Herkeze çıkıyormu o rapor canm en fazla ne kadar olur tutar benim durumm yokta en fazla 500 verebilirim birikimimim bu kadar yaniYa of sanki adet olacak gibi karnim cok agriyor adetimede daha 6 gun var tutmadimi yoksa yine ya
Oyle degil canim devlet katkisiyla ilaci ucuza almak icin rapor
Her devlette olurmu ki buMesela bu asilama icin kullanacagin igneler cok pahali mesela atiyorum 450 tl iken raporla 150 e aliniyor oyle ilac raporu
Ne iğnesi onlar off meraktan çatlicam yardm edin lütfenn..Mesela bu asilama icin kullanacagin igneler cok pahali mesela atiyorum 450 tl iken raporla 150 e aliniyor oyle ilac raporu
Sadece aşılamada deyil iş yani iğnesi falanda var yani dimiYa of sanki adet olacak gibi karnim cok agriyor adetimede daha 6 gun var tutmadimi yoksa yine ya
Oyle degil canim devlet katkisiyla ilaci ucuza almak icin rapor
3 yillik evlilik gerekiyomus ya bn bi yillik evliyim ustelik yasim 19 yani bana devlette yapmazlar kiBen asilamalrun devlette yapilmasini tavsiye ediyorum asilamanin tutma sansi cok dusuk ve normal iliskiden cok farki yok oyuzden cok fazla masraf yapip birde tup bebek icin dokulup sacilmak cok zor olur
Canim o tup bebk icin asilamada oyle bir sart yok iyi arastir bazi doktorlar bile bilmiyor3 yillik evlilik gerekiyomus ya bn bi yillik evliyim ustelik yasim 19 yani bana devlette yapmazlar ki
Devlet hastanesinde aşılama için yaş sınırı yada e yıl evlilik sınırı varmı biliyomusunuz?Selam kızlar 2.5 Yıldır üyesiz takip edenlerdenimBebek aşkıyla yanıp tutuştuk 2,5 yılda her ay doktor gözetimi altında bebek sahibi olmaya çalıştık olmadı. Bnde de eşimde de herhangi bir sorun yok Allah'a şükür bugün aşılama tedavim başladı GONAL -F kalem iğne vuruyorum kendime. 17 Aralık'ta kontrolüm var. Sizinde görüşlerinize ve bilginize ihtiyacım olabilir
Yada evlilik sınırı yani 3 yıl evli olmak sartiDevlet hastanesinde aşılama için yaş sınırı yada e yıl evlilik sınırı varmı biliyomusunuz?
Arkadasım araştırma hastanesinde yaptırdı. 3 yıl evli ve ilk çocuğun olması gerek. Rahim filmi simil testi vs. Evrak oluşturuyormuşsunuz. Ben özele gidiyorum ilaçlarım SGK ile 208 tl tuttu. Normal fiyatı 800 tlmiş. Hastaneye aşılama fiyatı daha sormadım onu da öğrenince yazıcamDevlet hastanesinde aşılama için yaş sınırı yada e yıl evlilik sınırı varmı biliyomusunuz?
Üzgünüm bacikom yaşın 19 ve 1 yıllık evlisin. Aşılama içinde daha beklemen gerek. Doktor Kontrolü altında hamile kalabilirsin benceBen 19 yasndaym bir yıllık evliyim devlette aşılama yaptrmak istiyorum yaparlarmı sizce ?
Canm kalamadm bir yıldr olmuyo ki rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 15 gun olduÜzgünüm bacikom yaşın 19 ve 1 yıllık evlisin. Aşılama içinde daha beklemen gerek. Doktor Kontrolü altında hamile kalabilirsin bence
Hareket dilde yorulmaman ıkınmaman lazm diyorlar yani öyle duydum bn hepMerhabalar bende ctesi günü aşılama yaptırdım ilk aşılamam. Kocamda hareketlilik çok az ve varikosel war 2tıldır boş yere doktora gidip durdum. Varikosel amelytı oldu ama yüzde elli iyileşti ikinci ameliyatı tekrar olucak. Bende dedim artık bi aşılama yaptıralım. Öok merak ediyorum hün sagıyorum heyecanla. İnşalllah tutmuştur ve benm içimden hep böyle geçiyo. Allah hepimizi tamamına erdirsin inş. ikünci aşılamayı yaptırmamak için çok dua ediyorum. Çok dikkat etmek hareket etmemek gerekiyomu acaba bana da cevap verirsenz çok mutlu olucammn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?