Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mesela bu asilama icin kullanacagin igneler cok pahali mesela atiyorum 450 tl iken raporla 150 e aliniyor oyle ilac raporu

Ya of sanki adet olacak gibi karnim cok agriyor adetimede daha 6 gun var tutmadimi yoksa yine ya

Oyle degil canim devlet katkisiyla ilaci ucuza almak icin rapor
Herkeze çıkıyormu o rapor canm en fazla ne kadar olur tutar benim durumm yokta en fazla 500 verebilirim birikimimim bu kadar yani

Ya of sanki adet olacak gibi karnim cok agriyor adetimede daha 6 gun var tutmadimi yoksa yine ya

Oyle degil canim devlet katkisiyla ilaci ucuza almak icin rapor
Sadece aşılamada deyil iş yani iğnesi falanda var yani dimi

Ben asilamalrun devlette yapilmasini tavsiye ediyorum asilamanin tutma sansi cok dusuk ve normal iliskiden cok farki yok oyuzden cok fazla masraf yapip birde tup bebek icin dokulup sacilmak cok zor olur

Ben asilamalrun devlette yapilmasini tavsiye ediyorum asilamanin tutma sansi cok dusuk ve normal iliskiden cok farki yok oyuzden cok fazla masraf yapip birde tup bebek icin dokulup sacilmak cok zor olur
3 yillik evlilik gerekiyomus ya bn bi yillik evliyim ustelik yasim 19 yani bana devlette yapmazlar ki

Devlet hastanesine aradmda bilgi veremm doktorunu ara diyo salak lar ya

Kendin gidip muane olup gorusceksin her unuversite hastahanesinde yapiliyor her hastahanenin tup bebek ve asilama hemsiresi ayri oluyor o hemsireyide bulup bilgi alabilirsin hangi sehirdesin ben yardimci olayom sana neler yapabilecegini

Selam kızlar 2.5 Yıldır üyesiz takip edenlerdenim Bebek aşkıyla yanıp tutuştuk 2,5 yılda her ay doktor gözetimi altında bebek sahibi olmaya çalıştık olmadı. Bnde de eşimde de herhangi bir sorun yok Allah'a şükür bugün aşılama tedavim başladı GONAL -F kalem iğne vuruyorum kendime. 17 Aralık'ta kontrolüm var. Sizinde görüşlerinize ve bilginize ihtiyacım olabilir

Devlet hastanesinde aşılama için yaş sınırı yada e yıl evlilik sınırı varmı biliyomusunuz?

Devlet hastanesinde aşılama için yaş sınırı yada e yıl evlilik sınırı varmı biliyomusunuz?
Arkadasım araştırma hastanesinde yaptırdı. 3 yıl evli ve ilk çocuğun olması gerek. Rahim filmi simil testi vs. Evrak oluşturuyormuşsunuz. Ben özele gidiyorum ilaçlarım SGK ile 208 tl tuttu. Normal fiyatı 800 tlmiş. Hastaneye aşılama fiyatı daha sormadım onu da öğrenince yazıcam

Ben 19 yasndaym bir yıllık evliyim devlette aşılama yaptrmak istiyorum yaparlarmı sizce ?

Merhabalar bende ctesi günü aşılama yaptırdım ilk aşılamam. Kocamda hareketlilik çok az ve varikosel war 2tıldır boş yere doktora gidip durdum. Varikosel amelytı oldu ama yüzde elli iyileşti ikinci ameliyatı tekrar olucak. Bende dedim artık bi aşılama yaptıralım. Öok merak ediyorum hün sagıyorum heyecanla. İnşalllah tutmuştur ve benm içimden hep böyle geçiyo. Allah hepimizi tamamına erdirsin inş. ikünci aşılamayı yaptırmamak için çok dua ediyorum. Çok dikkat etmek hareket etmemek gerekiyomu acaba bana da cevap verirsenz çok mutlu olucammn

Üzgünüm bacikom yaşın 19 ve 1 yıllık evlisin. Aşılama içinde daha beklemen gerek. Doktor Kontrolü altında hamile kalabilirsin bence
Canm kalamadm bir yıldr olmuyo ki rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 15 gun oldu

Hareket dilde yorulmaman ıkınmaman lazm diyorlar yani öyle duydum bn hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…