Amin inşallah ama pek umudum yok çünkü hiç belirti yok bende inşallah hamile kalabilirim Allah tüm bebek isteyenlerin kucagini boş birakmasin en kısa zamanda bebisler nasip etsinHayırlısı olsun canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini :)
Canım geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur hiç üzülme ne olur. Bir daha denersinizMerhaba kızlar
Çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen dua edin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Merhaba çağla30, baştan sona heyecanla takip ettim hikayeni çok sevindim gerçekten bebeğini kucagına almana Rabbim isteyen herkese banada nasip etsin . Bukadar tedaviler uğraşlar ama veren Allah ve kendiliğinden olmuş . Demekki bi zamanı var ve beklemek gerekiyor . Bi sene üç aylık evliyim 7 ay sonra klomen kullanarak o ay gebe kaldım ama malesef kalp atışı durdu . 6 ay geçti düşükten sonra hala bişey yok sabırsızlıkla her ay beklememe ve ikimizde hiç bi sorun olmamasına rağmen. Bu ay gittim tekrar klomen verdi yumurta gelişimi çok iyi ve kendiliğinden çatlıyor inşallah bu ay olur. Eğer olmazsa bi dahaki ay aşılama yaptrmak istiyorum ama burdaki okuduklarım aşılamayla hamile kalan pek yok gibi. Ne yapsam bilemiyorum ama uzun aylar seneler beklemek istemiyorum en fazla üç dört ay daha olmazsa tüp bebeğe gtmek istiyorum Allahm sen muhtaç etmeden kendiliğinden olmasını nasip et inşallah herkese .
Canım ben de bu ay aşılama yaptıracağım ama adetimi bekliyorum. Süreçle ilgili buradan bilgi alışverişi yapalım. Sen nereye gidiyorsunBende bu ay aşılama yaptırıcam adetin 4.günü klomen başladım kanama bitince crinone jel ve progestan hapa başla dedi ama hapı da jelden sonra içeriye yerleştirecekmişim. Rahim kalınlığına 6mm dedi çokmu ince de bu kadar çok şey kullanıyorum acaba bilgisi olan var mı
Medicanaya gidiyorum ben. Bu jel ve hap kafamı karıştırdı sanki kimse aşılama öncesi kullanmamışCanım ben de bu ay aşılama yaptıracağım ama adetimi bekliyorum. Süreçle ilgili buradan bilgi alışverişi yapalım. Sen nereye gidiyorsun
Ben adetimi bekliyorum doktora gitmek için. Medicana hangi şube ? Haznedar bana yakınMedicanaya gidiyorum ben. Bu jel ve hap kafamı karıştırdı sanki kimse aşılama öncesi kullanmamış
Canım ben de İzmir şifada gereksiz ilaçlarla ve her ay yıkılan umutlarla perişan oldum. Sonra İsrael Aruh ile görüştük boşuna yapılan her tedaviyi bir bir anlattı ve ben aşılama hususunda ısrarcı oldum ilk aşılamada tuttu çok şükür. Şimdi sizlere dua ediyorum ama gerçekten işinde uzman biriyle devaöetmek çok önemli.kızlar yorumlarınızı okudum bende 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ve aldırmak zorundaydım çünkü eşimin 2 yaşındaki oğluna annelik yapıyordum eğer bebeğim olursa ona farklı davranabilirdim bu benim vicdanımın sesiydi 2012 yılında rahim ağzı kanseri operasyonu geçirdim ve 2014 te bir kimyasal gebelik 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim filmi (hsh) çekildim 3 ay önce o da tertemiz çıktı hiç bir sorun yok 3 ay bekle dedi dr.um.İzmir Şifa Hastanesindeydi ama orasıda kapandı dr özel muayenehane açtı hemde uzman dr'a gidiyordum bende çocuk isteyenler ya üniversite hastanesi yada özel tüp bebek merkezine gitmeli yaşım yakında 32 olacak, bu ay Allah nasip ederse Smyrna Tüp Bebek Merkezine gitmeye karar verdim İnşallah Rabbim Hepimize Hayırlı Evlatlar nasip etsin ben kendime dua ederken herkese ediyorum umutlarımızı boşa çıkarmasın Rabbim....
Ben İstanbul'da değilim canım bugün klomen bitti cuma günü kontrol var yumurtalar bakalım ne haldelerBen adetimi bekliyorum doktora gitmek için. Medicana hangi şube ? Haznedar bana yakın
Amh nedir canım?Herkese iyi geceler kızlar bende pazartesi günü doktora gittim ve o kadar igneye gerçi ilk başlangıç 50 ml di doktor son iki gün 75 ml e çıkarmıştı ona rağmen yumurtam hiç buyumemis 11 mm de duruyor bir de ben de çikolata kisti var o tarafta da yumurta olabilir demisti ve orada 10 mm lik bir yumurta gördü bir de aksilik gibi haziran da amh sonucum 1.33 cikmisken bu ay amh 4.60 cikti ya doktor ohss şüphesi olabilir dedi bu değer ile ohss olabilir mi sizce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi cuma bir daha gideceğim bakalım büyümüş mi yumurtalar diye
Canım öncelikle Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder bizlere de. Ben de ege üni. ye başladım cumartesi günü de aşılama olacak. Smyrna mı ege mi diye karar verememiştim. Deneyimlerimizi paylaşalım inşallahkızlar yorumlarınızı okudum bende 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ve aldırmak zorundaydım çünkü eşimin 2 yaşındaki oğluna annelik yapıyordum eğer bebeğim olursa ona farklı davranabilirdim bu benim vicdanımın sesiydi 2012 yılında rahim ağzı kanseri operasyonu geçirdim ve 2014 te bir kimyasal gebelik 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim filmi (hsh) çekildim 3 ay önce o da tertemiz çıktı hiç bir sorun yok 3 ay bekle dedi dr.um.İzmir Şifa Hastanesindeydi ama orasıda kapandı dr özel muayenehane açtı hemde uzman dr'a gidiyordum bende çocuk isteyenler ya üniversite hastanesi yada özel tüp bebek merkezine gitmeli yaşım yakında 32 olacak, bu ay Allah nasip ederse Smyrna Tüp Bebek Merkezine gitmeye karar verdim İnşallah Rabbim Hepimize Hayırlı Evlatlar nasip etsin ben kendime dua ederken herkese ediyorum umutlarımızı boşa çıkarmasın Rabbim....
Canım ben de klomen kullandım. Solda 1 yumurta 17mm cumartesi aşılama olacak. Tutmazsa diğer ay iğne tedavisi. İğne daha iyi her zaman fazla yumurta olur ve büyüklüğü de iyi olur. Benim bu ay umudum yok çünkü hap ile 2 yumurta oldu ve biri 17mm diğeri 11.5 mm.Kızlar selam bu ay sol yumurta hiç buyumedigi için aşılama yapilmiycak ama doktorumun dediğine göre obur ay sabah akşam iyne vereceğim öyle büyütüp catlatacağız dedi böyle birşey başına gelen varmı ya ?? Bu süreç nasıl
Canım yumurtalık reZervi hakkında bilgi veren testAmh nedir canım?
Benim de 3 tane yumurta oldu bu ay ve sadece 1 i büyüdü.cumartesi aşılama yaptırcam Sen hamilesin heralde demi? Nasıl oldu aşılama ile mi?Canım yumurtalık reZervi hakkında bilgi veren test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?