Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmadı canım iki ustte yazdım başka sıkıntılar var onu anlamaya çalışıyorum E2 değeri yüksek çok yumurta rezervim azmis

Bnde haftaya eşime baktrcaz ondada bi sknti yoktur insallh allaha sukur bnm yumurtalar iyiymis

Olmadı canım iki ustte yazdım başka sıkıntılar var onu anlamaya çalışıyorum E2 değeri yüksek çok yumurta rezervim azmis
Canm devlette aşılama istiyorum bnde devlette şart varmı şu olcak bu olcak diye biliyonuzmu

Bnm 675 tuttu toplam aşılama. Özelde yaptırdım bende aşılamamı problem eşimde hareketliliği yok derece kadar az. Vala Allahın elinde herşey. İnşallah çok beklemeyiz. Bende 27imdeyim. İnşallah sende bende çok beklemeyiz

İnsallahhhhh aminmm canmm insallh

Bnde haftaya eşime baktrcaz ondada bi sknti yoktur insallh allaha sukur bnm yumurtalar iyiymis
Ünşallah eşinde problem çıkmaz. Brn bir buçuk yıl bebek bekledim yok bişe. Eninde sonumda kocam doktora gidebildi ve esas problem onda çıktı. İnşallah senin eşimde problem çıkmaz canım

İnsallh eşimde yoktur bi skntı eyer varsa dünya başıma yıkılır yolun ortasndaykn başa dönemem yaa off yoruldum artk çabalamaktan.

O senin dediğin tüp bebekte diyolar ama

İnşallah adet değildir canım. İkimizinde tutmuştur inşallah.. Belirtileri adet gibi diyolar aslında
Ya adet olsa dunden beri olurdum heralde bilmiyorum ya kacgundur neguzel kafama takmiycam busefer dedim takmiyordum ne guzel agrilar baslayinca adetmi tutunma agrisimi diye kafama takar oldum en zor bekleyis

Ya adet olsa dunden beri olurdum heralde bilmiyorum ya kacgundur neguzel kafama takmiycam busefer dedim takmiyordum ne guzel agrilar baslayinca adetmi tutunma agrisimi diye kafama takar oldum en zor bekleyis
Hemde çok zor bekleyiş bn psikolojik olarak o yönden çökmüş durumdayım. Bir buçuk yılım oldu olucak aha hamileyim diye diye geçti amasonu hüsran oldu. Rabbim herşeyi hayrlısıyla nasip etsn inş. Bnim 13günüm kaldı bkalm ne oluck. Hep sol tarafmda bi batma war bnmde. Sen crinone jel kullanıyomusn peki. Drum bna werdi hergün bir kere. Düşük olmasın diyeymiş.

Canim benim dorduncu yilim ben napayim peki iki klomen tadavisi 3 asilama bu 3. Senin ilkmi

Merhaba kızlar 2.ci asilamami oldum 10.cu gunumgunumdeyim hiç belirtti yok off çok sıkıldım beklemekten

sen ne Zaman yaptırdın canım belirti varmı nelere dikkat ettin eşine bişey yedirip içirdinmi
Ben ctesi günü aşılamamı oldum canım. Eşim doktorun verdiği proxeed plusı dahi kullanmadı maalesef. Erkekliğine yediremiyo heralde onun ihmalkarlığı yüzünden bir buçuk yıl snra onda problm olduğunu anladk zaten. Canım bende sol tarafımda batma ve ağırlık hissi var şmdilik. Sonraları nasl olyck merak ediyorum inşallah 10günsnra neticeyi öğrenicez

Bi de doktor crınone jel werdi yatmadan önce onu kullanıyorum. Çıkışlar hertürlü kapalı şmdilk inşallah tutunmuştur bebişlerimde

İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ben adetin 8.gününden itibaren crinone jel ve progestan kullanıyorum hiç benim gibi aşılama öncesi kullanan olmamış galiba

İnşallah hayırlısıyla pozitif görürsün. Ben adetin 8.gününden itibaren crinone jel ve progestan kullanıyorum hiç benim gibi aşılama öncesi kullanan olmamış galiba
Bazı yerlerde okudum kullanan olmuş senin gibi. Ama yinede sayısı az bnce. Doktor gerekmişse wermiştir canım kafana takma onu bnce. Senin sorunda kocan da mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…