Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de yarin test gunu ama yaptiramicam esim izin alamamis tek basimada gidemem cok soguk beklicem izin alinca gitcz

Selam kizlar bende tedavi oluyorum suanda tum tahlilleri yaptik esimle bi sorun cikmadi bende sadece pko var rahim filmi cekilecek ve sonra asilama yapilacak galiba ama asilama hakkinda hic bilgim yok biraz bilgi verirmisiniz birde pko olupta ilk asilamayla hamile kalan var mi?

S.a arkadaşlar bnde aşılama yaptım doktor 21 inde test yapmami söyledi yani 1 gün sonra ama ümidim yok ağrılarım adet öncesi gibi ve bugün pecetemë kan geldi akşamleyin yoktu anlamadim fitilden dolayi da olabilir tabi.. Allah tan hayırlısı cumlemiz icin

Kan verdim bekliyorum ama umidim yok cunku idrarda negatif cikti ama iki gun once idrar testinde testi cok bekletince cok ince hayalet cizgi cikiyordu bugun niye cikmadi anlamadim

Kan verdim bekliyorum ama umidim yok cunku idrarda negatif cikti ama iki gun once idrar testinde testi cok bekletince cok ince hayalet cizgi cikiyordu bugun niye cikmadi anlamadim
Bnce idrarda çıkmıyo aşılamadan hemn sonra inşallh kandaki sonucun hüzel olır canım inanki bende bekliyorum güzel sonucunu

Idrar yapiyorum negatif test 3 saat beklerse kil gibi hafif cizgi cikiyor uc gundur uc testtede boyle anlamadim testi cok bekleyince gebelik olmasada cikiyormu ki

Ben gormek istedigim icinmi goruyorum yada testlerde aslinda bu ikinci cizgiler var ve cok bekleyince idarari emiyo ve pozitifmi gosteri yo anlamadim gitti bilgisi olan varmi lutfen yardim edin

Ben gormek istedigim icinmi goruyorum yada testlerde aslinda bu ikinci cizgiler var ve cok bekleyince idarari emiyo ve pozitifmi gosteri yo anlamadim gitti bilgisi olan varmi lutfen yardim edin
Erkn gebelik testi mi yaptın norml olanlardn mı. Normalle yapılan da çıkmadığını duymuştum ben. Kan da kesin donuç çıkıyo bnce. İnce çzgi warsa wardr bnce lh değerin düşüktür bnce. Kan tahlili sonucn noldu pki

M
ne kdar çok bnce yazmışm. Canım inş wardr ne biliyim olmasaydı hani kesin net olarak tek çzgi olurdu. Git bi aile hekmliğine istersen yakınsa

Kan sonucum cikti negatif ucuncu asilamamda fos cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…