Yaa aksine bnde hapşuruyorum hep. Doktorum ctınone jel verdi onu da kullanıyorum. Her ay en az iki yumurtam oluşur bu ay bi tane oluştu 18mm de çatltmayı yaptık. Bi yumurtada 8mm di. Allahım inş olur. Bu konuda eşimle çok yorulduk çnkü. Rabbimden bi mucize istiyorum. Her ay heyecnla bekleyip 3gün gecikse bile hamile hissedip testte çıkmaması çok kötü. Rabbim isreyen herkese hayrlısyla nasip etsin inşşşHareket dilde yorulmaman ıkınmaman lazm diyorlar yani öyle duydum bn hep
o senin dediklerin tüp benekte diye duydum bn amaÜzgünüm bacikom yaşın 19 ve 1 yıllık evlisin. Aşılama içinde daha beklemen gerek. Doktor Kontrolü altında hamile kalabilirsin bence
İnsallhhh bizde eşimle bir yıldr uğraşıyoruz ama nafile herseyden çok istiyoruz bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm doktor iki ay iliski yasak dedi bekliyoruz yara gecsinde kontrole gtcez insallh olur tüm isteyenlerin benimde herkezinde allah büyük ya insallahhhhhhhh amiiiinnnnnnYaa aksine bnde hapşuruyorum hep. Doktorum ctınone jel verdi onu da kullanıyorum. Her ay en az iki yumurtam oluşur bu ay bi tane oluştu 18mm de çatltmayı yaptık. Bi yumurtada 8mm di. Allahım inş olur. Bu konuda eşimle çok yorulduk çnkü. Rabbimden bi mucize istiyorum. Her ay heyecnla bekleyip 3gün gecikse bile hamile hissedip testte çıkmaması çok kötü. Rabbim isreyen herkese hayrlısyla nasip etsin inşşş
Geçmiş olsun Cnm. Yaşın ve evlilik yılın devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için uygun değil. Bence biraz dinlen daha sonra tavsiye edilen doktora görün derimCanm kalamadm bir yıldr olmuyo ki rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 15 gun oldu
Yaktrdm özel bir hastanede bekliyoruz insallh olur herkezin allahım büyükk..Geçmiş olsun Cnm. Yaşın ve evlilik yılın devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için uygun değil. Bence biraz dinlen daha sonra tavsiye edilen doktora görün derim
Yaktrdm özel bir hastanede bekliyoruz insallh olur herkezin allahım büyükk..
Saolasın canmGeçmiş olsun Cnm. Yaşın ve evlilik yılın devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için uygun değil. Bence biraz dinlen daha sonra tavsiye edilen doktora görün derim
İnşallah olur canım güzel yönü önünüze çıkan engeli erken görmüşsünüz. Bu da bi artı çnkü. Bnm dewlet weya özelle alakalı bi bilgim yok . Ben özelde yaptırdm direk pek araştırmadımSaolasın canm
Biz baya araştrdk bn gece gündz internttn hastaneleri aradm falan uğrasiyorum allah büyük herşeyin başı duaİnşallah olur canım güzel yönü önünüze çıkan engeli erken görmüşsünüz. Bu da bi artı çnkü. Bnm dewlet weya özelle alakalı bi bilgim yok . Ben özelde yaptırdm direk pek araştırmadım
Kesinlikle öyle canım inşallah nasip olur hepimizeBiz baya araştrdk bn gece gündz internttn hastaneleri aradm falan uğrasiyorum allah büyük herşeyin başı dua
Inşallah Cnm inşallah evlat isteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYaktrdm özel bir hastanede bekliyoruz insallh olur herkezin allahım büyükk..
Kizlar bakin yeni yasa cikti devlette asilama icin yas ve evlilik kriteri yok ayni zamanda ikinci evliliklerde ortak cocuk yoksa tup ve asilamayi devlet karsiliyor ben ilk asilamami ozelde yaptirmak zorunda kaldim bu yasa cikmadan once ama simdi yasa cikti devlette yaptiriyorum hatta onceki yasada ikinci evlilik te ilk esinden cocugun varsa develet katkisi alamiyordun simdi yeni uasayla hem ikinci evlilikten cocugun yoksa tup ve asilamadan yararlanabiliyorsun sadece tupte sart olarak 3 yillik evli ve enaz ikikez devlette asilma yaptirmis olman gerek asilama icin ise sadece bir yilini doldurman yeterli evlilikte ilk olarak klomenle catlatma ignesi oluyorsun o tutmazsa asilamaya geciyorsunAmiinnn insallahhh kızlar ..
İnşallah ikinizdede bebiş vardrda darısı banada insallah ...İnşallah adet değildir canım. İkimizinde tutmuştur inşallah.. Belirtileri adet gibi diyolar aslında
Doğrudur ya kızlarr devlette ole bi kriter varmi yaa interntte tüp bebek için diyorlar aşılamada şart yok diyolar yardm edin15gün beklemek okdar zor ki. Geçmiyo bi türlü daha doğrusu aynı şeyi dewamlı düşünmekle hiçççç geçmiyor zamannn
E dewlette doktora gidip sormadn mı hiç?Doğrudur ya kızlarr devlette ole bi kriter varmi yaa interntte tüp bebek için diyorlar aşılamada şart yok diyolar yardm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?