- 11 Kasım 2016
- 53
- 16
- 88
- 34
Evet bende artık istiyorum 2.aşılamam tutmuştu doktor hamile kalabilirsin tekrar dedi sebepsiz infertilite die biliyordum ama malasef rahim t şeklindeymiş yeni ögrendimCanım neden tüp bebek yaptırmadında 5 aşılama biraz fazla değilmi bildiğim kadarıyla okadar aşılama önermiyo doktorlar?
Hakkında hayırlısı olsun canım, rahim t şeklinde nasıl oluyomuş canım peki onu nasıl öğrendin başka doktoramı gittin? 5 aşılamanıda aynı doktormu yaptı?Evet bende artık istiyorum 2.aşılamam tutmuştu doktor hamile kalabilirsin tekrar dedi sebepsiz infertilite die biliyordum ama malasef rahim t şeklindeymiş yeni ögrendim
Ben de yarın yaptiracam 13.gün ama çok korkuyorum canm sevinçli haber verebilirim inşallah sizlere..
Bende yarin keseyi gormeye gidecem..inşallah gorurum banada dua edinn olurmuuİnşallah canım inşallah gönlünü ferah tut merakla bekliyorum sonucu dua edicem Rabbim yüzünü güldürsün evine neşe getirsin
Bende yarin keseyi gormeye gidecem..inşallah gorurum banada dua edinn olurmuu
Üzülme lütfen ikincide tutma ihtimali daha yüksek problem varmıydı yaşın kaçKızlar gece çok fena agrim olmaya başladı kasiklarimda sabah adet oldum maalesef kan testi yapmaya gerek kalmadı tutmadı bebisimsabahtan beri çok ağladım çok ama rabbime siginiyorum o en doğru zamanı bilir sizler için dua ediyorum..inşallah ikincisi tutar bununla avutuyorum kendimi ..
Canım üzülme diycemde faydası yok bilirim ama Allah büyük nasip değilmiş zamanı gelmemiş herşeyin bi zamanı var kuzum Rabbimin vardır bi bildiği,, kendini yıpratma ve yeni aşılamaya adapte olKızlar gece çok fena agrim olmaya başladı kasiklarimda sabah adet oldum maalesef kan testi yapmaya gerek kalmadı tutmadı bebisimsabahtan beri çok ağladım çok ama rabbime siginiyorum o en doğru zamanı bilir sizler için dua ediyorum..inşallah ikincisi tutar bununla avutuyorum kendimi ..
Kızlar gece çok fena agrim olmaya başladı kasiklarimda sabah adet oldum maalesef kan testi yapmaya gerek kalmadı tutmadı bebisimsabahtan beri çok ağladım çok ama rabbime siginiyorum o en doğru zamanı bilir sizler için dua ediyorum..inşallah ikincisi tutar bununla avutuyorum kendimi ..
Bende yarin keseyi gormeye gidecem..inşallah gorurum banada dua edinn olurmuu
Canım yaa zor zamanlar geciriyoruz ama sabırla duayla insallah alıcaz kısa zamanda güzel haberlerimiz inşallah yapcak başka birseyimiz yokKızlar gece çok fena agrim olmaya başladı kasiklarimda sabah adet oldum maalesef kan testi yapmaya gerek kalmadı tutmadı bebisimsabahtan beri çok ağladım çok ama rabbime siginiyorum o en doğru zamanı bilir sizler için dua ediyorum..inşallah ikincisi tutar bununla avutuyorum kendimi ..
28 yaşındayım ben..Canım bu ay çok umitlenmistim doktor herşey çok iyi tutmaması için bi sebep yok demişti belirtilerim de sanki olumlu gibiydi ondan çok kötü oldum..Amin hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sizce farklı bi doktora mi gitsem kafam çok karıştı(
Doktor arastrması.yap ama doktorun iyi ise devam et canım.Söylemi yanlış olmuş doktorunun ama tutmaması için birşey yok vs diye çünkü herşey normal.olan bi çiftte bile % 20.en fazla tutma oranı benim gttigim doktor onun için her seferinde iyi şanslar diledi sadece28 yaşındayım ben..Canım bu ay çok umitlenmistim doktor herşey çok iyi tutmaması için bi sebep yok demişti belirtilerim de sanki olumlu gibiydi ondan çok kötü oldum..Amin hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sizce farklı bi doktora mi gitsem kafam çok karıştı(
Bilmiyorum doktorum adet olursan 3.günü gel demişti ama kafam çok karışıkİkinci aşılamaya hemen başlayacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?