Hic devlette gitmedim aşılama icin özelde çok pahali onu özelde yaptramam devlete hi gitmedim kiE dewlette doktora gidip sormadn mı hiç?
Abla sen kendinmi vurcan o iğneyi gece niye vuruluyoBende bugün son kontrolü oldum iki yum varmış gece 11.30da çatlatma iğnemi vırucam perşembe 11.30da aşılama olacak. Çok heyecanlıyım ağrı vs oluyormu sonra nelere dikkat etmem gerek bilen varmı
Allah kolay getirsin canım. Hüçbi ağrı sızı yok. Uzun uçlu bi plastik şırıngayla rahime spermleri yerleştiriyor. 2-3 dk sürdü işlem benmki de. Çatala oturunca 20dk kadar kaldırmadı doktor snrada kalktım eve gittim. Hiçbi ağrı sızı yok alttan kontrol ediyonuş gibi olay. Sonradan jel yazdı bana düşük olmaması içinmiş. Hergün kullanıyorum. Çok dikkat et hani ağır filan kaldırma çok eğilme o kadar canım. Bnde ctesi aşılamam oldu. İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Ben çok stres yapmıştım boğazıma indirdi stresten ama o kadar stresli değilmiş. O an çok dua et. Ben hemen içimde hissettim içimi çok güzel bi his kaplamıştı. Hiç olumsuz düşme canımBende bugün son kontrolü oldum iki yum varmış gece 11.30da çatlatma iğnemi vırucam perşembe 11.30da aşılama olacak. Çok heyecanlıyım ağrı vs oluyormu sonra nelere dikkat etmem gerek bilen varmı
Bana doktor ovitrelle vermişti gece 11 de iğneyi vurdurdum. Diğer sabh 11de de aşılamam oldu canımBende bugün son kontrolü oldum iki yum varmış gece 11.30da çatlatma iğnemi vırucam perşembe 11.30da aşılama olacak. Çok heyecanlıyım ağrı vs oluyormu sonra nelere dikkat etmem gerek bilen varmı
Kızlar çatal derken ??Allah kolay getirsin canım. Hüçbi ağrı sızı yok. Uzun uçlu bi plastik şırıngayla rahime spermleri yerleştiriyor. 2-3 dk sürdü işlem benmki de. Çatala oturunca 20dk kadar kaldırmadı doktor snrada kalktım eve gittim. Hiçbi ağrı sızı yok alttan kontrol ediyonuş gibi olay. Sonradan jel yazdı bana düşük olmaması içinmiş. Hergün kullanıyorum. Çok dikkat et hani ağır filan kaldırma çok eğilme o kadar canım. Bnde ctesi aşılamam oldu. İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Ben çok stres yapmıştım boğazıma indirdi stresten ama o kadar stresli değilmiş. O an çok dua et. Ben hemen içimde hissettim içimi çok güzel bi his kaplamıştı. Hiç olumsuz düşme canım
Canım sen baya acemisin anlaşılan Kadın doktorunda ayaklarını iki ayrı yana açarak oturduğun sandalye vari masa.Kızlar çatal derken ??
Aaahahahha abla onu bnde çok yaşadmda adını bilmiyordum benmde doktorum erkek smearda falan yaşadm bn onu yara yakrrkndeCanım sen baya acemisin anlaşılan Kadın doktorunda ayaklarını iki ayrı yana açarak oturduğun sandalye vari masa.
Haaa iyi peki o zamanAaahahahha abla onu bnde çok yaşadmda adını bilmiyordum benmde doktorum erkek smearda falan yaşadm bn onu yara yakrrknde
Canım onu ilk defa duydum. Ama aşılama yaptırcaksan bebek hemen istiyosan çok bekleme derim. Bir ay bir aydır.. doktor seni o e2 konusında hiç bilgilendirmedi mi.Kızlar bilgisi olan varmı doktorum aşılama yapalım dedi ben bir sonraki ay olsun dedim bana yumurta büyütücü verecekti tahlil yaptı E2 değeri 96 çıktı dedi değer yüksek 50 nin altında olması lazım, neyse doğum kontrol hapı verdi çok küçük de kist gordu ben onu içtim adet oldum ikinci günü gittim tekrar tahlil aldı benim E2 düşeceği yerde 680 olmuş doktor aradi dedi doğum kontrol hapinı icmedin mi dedim içtim bu değer çok yüksek dedi başına böyle bisey gelen varmı nolur yazın bu ay bisey kullanma bekle dedi kendi dussun ve kistim de buyumus ne olur cevap yazın kızlar ne olur
Birde özel hastanelerde tahliller hep yanlış çıkıyo derler. İmkanın varsa devlettede bi baktır derim benKızlar bilgisi olan varmı doktorum aşılama yapalım dedi ben bir sonraki ay olsun dedim bana yumurta büyütücü verecekti tahlil yaptı E2 değeri 96 çıktı dedi değer yüksek 50 nin altında olması lazım, neyse doğum kontrol hapı verdi çok küçük de kist gordu ben onu içtim adet oldum ikinci günü gittim tekrar tahlil aldı benim E2 düşeceği yerde 680 olmuş doktor aradi dedi doğum kontrol hapinı icmedin mi dedim içtim bu değer çok yüksek dedi başına böyle bisey gelen varmı nolur yazın bu ay bisey kullanma bekle dedi kendi dussun ve kistim de buyumus ne olur cevap yazın kızlar ne olur
Canım bende özelde yara yaktirmistim başka bir doktor yara yakılmaz ki dedi dondurulur bebek dusunene yakmayı tavsiye etmiyoruz dedi bana şaştım inanki kim doğru kim yanlisİnsallhhh bizde eşimle bir yıldr uğraşıyoruz ama nafile herseyden çok istiyoruz bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm doktor iki ay iliski yasak dedi bekliyoruz yara gecsinde kontrole gtcez insallh olur tüm isteyenlerin benimde herkezinde allah büyük ya insallahhhhhhhh amiiiinnnnnn
Ben çankırı karatekinde özelde yaktrdm doktorum erkk çok memnunum bebek olmuyo diye gttik yara var dedi fitil vs. Kullandm 16 gun oldu yaktrali senin ne zamn yaktrdnCanım bende özelde yara yaktirmistim başka bir doktor yara yakılmaz ki dedi dondurulur bebek dusunene yakmayı tavsiye etmiyoruz dedi bana şaştım inanki kim doğru kim yanlis
Dondurmada rahmin baya aşasına iniliyormuss yakmada sadece rahmin ağızınyms benim dokdorcuk anlattiBen çankırı karatekinde özelde yaktrdm doktorum erkk çok memnunum bebek olmuyo diye gttik yara var dedi fitil vs. Kullandm 16 gun oldu yaktrali senin ne zamn yaktrdn
Bebiş oldumu peki ???Benim bir sene oldu canım yaktirali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?