Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba. 3 kasımda aşılama oldum.aşılama olduğum günden beri kasık ağrım var.hala devam ediyor. dünden beri de göğüs ağrılarım başladı. bunlar iyi mi bilmiyorum ama inşallah iiyi şeyler oluyordur. tutanların belirtileri var mıydı acaba.?

Aynı gün aşılama olmuşuz bende tam tersi agrım falan yok kasıklarımda batma ve sık lavaboya çıkıyorum inşallah ikimizinkide tutarr

Aynı gün aşılama olmuşuz bende tam tersi agrım falan yok kasıklarımda batma ve sık lavaboya çıkıyorum inşallah ikimizinkide tutarr
Kasıklarımda ağrı değil de baskı var sanki canım. göğüslerim de ağrıyor. ben de sık tuvalete çıkıyorum ve sarımsı bir akıntım var. inşallah tutar canım. hangi gün test yapmayı düşünüyorsun.? bi de aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktor?

Ya salı ya çarşamba düşünüyorum daha fazla dayanamam galiba ilaç vermedi doktor akıntı bendede varr ayy inşallah bi daha gerek kalmazz

Ya salı ya çarşamba düşünüyorum daha fazla dayanamam galiba ilaç vermedi doktor akıntı bendede varr ayy inşallah bi daha gerek kalmazz
inşallah canım. bana duphaston diye bir ilaç verdi.sonucu mutlaka yaz olur mu. ben haftaya cuma falan yaparım dayanabilirsem tabii

Merhaba canım bende 3 kasımda ilk aşılamamı oldum beklemedeyim bende hiç bişey yok sadece 1 gün kasık agrım oldu daha olmadı, agrının olmasımı olmaması mı iyi ahh bi bilebilsek ne kullandın kaç yumurtan vardı canım?

Üçümüzde aynı gün aşılama olmuşuz kızlarr inşallah sonuçlarımız pozitif olur pazartesi bile kanda akmı karamı belli olur ama benim cesaretim yok korkuyorum biraz beklemeyi düşünüyorum taki günüm geçerse tahlil yaptırırım sizler test yaparsanız haber verin sonuçları çok merak ediyorum hadi hayırlısı

Evet aynı gün olmuşuz inşallah üçümüzünkide pozitif olur ben salı günü kanda baktıracagım günümü bekleyemem yaaa

Klomenle büyüdü yumurtalar canım. 3 Yumurta vardı.senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…