duzenim bozuldu sanki

İnşallahhhh yarın güzel haberi veririrm size...
Bende hepinize dua ediyorum Rabbim güldürsün yüzümüzüüüü... AMİN.

İnşallahh canım inşalllaaaaahhhh yarın güzel haberlerini bekliyorum , benimde dualarım hepimiz için inşallah hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz

Canim hatirla bende korkuyorduum sana dua et yuselsin diyordum bende korkma insallah seninkide artacak..bende cuma keseyi gormeye gidecem insallah bir sorun yoktur..emin ol yarin deger artmis olsa bile tedirginlik hic bitmiyor.bu sefer kese gorunecekmi kalbi atacak mi diye bekliyorsun sabirsizlikla :) allahim isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi insallah

Evet canım çok iyi hatırlıyorum valla dediğin gibi bitmiyor tedirginlik inşallah yarını bekliyorum artık...

Aynen canım gogsumun ucu o kadar hassaaslasti ki anlatamam.inşallah pozitiftir kuzuum yaa.cumartesi evet direk kan testi yaptiracam evde negatif görmek istemiyorum canm ( Hakkimizda hayırlısı artık dua etmekten başka carem yok..

Hakkımızda hayırlısı canım nasipse zaten o çift çizgiyide görürüz ama değilse yapacak bişey yok Allah büyük kimsenin kucağını boş koymaz inşallah güzel haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…