- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
4 yumurtam vardı ama bi işe yaramadı... şuan adet oldum tutmadı kızlarKlomenle büyüdü yumurtalar canım. 3 Yumurta vardı.senin?
Evet erken olmussun..leke olarak mi geldi yoksa herzamanki adet kanamasi gibi miKızlar ilk aşılamam malesef tutmadı ve şuan adet oldumama çok erken oldum diye düşünüyorum sizcede öyle değilmi 3 kasımda oldu aşılamam bugün 13 kasım aynı günü saymazsak 9.gün adet olmuş oluyorum
Canım lavaboya gittiğimde günlük pedimde kahverengi tortu vardı küçük, sonra silerken kırmızı geldi hemen ped koydum daha bakmadımEvet erken olmussun..leke olarak mi geldi yoksa herzamanki adet kanamasi gibi mi
Canım sende benim gibi olmuşsun.benimde 13.gunumde adet oldum.o jel varya o yüzden o kadar yoğun geliyor tortulu ve ben öyle ağrılı oldum ki acillik oldum agriya dayanamadım ve iğne yedim.uzme kendini rabbimin var bi bildiği.inşallah ikincimizde tutar canm böyle düşün.ben böyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum napimCanım lavaboya gittiğimde günlük pedimde kahverengi tortu vardı küçük, sonra silerken kırmızı geldi hemen ped koydum daha bakmadım
Evet canım erken olmuşsun bende olacak gibi hissediyorummKızlar ilk aşılamam malesef tutmadı ve şuan adet oldumama çok erken oldum diye düşünüyorum sizcede öyle değilmi 3 kasımda oldu aşılamam bugün 13 kasım aynı günü saymazsak 9.gün adet olmuş oluyorum
T şeklinde olunca hem hamile kalmam zormuş hemde bebek büyüdükçe kasık agrıların çok olur ama bebegi taşır rahim dedi o yüzden yapmıyo doktorum kardelenCanim rahmi t seklinde olanlarda bebegin tutunmasi zorlasiyormus. Histereskopi onermedi mi doktorun
T şeklinde olunca hem hamile kalmam zormuş hemde bebek büyüdükçe kasık agrıların çok olur ama bebegi taşır rahim dedi o yüzden yapmıyo doktorum kardelen
Canım belki adet değildir yerleşmedir. Biraz bekle bakalım. Hemen umutsuz olma. ayrıca varsa da yoksa da Allah bilir. Hakkımızda hayırlısı4 yumurtam vardı ama bi işe yaramadı... şuan adet oldum tutmadı kızlar
İnşallah kardelen bu beşinci aşılamamdı senin kacıncı aşılamandıYarin test gunun, guzel haberlerle gel ins. benim idrar testim cok cok silik cikti, ignenin etkisi uzun sürdü.
Rabia sen hangi gün aşılama olsun canım?Evet canım erken olmuşsun bende olacak gibi hissediyorumm
3 ünde oldum canım bugün 11.günRabia sen hangi gün aşılama olsun canım?
Aynı gün olmuşuz3 ünde oldum canım bugün 11.gün
Yarın yaptıracagım canım hem adet hem onun stresi kötü oluyo yoksa kısmettAynı gün olmuşuzhadi hepimiz güzel haberler alırız inşallah. ne gün test yapacaksın? ben duramıyorum yaaa
İnşallah kardelen bu beşinci aşılamamdı senin kacıncı aşılamandı
İkinci aşılamam tuttu o yüzde devlette ki doktorum 4. kadar yaptı şimdi özele geçtim oda son kez deneyelim dedi ama hiç ümidim yok bugün adet belirtilerim başladıBenim ilk asilamam. Asilamayi 3 kereden sonra onermiyorlar, sen neden 5.ciyi yaptirdin?
İkinci aşılamam tuttu o yüzde devlette ki doktorum 4. kadar yaptı şimdi özele geçtim oda son kez deneyelim dedi ama hiç ümidim yok bugün adet belirtilerim başladı
Yok doktor hiç ilaç vermedi folik asit ve aspirin alıyorum hiç agrım yokdu iki gündür belim falan agrıo gelio galiba yakın
Yok canım normal adet oldum hayırlısı olsun 2.tutar inşallahCanım belki adet değildir yerleşmedir. Biraz bekle bakalım. Hemen umutsuz olma. ayrıca varsa da yoksa da Allah bilir. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?