- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Amin cnm inşallah . Evet tek çaresi o gebelik kisti geriletiyormus 2.5 senelik evliyim inş en kısa zamanda benmde mucizemiz gelirCanım inş tutar ben de çikolata kistini 7 ay önce öğrenmiştim ve doktor bana 3 cm ameliyata gerek Yok hamile kalman çok iyi olur hastalığı geriletir demişti çok şükür inş sonu da gelir kucağıma alırım
İnşallah cnm ya yok çok şükür başka sorun yokCanım şu an çok küçük inş tutar bu sefer canım eşinde bir sorun var mı
İnş canım ben de 3 yıldır istiyorum 5 yıllık evliyim canımAmin cnm inşallah . Evet tek çaresi o gebelik kisti geriletiyormus 2.5 senelik evliyim inş en kısa zamanda benmde mucizemiz gelir
Canım başka sorun yoksa tutar inşİnşallah cnm ya yok çok şükür başka sorun yok
Amin cnm moralimi düzelttin valla :) inş zamanı gelmiştir ve Rabbim ol der ve olurCanım başka sorun yoksa tutar inş
Ayy insallah bnde hemn kalrmm insallah b[le hemn kalanları duyunca bana da umut oluyor mutlu oluyorum çokk teşekkr ederimHemen kalmış cnm ama ilki düşmüş snra bi kaç ay snra gene hamile kalmış cnm
İnşallah kalırsın cnm büyük bi sorunun yok bnce Allahin izniyle olur inşAyy insallah bnde hemn kalrmm insallah b[le hemn kalanları duyunca bana da umut oluyor mutlu oluyorum çokk teşekkr ederim
Amiiinnnnİnşallahhh allahhımm isteyen herkeze nasip etsin bana ve tüm müsliman kardeşlerimize amiiinnnn....
Bana 200mg lık hapını verdi. Sanırım oda pek umutlu değil bu ay. Hayırlısı artık hakkımızdaProgestana bende aşılamadan bir gün sonra başlamıştım ama benimki jel idi hala da kullanıyorum
Nerden böyle bir kanıya vardın canımBana 200mg lık hapını verdi. Sanırım oda pek umutlu değil bu ay. Hayırlısı artık hakkımızda
Canım tabiki de sen yeter ki umutlu ol inş olurAmin cnm moralimi düzelttin valla :) inş zamanı gelmiştir ve Rabbim ol der ve olur
Farketmez canımKızlar aşılamaya giderken aç tok fark eder mi?
Arkadaslar ne kadara yaptrdnz herşeyiyle aş ılamayı bnde düşünüyrmda?Bende c.tesi oldum asilama.sanırım en zoru beklemek.
Devlette ucretsiz canim ayrica ilaclara rapor cikiyor devlette az odutorsun ozman ilaclaraArkadaslar ne kadara yaptrdnz herşeyiyle aş ılamayı bnde düşünüyrmda?
Rapor derken anlayamadm bn çalismiyorumdaNe kadar en fazla abla
Oyle degil canim devlet katkisiyla ilaci ucuza almak icin raporRapor derken anlayamadm bn çalismiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?