Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet bende artık istiyorum 2.aşılamam tutmuştu doktor hamile kalabilirsin tekrar dedi sebepsiz infertilite die biliyordum ama malasef rahim t şeklindeymiş yeni ögrendim
Hakkında hayırlısı olsun canım, rahim t şeklinde nasıl oluyomuş canım peki onu nasıl öğrendin başka doktoramı gittin? 5 aşılamanıda aynı doktormu yaptı?

Rahim normal yapısından farklı T şeklinde 4.aşılamadan sonra ögrendim özele gittigimde sagolsun yeni doktorum çok ilgili

Ben de yarın yaptiracam 13.gün ama çok korkuyorum canm sevinçli haber verebilirim inşallah sizlere..

İnşallah canım inşallah gönlünü ferah tut merakla bekliyorum sonucu dua edicem Rabbim yüzünü güldürsün evine neşe getirsin

Bende yarin keseyi gormeye gidecem..inşallah gorurum banada dua edinn olurmuu

Oyyy KuZum kendine 9 ay boyunca kalacağı yeri yapıyor şu anda kıyamammmm...
inşallah sorunsuz şekilde görürsünüz keseyi canım içini ferah tut dua edicem

Kızlar gece çok fena agrim olmaya başladı kasiklarimda sabah adet oldum maalesef kan testi yapmaya gerek kalmadı tutmadı bebisim sabahtan beri çok ağladım çok ama rabbime siginiyorum o en doğru zamanı bilir sizler için dua ediyorum..inşallah ikincisi tutar bununla avutuyorum kendimi ..

Üzülme lütfen ikincide tutma ihtimali daha yüksek problem varmıydı yaşın kaç

Canım üzülme diycemde faydası yok bilirim ama Allah büyük nasip değilmiş zamanı gelmemiş herşeyin bi zamanı var kuzum Rabbimin vardır bi bildiği,, kendini yıpratma ve yeni aşılamaya adapte ol

Canım benim seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende ilk aşılamada aynı şeyleri yaşadım ama emin ol ikinci de şans daha Yüksek bide artık tecrübeli olduğun için daha az tereddütlerin oluyor kafan daha rahat oluyor lütfen kendini yıpratma ve ikinci için bir ay ara verip devam edin lütfen kendini üzme...

Canım yaa zor zamanlar geciriyoruz ama sabırla duayla insallah alıcaz kısa zamanda güzel haberlerimiz inşallah yapcak başka birseyimiz yok

28 yaşındayım ben..Canım bu ay çok umitlenmistim doktor herşey çok iyi tutmaması için bi sebep yok demişti belirtilerim de sanki olumlu gibiydi ondan çok kötü oldum..Amin hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sizce farklı bi doktora mi gitsem kafam çok karıştı (

Doktor arastrması.yap ama doktorun iyi ise devam et canım.Söylemi yanlış olmuş doktorunun ama tutmaması için birşey yok vs diye çünkü herşey normal.olan bi çiftte bile % 20.en fazla tutma oranı benim gttigim doktor onun için her seferinde iyi şanslar diledi sadece

Canlarim benim bu araştırma hastahanesi özel bi hastane..çok iyi bi hastahane kötü diyemem ama doktor çok az bilgilendiiyor.böyle soru sormaya bile bazen korkuyorum.çok kalabalık .10 dakika bakıp bakıp yolluyor.evet çok bilgili ama ne bilim soğuk biraz..iğne kullandigimda bile kimi doktor catlatma ignesinden sonra gel bakalım çatlamış mi vs diyormus .ne bilim bende hic oyle bisey olmadi.bide tutmayinca suphelendim acaba eksik bişey mi var diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…