Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ilk aşılamam malesef tutmadı ve şuan adet oldum ama çok erken oldum diye düşünüyorum sizcede öyle değilmi 3 kasımda oldu aşılamam bugün 13 kasım aynı günü saymazsak 9.gün adet olmuş oluyorum

Evet erken olmussun..leke olarak mi geldi yoksa herzamanki adet kanamasi gibi mi

Canım lavaboya gittiğimde günlük pedimde kahverengi tortu vardı küçük, sonra silerken kırmızı geldi hemen ped koydum daha bakmadım
Canım sende benim gibi olmuşsun.benimde 13.gunumde adet oldum.o jel varya o yüzden o kadar yoğun geliyor tortulu ve ben öyle ağrılı oldum ki acillik oldum agriya dayanamadım ve iğne yedim.uzme kendini rabbimin var bi bildiği.inşallah ikincimizde tutar canm böyle düşün.ben böyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum napim ( senin adına da üzüldüm canm ama napalim Allah öyle uygun gördü demek ki böyle düşünmeye çalışıyorum...hayırlısı olsun inşallah...

T şeklinde olunca hem hamile kalmam zormuş hemde bebek büyüdükçe kasık agrıların çok olur ama bebegi taşır rahim dedi o yüzden yapmıyo doktorum kardelen

Yarin test gunun, guzel haberlerle gel ins. benim idrar testim cok cok silik cikti, ignenin etkisi uzun sürdü.

İkinci aşılamam tuttu o yüzde devlette ki doktorum 4. kadar yaptı şimdi özele geçtim oda son kez deneyelim dedi ama hiç ümidim yok bugün adet belirtilerim başladı

Kimi hic belirti yasamadan kimi de adet sancisiyla hamile oldugunu ogreniyor. Allahtan umit kesilmez. Progestan aliyor musun. bende sag kasik agrisi ve hassasiyet yapti, o yuzden birakacagim adetimi geciktirmesin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…