- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
Canm devlette aşılama istiyorum bnde devlette şart varmı şu olcak bu olcak diye biliyonuzmuOlmadı canım iki ustte yazdım başka sıkıntılar var onu anlamaya çalışıyorum E2 değeri yüksek çok yumurta rezervim azmis
Bnm 675 tuttu toplam aşılama. Özelde yaptırdım bende aşılamamı problem eşimde hareketliliği yok derece kadar az. Vala Allahın elinde herşey. İnşallah çok beklemeyiz. Bende 27imdeyim. İnşallah sende bende çok beklemeyizAnkaradayim ben koru hastanesinde yapıldı tahlil burda güzel hastaneler var ama bana çok uzak esimde gkturmuyor bende buna başladım öyle dedi doktor ne yapcam bilmiyorum az da değil yok zamanda bir dünya para veriyoruz şaştım inanki yaş da 35
İnsallahhhhh aminmm canmm insallhBnm 675 tuttu toplam aşılama. Özelde yaptırdım bende aşılamamı problem eşimde hareketliliği yok derece kadar az. Vala Allahın elinde herşey. İnşallah çok beklemeyiz. Bende 27imdeyim. İnşallah sende bende çok beklemeyiz
Ünşallah eşinde problem çıkmaz. Brn bir buçuk yıl bebek bekledim yok bişe. Eninde sonumda kocam doktora gidebildi ve esas problem onda çıktı. İnşallah senin eşimde problem çıkmaz canımBnde haftaya eşime baktrcaz ondada bi sknti yoktur insallh allaha sukur bnm yumurtalar iyiymis
Devleti bende araştırıyorum şimdi okudum 3 yıl evlilik şartı aranıyor muş aşılama ve tüp bebekte ayrıca devlette 5 defa klomen tedavisi+2 defa iğneli aşılama sonra tüp bebek diyorlar bilmiyorum ki bendeBnde haftaya eşime baktrcaz ondada bi sknti yoktur insallh allaha sukur bnm yumurtalar iyiymis
İnsallh eşimde yoktur bi skntı eyer varsa dünya başıma yıkılır yolun ortasndaykn başa dönemem yaa off yoruldum artk çabalamaktan.Devleti bende araştırıyorum şimdi okudum 3 yıl evlilik şartı aranıyor muş aşılama ve tüp bebekte ayrıca devlette 5 defa klomen tedavisi+2 defa iğneli aşılama sonra tüp bebek diyorlar bilmiyorum ki bende
O senin dediğin tüp bebekte diyolar amaDevleti bende araştırıyorum şimdi okudum 3 yıl evlilik şartı aranıyor muş aşılama ve tüp bebekte ayrıca devlette 5 defa klomen tedavisi+2 defa iğneli aşılama sonra tüp bebek diyorlar bilmiyorum ki bende
Evet tüp bebekte diyorlar aşılama için nedir prosedür bilmiyorum nerden öğreniriz onu da bilmiyorumO senin dediğin tüp bebekte diyolar ama
İl olarak nerdesin sen kastamonuEvet tüp bebekte diyorlar aşılama için nedir prosedür bilmiyorum nerden öğreniriz onu da bilmiyorum
Ya adet olsa dunden beri olurdum heralde bilmiyorum ya kacgundur neguzel kafama takmiycam busefer dedim takmiyordum ne guzel agrilar baslayinca adetmi tutunma agrisimi diye kafama takar oldum en zor bekleyisİnşallah adet değildir canım. İkimizinde tutmuştur inşallah.. Belirtileri adet gibi diyolar aslında
Hemde çok zor bekleyiş bn psikolojik olarak o yönden çökmüş durumdayım. Bir buçuk yılım oldu olucak aha hamileyim diye diye geçti amasonu hüsran oldu. Rabbim herşeyi hayrlısıyla nasip etsn inş. Bnim 13günüm kaldı bkalm ne oluck. Hep sol tarafmda bi batma war bnmde. Sen crinone jel kullanıyomusn peki. Drum bna werdi hergün bir kere. Düşük olmasın diyeymiş.Ya adet olsa dunden beri olurdum heralde bilmiyorum ya kacgundur neguzel kafama takmiycam busefer dedim takmiyordum ne guzel agrilar baslayinca adetmi tutunma agrisimi diye kafama takar oldum en zor bekleyis
Canim benim dorduncu yilim ben napayim peki iki klomen tadavisi 3 asilama bu 3. Senin ilkmiHemde çok zor bekleyiş bn psikolojik olarak o yönden çökmüş durumdayım. Bir buçuk yılım oldu olucak aha hamileyim diye diye geçti amasonu hüsran oldu. Rabbim herşeyi hayrlısıyla nasip etsn inş. Bnim 13günüm kaldı bkalm ne oluck. Hep sol tarafmda bi batma war bnmde. Sen crinone jel kullanıyomusn peki. Drum bna werdi hergün bir kere. Düşük olmasın diyeymiş.
sen ne Zaman yaptırdın canım belirti varmı nelere dikkat ettin eşine bişey yedirip içirdinmiBana doktor ovitrelle vermişti gece 11 de iğneyi vurdurdum. Diğer sabh 11de de aşılamam oldu canım
Ben ctesi günü aşılamamı oldum canım. Eşim doktorun verdiği proxeed plusı dahi kullanmadı maalesef. Erkekliğine yediremiyo heralde onun ihmalkarlığı yüzünden bir buçuk yıl snra onda problm olduğunu anladk zaten. Canım bende sol tarafımda batma ve ağırlık hissi var şmdilik. Sonraları nasl olyck merak ediyorum inşallah 10günsnra neticeyi öğrenicezsen ne Zaman yaptırdın canım belirti varmı nelere dikkat ettin eşine bişey yedirip içirdinmi
İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ben adetin 8.gününden itibaren crinone jel ve progestan kullanıyorum hiç benim gibi aşılama öncesi kullanan olmamış galibaBen ctesi günü aşılamamı oldum canım. Eşim doktorun verdiği proxeed plusı dahi kullanmadı maalesef. Erkekliğine yediremiyo heralde onun ihmalkarlığı yüzünden bir buçuk yıl snra onda problm olduğunu anladk zaten. Canım bende sol tarafımda batma ve ağırlık hissi var şmdilik. Sonraları nasl olyck merak ediyorum inşallah 10günsnra neticeyi öğrenicez
Bazı yerlerde okudum kullanan olmuş senin gibi. Ama yinede sayısı az bnce. Doktor gerekmişse wermiştir canım kafana takma onu bnce. Senin sorunda kocan da mıİnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ben adetin 8.gününden itibaren crinone jel ve progestan kullanıyorum hiç benim gibi aşılama öncesi kullanan olmamış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?