- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 37
Aynı gün aşılama olmuşuz bende tam tersi agrım falan yok kasıklarımda batma ve sık lavaboya çıkıyorum inşallah ikimizinkide tutarrkızlar merhaba. 3 kasımda aşılama oldum.aşılama olduğum günden beri kasık ağrım var.hala devam ediyor. dünden beri de göğüs ağrılarım başladı. bunlar iyi mi bilmiyorum ama inşallah iiyi şeyler oluyordur. tutanların belirtileri var mıydı acaba.?
Kasıklarımda ağrı değil de baskı var sanki canım. göğüslerim de ağrıyor. ben de sık tuvalete çıkıyorum ve sarımsı bir akıntım var. inşallah tutar canım. hangi gün test yapmayı düşünüyorsun.? bi de aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?Aynı gün aşılama olmuşuz bende tam tersi agrım falan yok kasıklarımda batma ve sık lavaboya çıkıyorum inşallah ikimizinkide tutarr
Evet canim gorundu cookk sukur..karindan goremedi alttan bakti kucuk bir kese göründü:) darisi sana insallahhhCanım kese göründü mü ???
Kasıklarımda ağrı değil de baskı var sanki canım. göğüslerim de ağrıyor. ben de sık tuvalete çıkıyorum ve sarımsı bir akıntım var. inşallah tutar canım. hangi gün test yapmayı düşünüyorsun.? bi de aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?
inşallah canım. bana duphaston diye bir ilaç verdi.sonucu mutlaka yaz olur mu. ben haftaya cuma falan yaparım dayanabilirsem tabiiYa salı ya çarşamba düşünüyorum daha fazla dayanamam galiba ilaç vermedi doktor akıntı bendede varr ayy inşallah bi daha gerek kalmazz
Ayy çok sevindim canım çok şükür darısı başıma artık bende reflüden mahfoldum bu aradaEvet canim gorundu cookk sukur..karindan goremedi alttan bakti kucuk bir kese göründü:) darisi sana insallahhh
Merhaba canım bende 3 kasımda ilk aşılamamı oldum beklemedeyim bende hiç bişey yok sadece 1 gün kasık agrım oldu daha olmadı, agrının olmasımı olmaması mı iyi ahh bi bilebilsekkızlar merhaba. 3 kasımda aşılama oldum.aşılama olduğum günden beri kasık ağrım var.hala devam ediyor. dünden beri de göğüs ağrılarım başladı. bunlar iyi mi bilmiyorum ama inşallah iiyi şeyler oluyordur. tutanların belirtileri var mıydı acaba.?
Üçümüzde aynı gün aşılama olmuşuz kızlarr inşallah sonuçlarımız pozitif olurAynı gün aşılama olmuşuz bende tam tersi agrım falan yok kasıklarımda batma ve sık lavaboya çıkıyorum inşallah ikimizinkide tutarr
Merhaba canım bende 3 kasımda ilk aşılamamı oldum beklemedeyim bende hiç bişey yok sadece 1 gün kasık agrım oldu daha olmadı, agrının olmasımı olmaması mı iyi ahh bi bilebilsekne kullandın kaç yumurtan vardı canım?
Evet aynı gün olmuşuz inşallah üçümüzünkide pozitif olur ben salı günü kanda baktıracagım günümü bekleyemem yaaaÜçümüzde aynı gün aşılama olmuşuz kızlarr inşallah sonuçlarımız pozitif olurpazartesi bile kanda akmı karamı belli olur ama benim cesaretim yok korkuyorum biraz beklemeyi düşünüyorum taki günüm geçerse tahlil yaptırırım sizler test yaparsanız haber verin sonuçları çok merak ediyorum hadi hayırlısı
Evet aynı gün olmuşuz inşallah üçümüzünkide pozitif olur ben salı günü kanda baktıracagım günümü bekleyemem yaaa
Benim doktor gününü bekle dedi ama salı baktıracagımR Rabia18_gly cnm 3 kasım gece catlatma ignemi yaptim. 5 kasim asilama oldu. Test gunum persembe.
Benim doktor gününü bekle dedi ama salı baktıracagım
İnşallah canım hepimizinki pozitif olur bir daha ilaç igne görmeyizDoktorum asilamadan sonra 12.gun yap dedi. Catlatma ignesine 14 gun gecmis olacagindan etkisi kalmaz. Gunler gecmiyor ama. Ins bebegin seninledir cnm
Klomenle büyüdü yumurtalar canım. 3 Yumurta vardı.senin?Merhaba canım bende 3 kasımda ilk aşılamamı oldum beklemedeyim bende hiç bişey yok sadece 1 gün kasık agrım oldu daha olmadı, agrının olmasımı olmaması mı iyi ahh bi bilebilsekne kullandın kaç yumurtan vardı canım?
Evet canım klomen kullandım.Doktorum bekle dedi ama bekleyemem galiba en azından daha fazla stres yapmayım klomen mi kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?