Çokkk üzüldümmDeger 0.31
Merhaba bende medicana hastanesine gidiyorum. Yarın adetimin 3. Günü yumurta takibine başlayacağız. Hangi medicana hastanesine ve doktora gidiyorsunuzEvet medicanada yaptırdım 40 dakika yatırdı işlemden sonra. İşe gitme bugün dedi bir de yolculuk yasak dedi. Yarından itibaren hergün gün aşırı ilişki olsun dedi
Inşallah pozitif çıkar canım rabbim isteyen herkese versinMillllleeetttt napıyosunuz bi haber bi gelişme yoookkmuuuu ????? Bi dürtme bişe hissedeniniz yoookkmu ya da donuç öğreneniniz?? Ben cuma gnü test yapcm inşallahhh
Yok canım hemen yapmaz önce yumurtanı takip eder 18-19 oldğnda çatlatma iğnesini yaptırır size. Ondan 36 saat sonra da aşılamaya gelin der. Kocan aşılamadan iki saat önce gidip spermlerini verir iki saat sonrada senin aşılaman gerçekleşir. Sen de benm gibi jissediypsun bende de dedim heralde ben ikiz çok istedim. İçimden hep ikiz olucak diye geçiyo. rabbim ikimizede hayırlısıyla nasip etsn inşMerhaba kızlar çok şükür hiç bir sağlık problemim yok sadece esimin son sperm testinde biraz şekil bozukluğu gözlendi geçici strese bağlı olabileceği söylendi her hormon testleri herşey iyi rabbime bin şükür olsun. yarın aşılama olacağım reglinin 3. günü gittim kontrole 5. günden itibaren günde 2 kez 4 gün klome n kullandım iliski diye yine girtik yarın hemen aşılama yapar mi yoksa cuma gel yapalım mi der bilmiyorum ilk kez olduğundan kafam karışık ama içime 2 bebeğim ikiside kız olacak gibi doğuyor hayirlisi
Amin cnm ınşallah yarın yumurtalar çatlamış ise gene de igne veri o muYok canım hemen yapmaz önce yumurtanı takip eder 18-19 oldğnda çatlatma iğnesini yaptırır size. Ondan 36 saat sonra da aşılamaya gelin der. Kocan aşılamadan iki saat önce gidip spermlerini verir iki saat sonrada senin aşılaman gerçekleşir. Sen de benm gibi jissediypsun bende de dedim heralde ben ikiz çok istedim. İçimden hep ikiz olucak diye geçiyo. rabbim ikimizede hayırlısıyla nasip etsn inş
Yok canım çatlamışsa vermez senin yumurtlarını ölçtümü en son ne kadardı. Çnkü kontrollü olrak çatlatıyolar ki ona göre tutup tutmadığı gözlemlensin diye.Amin cnm ınşallah yarın yumurtalar çatlamış ise gene de igne veri o mu
Adetin 3. günü gittim en son sadece klomen kullan 5 günden itibaren dedi 14 u ile 18 arası dim 22 sinde gel dedi bende ne dediyse yaptim yarını 4 gözle bekliomYok canım çatlamışsa vermez senin yumurtlarını ölçtümü en son ne kadardı. Çnkü kontrollü olrak çatlatıyolar ki ona göre tutup tutmadığı gözlemlensin diye.
Erkekler için bu durum çok zor benm eşimde öyle inanki aşılamadan sonra bana daha iyi bile dawranmaya başladı anlam veremiyorum. Bende 27yalındayım iki buçuk yıllık evliyim sadece altı ay korundukok şkür bende de hiçni problem yok doktorum hep tahlillerime çok iyi maşallah diyo. İnşallah başka problemler çıkmazda ikimizde ilk aşılamalarımızda bebiş sahibi oluruz hayırlısıyla. Ama eğer yumurtan çatlamamışsa aşılama yapmaz. Yarın gel dediğinde eşin spermini yarın verisn dedi mi peki?Ben ilk olacağı için biraz korkuyorum gerçi hsg için gittiğimde de çok korkmuştum ama acımadı eşim çok istiyor getirmediği dr kalmadı bende bir sorun yok daha öncede kimyasal gebelik geçirdim 28 yaşındayım eşim 38 yaş geçmeden olsun 3 . sene olacak hiç korunmadim evlendigimden beri eşim çok cabalio o yüzden bu aşılama tutmaz da eşim daha çok üzülecek bugün defalarca aradı yarın sabah gitmez acaba aşılama hemen mi yapar hemen sonuç çıkar mi o benden çok sabırsız
Onzamam yarın gittiğnde çatlatma iğnesini bu gece yap der ve ikinci gün sabah aşılamanı yapar.Adetin 3. günü gittim en son sadece klomen kullan 5 günden itibaren dedi 14 u ile 18 arası dim 22 sinde gel dedi bende ne dediyse yaptim yarını 4 gözle bekliom
Hiç korkmana da gerek yok bende stres içindeydm gittiğimde şırınganın ucına iki karış kadar uzun plastik bi şırınga ucu geçirdi rahmime bişe yerleştirdi hemen yaptı işlemi 2-3 dk sürdü yarım saat kadar çataldan kaldırmadı bekletti. Ben daha uzın ağrılı sancılı bişe bekliyodum çok kolay olduAdetin 3. günü gittim en son sadece klomen kullan 5 günden itibaren dedi 14 u ile 18 arası dim 22 sinde gel dedi bende ne dediyse yaptim yarını 4 gözle bekliom
Perşmbe gece iğneyi 11gbi yapsa ctesi sabh erkenden eşin sperm verir seninde 11 gibi aşılaman olur canımSağolun öncelikle içim rahatladı eşim spermi dr ne zaman derse o gün vericek bana söylenen ilacı kullan gel dedi o kadar .tecrübeli arkadaşların dediği gibi yarın igne verir ama hafta sonu giriyo araya perşembe yarin gece igne vursam cuma günü gündüz eşim sperm verse işlem bittikten sonrada asilama yapsalar teee pazartesi ye sarkmaz insallah
Ben devlet hastanesinde asilama olu cam igne için ücret ödeniyor muKızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl
Bilmiyorum Cnm ne desem yalan olur. Şimdi hemencecik bacikolar SöylerBen devlet hastanesinde asilama olu cam igne için ücret ödeniyor mu
Sivas'taki medicana. Kerime Nazlı Salihoğluna gidiyorum ben.inşallah olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba bende medicana hastanesine gidiyorum. Yarın adetimin 3. Günü yumurta takibine başlayacağız. Hangi medicana hastanesine ve doktora gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?