Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 3 tane yumurta oldu bu ay ve sadece 1 i büyüdü.cumartesi aşılama yaptırcam Sen hamilesin heralde demi? Nasıl oldu aşılama ile mi?
Evet canım aşılama ile oldu ikinci aşılama da tuttu benimde 2 yumurta gelişmişti sol tarafta 16 mm sağ tarafta 18 mm lik ve bir de çikolata kistim vardı

Evet canım aşılama ile oldu ikinci aşılama da tuttu benimde 2 yumurta gelişmişti sol tarafta 16 mm sağ tarafta 18 mm lik ve bir de çikolata kistim vardı
Ay çok sevindim ya hayrlsiyla kucağına alırsın inş cnm bende de cikolata kisti vardı ve aşılama yaptırcam kistin kac cmdi hangi iğneleri kullandn cnm

Merhaba rahim ağzında yara vardı benim yaktrdm özel bir hastanede bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa yardm edin lütfennnn bir yıldır bebişim olmuyoo

Ay çok sevindim ya hayrlsiyla kucağına alırsın inş cnm bende de cikolata kisti vardı ve aşılama yaptırcam kistin kac cmdi hangi iğneleri kullandn cnm
Sağolasın canım amin bende sağ tarafta 3 cm di gonal f kullandırdı canım doktor sonrada 18 mm gelince bir gün sonra gece 12 de çatlatma iğnesi vurdum 21 kasım da da aşılama oldum seninki kaç cm canım

Merhaba rahim ağzında yara vardı benim yaktrdm özel bir hastanede bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa yardm edin lütfennnn bir yıldır bebişim olmuyoo
Canım teyzemin de yıllar önce rahim ağzında yara vardı ve yaktırmıştı iki çocuğu var inş olur canım bebek için hiç tedavi gördün mü yoksa doğal mı deniyorsunuz

Sağolasın canım amin bende sağ tarafta 3 cm di gonal f kullandırdı canım doktor sonrada 18 mm gelince bir gün sonra gece 12 de çatlatma iğnesi vurdum 21 kasım da da aşılama oldum seninki kaç cm canım
Benm amelyttan önce 5.5 ve 6 cm di cnm 5 ay oldu gne tekrarladı şuan solda 1.5 cm kist büyümeden aşılama yapalım dedi doktr cnm inşallah tutar bu sefer ben bide amelyttan önce tüp bebek yaptırmıştım o tutmayınca gene tutmaz diye korkyrm malesf

Benmde bi tanıdığımın varmıs rahim ağzinda yara o da yaktirmış şuan iki tane çocuğu var

Canım inş tutar ben de çikolata kistini 7 ay önce öğrenmiştim ve doktor bana 3 cm ameliyata gerek Yok hamile kalman çok iyi olur hastalığı geriletir demişti çok şükür inş sonu da gelir kucağıma alırım

Canım şu an çok küçük inş tutar bu sefer canım eşinde bir sorun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…