- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Sagol canım sanada insallah canım isteyen herkesin Allah gönlüne gore versin güzel habrrlerini alırız inşallah aminCanım testi ne yaptın merak ettim..
Kızlar son 1 günüm kaldı yarın 13. gün .
bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın sabah kan testı yaptıracağım hepinizden hayırlı haberler bekliyorum ve hayırlı cumalar diliyorum.
Biliyodum biliyodumm hiç şüphem yoktuuuu :))) canımmm çoook ama çoooooook sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı tüm bekleyenlerin bizlerin başınaÇok şükür tuttu kızlar hamileyim :))))
AMİNNNN AMİNNNNN... Canım darısı isteyen herkesin başına inşallah... çok teşekkür ederim:)Biliyodum biliyodumm hiç şüphem yoktuuuu :))) canımmm çoook ama çoooooook sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh darısı tüm bekleyenlerin bizlerin başına
Dua et hepimize kuzum hamişsin duan kabul olurAMİNNNN AMİNNNNN... Canım darısı isteyen herkesin başına inşallah... çok teşekkür ederim:)
Çok şükür tuttu kızlar hamileyim :))))[/QUO
Cook sevindimtatlimm..gözünaydın kac çıktıdegerin?
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinn darısı bize inşallah belirti varmıydıÇok şükür tuttu kızlar hamileyim :))))
Dua et hepimize kuzum hamişsin duan kabul olur
Allahimmmmm bu nasıl bi haber harika harikaaaaaaa tahmin etmistim..Çok şükür tuttu kızlar hamileyim :))))
Canım benimmmmm çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah dua ediyorum hepinizeAllahimmmmm bu nasıl bi haber harika harikaaaaaaa tahmin etmistim..
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Darısı da bize olsun inşallah canm...
Ben de yarın yaptiracam 13.gün ama çok korkuyorum canm sevinçli haber verebilirim inşallah sizlere..Teşekkür ederim canım ilk 19.02 idi bugün 56 bide pazar günü ve salı günü yaptırıcam hayırlıysa inşallah...
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinn darısı bize inşallah belirti varmıydı
İnsallah sendende guzel haberler aliriz yarin canimm...dualarimizdasinizzBen de yarın yaptiracam 13.gün ama çok korkuyorum canm sevinçli haber verebilirim inşallah sizlere..
Canım ne yaptın? Kan tahlili verdin mi?Hndxxx
canım benim hayırlı olsun Allah kucagına almak nasip etsin inşallah çok sevindimÇok şükür tuttu kızlar hamileyim :))))
Bende bekliyorum sendeki bazı belirtiler bendede var bu 5. aşılamaa inşallah son olurBi kaç belirtim vardı canım öncelikle kasık ağrısı ve ara ara batmalar vardı bacağıma kadar vuruyor hala ağrısı göğüslerim çok aciyo ve şişti idrar yaparken kasıklarım acıyodu biraz bide batıl bi inanç belki ama kirpiklerim karıştı böle birbirine girdi çapraz oldu
Canım neden tüp bebek yaptırmadında 5 aşılama biraz fazla değilmi bildiğim kadarıyla okadar aşılama önermiyo doktorlar?Bende bekliyorum sendeki bazı belirtiler bendede var bu 5. aşılamaa inşallah son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?