Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur hiç üzülme ne olur. Bir daha denersiniz

daha çok yeni evlisin, yaşayan biri olarak lütfen kendini bebeğe şartlama hemen. çünkü ne kadar üzerine gidersen o kadar yıkımı üzüntüsü büyük oluyor ve her ay daha çok bocalıyorsun. madem hikayemi okumuşsun Rabbime sığın, O en hayırlı en güzel zamanda verecek. kaldı ki eşin ve sende de problem yokmuş. yumurtlaman gayet iyi ise aşılama yada tüpe ne gerek var. zaten aşılamanın tutma oranı %20 lerde imiş. bir doktorum bana öyle demişti. hatta bana dediği sen tedavi boyunca çok yoruldun, biraz dinlenmeye al kendini. bende pko var ve adet düzensizliği yumurtlama sorunu yapıyor. ben hala nasıl hamile kalabildim diye şaşırıyorken, Allah'ın işi diyoruz. başka bir açıklaması yok çünkü.
benden sana ve buradaki herkese tavsiyem, lütfen psikolojik sorun haline getirmeyin. bu zamanlarınızda eşinizle gezin tozun herşeyin keyfini çıkarın. çünkü öyle zaman gelecek ki tuvalete bile gidemeyeceksiniz.

kıvrılıp artık benimde olsun bende istiyorum diye ağla ağla bitap oldum koltukta, şimdi Allah'a sükürler olsun ki oğlumla kikirdiyoruz. ve inanın o kadar çok tanıdığım arkadaşım vardı çocuğu olmayan şimdi kimisi hamile, kimisi de çocuğunu doğurdu. ama hepsinin dediği aklımdan çıkardım başka şeylere yöneldim ve kısa sürede hamile kaldım.

çok büyük sağlık probleminiz yoksa lütfen kendinizi üzmeyin gezin gezin. aldığınız soluğunuz havanın tadını çıkarın.

kızlar yorumlarınızı okudum bende 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ve aldırmak zorundaydım çünkü eşimin 2 yaşındaki oğluna annelik yapıyordum eğer bebeğim olursa ona farklı davranabilirdim bu benim vicdanımın sesiydi 2012 yılında rahim ağzı kanseri operasyonu geçirdim ve 2014 te bir kimyasal gebelik 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim filmi (hsh) çekildim 3 ay önce o da tertemiz çıktı hiç bir sorun yok 3 ay bekle dedi dr.um.İzmir Şifa Hastanesindeydi ama orasıda kapandı dr özel muayenehane açtı hemde uzman dr'a gidiyordum bende çocuk isteyenler ya üniversite hastanesi yada özel tüp bebek merkezine gitmeli yaşım yakında 32 olacak, bu ay Allah nasip ederse Smyrna Tüp Bebek Merkezine gitmeye karar verdim İnşallah Rabbim Hepimize Hayırlı Evlatlar nasip etsin ben kendime dua ederken herkese ediyorum umutlarımızı boşa çıkarmasın Rabbim....

Benim asilamadan sonra 15. Günüm bugün evde test yaptım ama malesef negatif kanda baktirmayada gucum yok olumsuz sonuc almaktan cok korkuyorum sanırım yine olmadi artık tüp bebeğe gideceğiz

merhaba arkadaşlar size birde buradan sormak istiyorum acaba çocuk olmayışı bir günahdan ileri gelebilirmi?

Kızlar selam bu ay sol yumurta hiç buyumedigi için aşılama yapilmiycak ama doktorumun dediğine göre obur ay sabah akşam iyne vereceğim öyle büyütüp catlatacağız dedi böyle birşey başına gelen varmı ya ?? Bu süreç nasıl

Bende bu ay aşılama yaptırıcam adetin 4.günü klomen başladım kanama bitince crinone jel ve progestan hapa başla dedi ama hapı da jelden sonra içeriye yerleştirecekmişim. Rahim kalınlığına 6mm dedi çokmu ince de bu kadar çok şey kullanıyorum acaba bilgisi olan var mı

Canım ben de bu ay aşılama yaptıracağım ama adetimi bekliyorum. Süreçle ilgili buradan bilgi alışverişi yapalım. Sen nereye gidiyorsun

Kizlar bende bugun catlatma ignemi vurdum carsamba asilamam yapilacak 3.su dua istiyorum sizlerden

Canım ben de İzmir şifada gereksiz ilaçlarla ve her ay yıkılan umutlarla perişan oldum. Sonra İsrael Aruh ile görüştük boşuna yapılan her tedaviyi bir bir anlattı ve ben aşılama hususunda ısrarcı oldum ilk aşılamada tuttu çok şükür. Şimdi sizlere dua ediyorum ama gerçekten işinde uzman biriyle devaöetmek çok önemli.

Amh nedir canım?

Canım öncelikle Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder bizlere de. Ben de ege üni. ye başladım cumartesi günü de aşılama olacak. Smyrna mı ege mi diye karar verememiştim. Deneyimlerimizi paylaşalım inşallah

Canım ben de klomen kullandım. Solda 1 yumurta 17mm cumartesi aşılama olacak. Tutmazsa diğer ay iğne tedavisi. İğne daha iyi her zaman fazla yumurta olur ve büyüklüğü de iyi olur. Benim bu ay umudum yok çünkü hap ile 2 yumurta oldu ve biri 17mm diğeri 11.5 mm.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ege üni.ye gidiyorum. Bu ay klomen verdi doktor 3 tane yumurta var. 17mm,11mm diğeride küçükmüş. Yarın sabah çatlatma iğnesi ve Cumartesi aşılama olacak ama tek yumurta için şans az değil mi? Gelecek ay iğne tedavisi ile daha yükse olurdu şansım diye düşünüyorum. Pazar günüde progestan a başla dedi ve gün aşırı ilişki tavsiye etti. Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…