Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hareket dilde yorulmaman ıkınmaman lazm diyorlar yani öyle duydum bn hep
Yaa aksine bnde hapşuruyorum hep. Doktorum ctınone jel verdi onu da kullanıyorum. Her ay en az iki yumurtam oluşur bu ay bi tane oluştu 18mm de çatltmayı yaptık. Bi yumurtada 8mm di. Allahım inş olur. Bu konuda eşimle çok yorulduk çnkü. Rabbimden bi mucize istiyorum. Her ay heyecnla bekleyip 3gün gecikse bile hamile hissedip testte çıkmaması çok kötü. Rabbim isreyen herkese hayrlısyla nasip etsin inşşş

İnsallhhh bizde eşimle bir yıldr uğraşıyoruz ama nafile herseyden çok istiyoruz bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm doktor iki ay iliski yasak dedi bekliyoruz yara gecsinde kontrole gtcez insallh olur tüm isteyenlerin benimde herkezinde allah büyük ya insallahhhhhhhh amiiiinnnnnn

Canm kalamadm bir yıldr olmuyo ki rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 15 gun oldu
Geçmiş olsun Cnm. Yaşın ve evlilik yılın devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için uygun değil. Bence biraz dinlen daha sonra tavsiye edilen doktora görün derim

Geçmiş olsun Cnm. Yaşın ve evlilik yılın devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için uygun değil. Bence biraz dinlen daha sonra tavsiye edilen doktora görün derim
Yaktrdm özel bir hastanede bekliyoruz insallh olur herkezin allahım büyükk..

Biz baya araştrdk bn gece gündz internttn hastaneleri aradm falan uğrasiyorum allah büyük herşeyin başı dua

Amiinnn insallahhh kızlar ..
Kizlar bakin yeni yasa cikti devlette asilama icin yas ve evlilik kriteri yok ayni zamanda ikinci evliliklerde ortak cocuk yoksa tup ve asilamayi devlet karsiliyor ben ilk asilamami ozelde yaptirmak zorunda kaldim bu yasa cikmadan once ama simdi yasa cikti devlette yaptiriyorum hatta onceki yasada ikinci evlilik te ilk esinden cocugun varsa develet katkisi alamiyordun simdi yeni uasayla hem ikinci evlilikten cocugun yoksa tup ve asilamadan yararlanabiliyorsun sadece tupte sart olarak 3 yillik evli ve enaz ikikez devlette asilma yaptirmis olman gerek asilama icin ise sadece bir yilini doldurman yeterli evlilikte ilk olarak klomenle catlatma ignesi oluyorsun o tutmazsa asilamaya geciyorsun

Bu yazdiklarimdan bazi hastahanelrin ne yazik kii bilgisi yok ama israrla boyle bir yasa oldugunu bildirirsebiz onlar gerekli yerlere sorup ogreni evet oyleymis deyip tedavinize baslarlat benim oyle olmustu doktora israrla sotledim onlarda arastirdi evt dediler ve tedavime basladim cok sukur

Bugun asilamamin 7 gunu cok karnim agriyor adetmi olcam ama dunden beri agriyor ya

15gün beklemek okdar zor ki. Geçmiyo bi türlü daha doğrusu aynı şeyi dewamlı düşünmekle hiçççç geçmiyor zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…