Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım testi ne yaptın merak ettim..
Kızlar son 1 günüm kaldı yarın 13. gün .
bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın sabah kan testı yaptıracağım hepinizden hayırlı haberler bekliyorum ve hayırlı cumalar diliyorum.

Sagol canım sanada insallah canım isteyen herkesin Allah gönlüne gore versin güzel habrrlerini alırız inşallah amin

Biliyodum biliyodumm hiç şüphem yoktuuuu :))) canımmm çoook ama çoooooook sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı tüm bekleyenlerin bizlerin başına
AMİNNNN AMİNNNNN... Canım darısı isteyen herkesin başına inşallah... çok teşekkür ederim:)

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinn darısı bize inşallah belirti varmıydı

Bi kaç belirtim vardı canım öncelikle kasık ağrısı ve ara ara batmalar vardı bacağıma kadar vuruyor hala ağrısı göğüslerim çok aciyo ve şişti idrar yaparken kasıklarım acıyodu biraz bide batıl bi inanç belki ama kirpiklerim karıştı böle birbirine girdi çapraz oldu

Bende bekliyorum sendeki bazı belirtiler bendede var bu 5. aşılamaa inşallah son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…