Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese iyi geceler kızlar bende pazartesi günü doktora gittim ve o kadar igneye gerçi ilk başlangıç 50 ml di doktor son iki gün 75 ml e çıkarmıştı ona rağmen yumurtam hiç buyumemis 11 mm de duruyor bir de ben de çikolata kisti var o tarafta da yumurta olabilir demisti ve orada 10 mm lik bir yumurta gördü bir de aksilik gibi haziran da amh sonucum 1.33 cikmisken bu ay amh 4.60 cikti ya doktor ohss şüphesi olabilir dedi bu değer ile ohss olabilir mi sizce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi cuma bir daha gideceğim bakalım büyümüş mi yumurtalar diye

Merhaba kızlar
Çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen dua edin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm

Canım üzülme bana da öyle demişti doktorum ama sonra normal değerlerini aldi ama tabi benim dusuklerde sonuçlandı sende yat dinle ayağı çok kalkma inş hiç bisey olmaz bende bu ay aşılama yaptıracağım dualarım seninle

Sonuç nedir canm merak ettim inşallah kimyasal gebelik değildir

Düştü canım bebeğim benimde dualarım seninle Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizleri :)

Düştü canım bebeğim benimde dualarım seninle Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizleri :)

Amin canım üzülme sakın bu süreci hemen atlat ki önümüze bakalım her şey iyi olacak eninde sonunda uzulmek yok bende yarın doktora gidicem bakalım aşılama için ne diycek

Amin canım üzülme sakın bu süreci hemen atlat ki önümüze bakalım her şey iyi olacak eninde sonunda uzulmek yok bende yarın doktora gidicem bakalım aşılama için ne diycek

Canım aşılaman hayırlı olur inşallah. İyi olmaya çalışıyorum... Üzülmemek elde değil ama geçecek biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…