Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Okadar çok imreniyorum ki Hemn hiçbişe yapmadan bebeği olanlara. İsyan etmiyorum da demekki bizimde hakkımızda böyle hayırlıymış

Evet medicanada yaptırdım 40 dakika yatırdı işlemden sonra. İşe gitme bugün dedi bir de yolculuk yasak dedi. Yarından itibaren hergün gün aşırı ilişki olsun dedi
Canm ya ben bu işi anlamiyorum sana sperm enjekte edildi sonrada ilişkiye gir denildi bana anlatrmsn kafam basmıyo

Çok basit ve ağrısızmış ben yeni başladı sanırken bitti dedi çok şaşırdım rahim bölgesinde hafif Ağrılar var rahm filmi gibi. Ama başka bir sıkıntım yok
Evet canım bende de ağrı olmuştu sonradan ama ertesi gün geçti bi de bende aşılamadan sonra hafif kan geldi bi kaç saat sonra doktoru aradım normal o dedi. İnternette de araştrdım sonradan meğer rahimi dar olanlarda o kan biraz da olsa gelirmiş. Ama çok korkmuştum kanı görünce. Jel de verdi mi peki doktor

Dediğin jel crinone ise ben onu 1 haftadır progestan ile beraber kullanıyorum canım

Kızlar GONAL f kullanıyorum dün kontrolüm vardı sağ yumurtam çok güzel büyüyor Salı günü tekrar kontrolüm var. Kısmetse bu hafta içi aşılamam olucak.
İyi hadi çok sewndm 18-19olunca çatlatır zatrn yumurtanı doktor ben klomen le ovitrelle kullandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…