İçime su serptin valla bizde de eşimde sayı düşük. 11.30da gidicem aşılamaya bana dua edin nolurBazı yerlerde okudum kullanan olmuş senin gibi. Ama yinede sayısı az bnce. Doktor gerekmişse wermiştir canım kafana takma onu bnce. Senin sorunda kocan da mı
Rabbim ikimizede nasip inşallahhhİçime su serptin valla bizde de eşimde sayı düşük. 11.30da gidicem aşılamaya bana dua edin nolur
Hepimize insallhh t\m isteyenlereRabbim ikimizede nasip inşallahhh
Âmin inşallah bütün isteyenlerin kucağı hayırlısıyla dolsunHepimize insallhh t\m isteyenlere
Nasl geçti aşılaman. Nasıl hissediyosun kendiniÂmin inşallah bütün isteyenlerin kucağı hayırlısıyla dolsun
Çok basit ve ağrısızmış ben yeni başladı sanırken bitti dedi çok şaşırdım rahim bölgesinde hafif Ağrılar var rahm filmi gibi. Ama başka bir sıkıntım yokNasl geçti aşılaman. Nasıl hissediyosun kendini
Özeldemi yaptrdnÇok basit ve ağrısızmış ben yeni başladı sanırken bitti dedi çok şaşırdım rahim bölgesinde hafif Ağrılar var rahm filmi gibi. Ama başka bir sıkıntım yok
Evet medicanada yaptırdım 40 dakika yatırdı işlemden sonra. İşe gitme bugün dedi bir de yolculuk yasak dedi. Yarından itibaren hergün gün aşırı ilişki olsun dediÖzeldemi yaptrdn
Canm ya ben bu işi anlamiyorum sana sperm enjekte edildi sonrada ilişkiye gir denildi bana anlatrmsn kafam basmıyoEvet medicanada yaptırdım 40 dakika yatırdı işlemden sonra. İşe gitme bugün dedi bir de yolculuk yasak dedi. Yarından itibaren hergün gün aşırı ilişki olsun dedi
Evet canım bende de ağrı olmuştu sonradan ama ertesi gün geçti bi de bende aşılamadan sonra hafif kan geldi bi kaç saat sonra doktoru aradım normal o dedi. İnternette de araştrdım sonradan meğer rahimi dar olanlarda o kan biraz da olsa gelirmiş. Ama çok korkmuştum kanı görünce. Jel de verdi mi peki doktorÇok basit ve ağrısızmış ben yeni başladı sanırken bitti dedi çok şaşırdım rahim bölgesinde hafif Ağrılar var rahm filmi gibi. Ama başka bir sıkıntım yok
İlaçtan dolayı sonradan gelişen yumurtalar olabiliyor onların döllenmesi için günaşırı ilişki öneriyorlarCanm ya ben bu işi anlamiyorum sana sperm enjekte edildi sonrada ilişkiye gir denildi bana anlatrmsn kafam basmıyo
Dediğin jel crinone ise ben onu 1 haftadır progestan ile beraber kullanıyorum canımEvet canım bende de ağrı olmuştu sonradan ama ertesi gün geçti bi de bende aşılamadan sonra hafif kan geldi bi kaç saat sonra doktoru aradım normal o dedi. İnternette de araştrdım sonradan meğer rahimi dar olanlarda o kan biraz da olsa gelirmiş. Ama çok korkmuştum kanı görünce. Jel de verdi mi peki doktor
Hmm anladmmİlaçtan dolayı sonradan gelişen yumurtalar olabiliyor onların döllenmesi için günaşırı ilişki öneriyorlar
Ay doğru ya demiştin. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşallah kucağımıza almamaızı nasip etsin.Dediğin jel crinone ise ben onu 1 haftadır progestan ile beraber kullanıyorum canım
İyi hadi çok sewndm 18-19olunca çatlatır zatrn yumurtanı doktor ben klomen le ovitrelle kullandmKızlar GONAL f kullanıyorum dün kontrolüm vardı sağ yumurtam çok güzel büyüyor Salı günü tekrar kontrolüm var. Kısmetse bu hafta içi aşılamam olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?