Yaa hafi hayırlı olsun canım sen bişeyler hissediyor musun peki kendinde ? Sonucu öğrenince haber vermeyi unutma :)Benim de yarin test gunu ama yaptiramicam esim izin alamamis tek basimada gidemem cok soguk beklicem izin alinca gitcz
Bugün kontrolüm vardı. Son GONAL vurucam yarın çatlatma iğnem vurulacak. Perşembe de aşılamam olacakİyi hadi çok sewndm 18-19olunca çatlatır zatrn yumurtanı doktor ben klomen le ovitrelle kullandm
Bnce idrarda çıkmıyo aşılamadan hemn sonra inşallh kandaki sonucun hüzel olır canım inanki bende bekliyorum güzel sonucunuKan verdim bekliyorum ama umidim yok cunku idrarda negatif cikti ama iki gun once idrar testinde testi cok bekletince cok ince hayalet cizgi cikiyordu bugun niye cikmadi anlamadim
Yaa iyi hadi inşallahh tutunduklarını da görürsün canım. İnşallah hepimizde pozitif sonuçları alırızBugün kontrolüm vardı. Son GONAL vurucam yarın çatlatma iğnem vurulacak. Perşembe de aşılamam olacak
Inşallah bacım ya 2.5 Yıldır istiyoruz Rabbim herkezi sevindirsin bizi de sevindirsinYaa iyi hadi inşallahh tutunduklarını da görürsün canım. İnşallah hepimizde pozitif sonuçları alırız
Aaaminn inşallah yaaa bende 2yıl olucak nerdeyse ilk kez bu ay aşılama yaptırdık bugün 10.günüm inşallah hepimiz pozitif haberleri alırız yaInşallah bacım ya 2.5 Yıldır istiyoruz Rabbim herkezi sevindirsin bizi de sevindirsin
Haberler nasıllll emi5 :)Kan verdim bekliyorum ama umidim yok cunku idrarda negatif cikti ama iki gun once idrar testinde testi cok bekletince cok ince hayalet cizgi cikiyordu bugun niye cikmadi anlamadim
Erkn gebelik testi mi yaptın norml olanlardn mı. Normalle yapılan da çıkmadığını duymuştum ben. Kan da kesin donuç çıkıyo bnce. İnce çzgi warsa wardr bnce lh değerin düşüktür bnce. Kan tahlili sonucn noldu pkiBen gormek istedigim icinmi goruyorum yada testlerde aslinda bu ikinci cizgiler var ve cok bekleyince idarari emiyo ve pozitifmi gosteri yo anlamadim gitti bilgisi olan varmi lutfen yardim edin
ne kdar çok bnce yazmışm. Canım inş wardr ne biliyim olmasaydı hani kesin net olarak tek çzgi olurdu. Git bi aile hekmliğine istersen yakınsaErkn gebelik testi mi yaptın norml olanlardn mı. Normalle yapılan da çıkmadığını duymuştum ben. Kan da kesin donuç çıkıyo bnce. İnce çzgi warsa wardr bnce lh değerin düşüktür bnce. Kan tahlili sonucn noldu pki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?