Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çokkk üzüldümm ama bi hayır vardır hiççç sıkma canını.. bugün üst komşum bana oturmaya geldi bir buçuk yaşında bi çocuğu var ikincisine hamile 8aylık karnındaki de . Ve içimi o ladar ferahlık kapladı ki dedim resmen Allah gönderdi bı kadını bana. İki üç ay oldu bu evime taşınalı lafnla hiç konuşamamıştık. Bugün davet edeyim diye canm istedi nedense ve nüyük bi hayır varmış. Hayır ne onu anlatayım. Kadın dedi ki ben ilk çocuğumu tam 13 ay bekledim ve 13 ay klomenle çatlatma iğnesi yapmış. Aşılama yaptırmamış. Yumurtlama zamanımı tutturamıyodum bu yolu denedm dedi. Her ay adet olunca çocuk gbi pturup ağlıyodum. Allah bana nasip etmicek çocuk diyodum dedi ve 13 ay snra kızım oldu karnındaki ve sürpriz olmuş zaten tedavi ile hamile kaldım ikinciye de ilaç kullanırım diyodum dedi ve bi bakmış iki aylık hamile. Rabbim nasip ederse ötesi yok sende canını sıkma üzülme vardır bi hayır. Umudunu yitirme ümidini kesme benim de eüer tutmamışsa üzülmicem inanki herşey Allahın elinde. Ve bu kdın bugün bana çok moral oldu inanki sana da umıt olsun inşallah canım benim

Evet medicanada yaptırdım 40 dakika yatırdı işlemden sonra. İşe gitme bugün dedi bir de yolculuk yasak dedi. Yarından itibaren hergün gün aşırı ilişki olsun dedi
Merhaba bende medicana hastanesine gidiyorum. Yarın adetimin 3. Günü yumurta takibine başlayacağız. Hangi medicana hastanesine ve doktora gidiyorsunuz

Millllleeetttt napıyosunuz bi haber bi gelişme yoookkmuuuu ????? Bi dürtme bişe hissedeniniz yoookkmu ya da donuç öğreneniniz?? Ben cuma gnü test yapcm inşallahhh

Merhaba kızlar çok şükür hiç bir sağlık problemim yok sadece esimin son sperm testinde biraz şekil bozukluğu gözlendi geçici strese bağlı olabileceği söylendi her hormon testleri herşey iyi rabbime bin şükür olsun. yarın aşılama olacağım reglinin 3. günü gittim kontrole 5. günden itibaren günde 2 kez 4 gün klome n kullandım iliski diye yine girtik yarın hemen aşılama yapar mi yoksa cuma gel yapalım mi der bilmiyorum ilk kez olduğundan kafam karışık ama içime 2 bebeğim ikiside kız olacak gibi doğuyor hayirlisi

Yok canım hemen yapmaz önce yumurtanı takip eder 18-19 oldğnda çatlatma iğnesini yaptırır size. Ondan 36 saat sonra da aşılamaya gelin der. Kocan aşılamadan iki saat önce gidip spermlerini verir iki saat sonrada senin aşılaman gerçekleşir. Sen de benm gibi jissediypsun bende de dedim heralde ben ikiz çok istedim. İçimden hep ikiz olucak diye geçiyo. rabbim ikimizede hayırlısıyla nasip etsn inş

Amin cnm ınşallah yarın yumurtalar çatlamış ise gene de igne veri o mu

Ben ilk olacağı için biraz korkuyorum gerçi hsg için gittiğimde de çok korkmuştum ama acımadı eşim çok istiyor getirmediği dr kalmadı bende bir sorun yok daha öncede kimyasal gebelik geçirdim 28 yaşındayım eşim 38 yaş geçmeden olsun 3 . sene olacak hiç korunmadim evlendigimden beri eşim çok cabalio o yüzden bu aşılama tutmaz da eşim daha çok üzülecek bugün defalarca aradı yarın sabah gitmez acaba aşılama hemen mi yapar hemen sonuç çıkar mi o benden çok sabırsız

Yok canım çatlamışsa vermez senin yumurtlarını ölçtümü en son ne kadardı. Çnkü kontrollü olrak çatlatıyolar ki ona göre tutup tutmadığı gözlemlensin diye.
Adetin 3. günü gittim en son sadece klomen kullan 5 günden itibaren dedi 14 u ile 18 arası dim 22 sinde gel dedi bende ne dediyse yaptim yarını 4 gözle bekliom

Erkekler için bu durum çok zor benm eşimde öyle inanki aşılamadan sonra bana daha iyi bile dawranmaya başladı anlam veremiyorum. Bende 27yalındayım iki buçuk yıllık evliyim sadece altı ay korundukok şkür bende de hiçni problem yok doktorum hep tahlillerime çok iyi maşallah diyo. İnşallah başka problemler çıkmazda ikimizde ilk aşılamalarımızda bebiş sahibi oluruz hayırlısıyla. Ama eğer yumurtan çatlamamışsa aşılama yapmaz. Yarın gel dediğinde eşin spermini yarın verisn dedi mi peki?

Adetin 3. günü gittim en son sadece klomen kullan 5 günden itibaren dedi 14 u ile 18 arası dim 22 sinde gel dedi bende ne dediyse yaptim yarını 4 gözle bekliom
Hiç korkmana da gerek yok bende stres içindeydm gittiğimde şırınganın ucına iki karış kadar uzun plastik bi şırınga ucu geçirdi rahmime bişe yerleştirdi hemen yaptı işlemi 2-3 dk sürdü yarım saat kadar çataldan kaldırmadı bekletti. Ben daha uzın ağrılı sancılı bişe bekliyodum çok kolay oldu

Sağolun öncelikle içim rahatladı eşim spermi dr ne zaman derse o gün vericek bana söylenen ilacı kullan gel dedi o kadar .tecrübeli arkadaşların dediği gibi yarın igne verir ama hafta sonu giriyo araya perşembe yarin gece igne vursam cuma günü gündüz eşim sperm verse işlem bittikten sonrada asilama yapsalar teee pazartesi ye sarkmaz insallah

Perşmbe gece iğneyi 11gbi yapsa ctesi sabh erkenden eşin sperm verir seninde 11 gibi aşılaman olur canım

Kızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…