- 11 Kasım 2016
- 53
- 16
- 88
- 34
Evet kan verdim yatkınlıgın var dedi doktorPihtilasman mi var cnm, coraspini neden aliyorsun
Evet kan verdim yatkınlıgın var dedi doktor
Canım sonuç ne çok merak ettim inşallah tutmuşturArkadaşlarr kan verdim inşallah pozitif çıkar dua edin lütfennn
Malesef canım negatif çıktıı
Hayırlısı olsun canım üzülme hepimiz aynı durumdayız (kasım ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar) topiğim var bütün arkadaşlar orda sende gel canım destek oluruz hepimiz birbirimizeMalesef canım negatif çıktıı
Merhaba kızlar
Çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen dua edin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Sonuç nedir canm merak ettim inşallah kimyasal gebelik değildirMerhaba kızlar
Çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen dua edin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Düştü canım bebeğimCanım üzülme bana da öyle demişti doktorum ama sonra normal değerlerini aldi ama tabi benim dusuklerde sonuçlandı sende yat dinle ayağı çok kalkma inş hiç bisey olmaz bende bu ay aşılama yaptıracağım dualarım seninle
Ne yazık ki kaybettim bebeğimi canım düşük yapıyorum. Çok zor bir süreç Allah yardımcımıZ olsun. Çok üzgünümSonuç nedir canm merak ettim inşallah kimyasal gebelik değildir
Hayırlısı olsun canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini :)Bende bu ay aşılama yaptırdım beklemedeyim inşallah bu sefer olur
Düştü canım bebeğimbenimde dualarım seninle Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizleri :)
Amin canım üzülme sakın bu süreci hemen atlat ki önümüze bakalım her şey iyi olacak eninde sonunda uzulmek yok bende yarın doktora gidicem bakalım aşılama için ne diycek
Canım aşılaman hayırlı olur inşallah. İyi olmaya çalışıyorum... Üzülmemek elde değil ama geçecek biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?