Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl
Ayyy canım hadi inşallah tutar da bi daha aşılama yptırmazsn Allah tamamına erdirsin hepimizi

Kızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl
Ben 600 tl ödedim. Ya zaten havadan alıyolar ya wala yoksa bu kadar fazla parya karşılık pek bi işlem yok çnkü

Benm de yarın 12.günüm bi aklım diyo sabah hemen git kan tahlili yaptır bi aklımda diyo ptesi yi bekle yaa karar veremedim napcağmı inşallah hamileyimdir

Ay hadi inşallah Hamilesindir ay kız Pazartesi çok geç ben haber bekleyemem cuma yaptır sen
Ayyy yaa hiç demeee bnde senin gbi düşünüyorum walaaa ama bi yandan da çokkk korkmaya başladmmmmm.... bence ben yarın bi kan tahlili yaptırrım gbi geliyo bna. Acaba belli olurmu ki kız

Ya bende de acayip bi ağrı sızı var adet oldum olucam gibi resmen o ağrılar. Korkmaya başladım acaba tuttu diyemi yoksa adet mi olucam? Anlamadım. Tuttuysa maşallah kendini bayaaa hissettiriyo :) normal de adet olmadn önce ağrım olur ve ağrı başlaması çok geçmeden söker di hemen. Dün geceden beri bu ağrı var çok şkür kan geldiği filan yok. Nooolurre bilgisi olan yaSn bişeylerrrr

Ayyy yaa hiç demeee bnde senin gbi düşünüyorum walaaa ama bi yandan da çokkk korkmaya başladmmmmm.... bence ben yarın bi kan tahlili yaptırrım gbi geliyo bna. Acaba belli olurmu ki kız
Deniyim bakayım .( .. Belki çıkar ama bugün yapma yarın yap bugün bnim aşılamam varrrr

Aşılamam oldu ve çok başarılı geçti. Doktor çok güzel ve rahat aşılama yaptığını söyledi. Ama şuan tek sıkıntım tuvaletim. Idrara sıkış gel dedi. Ben hala tuvalete gitmedim birşey olur die. Maliyecm napcam ??

Yok canım iki üç saati geçtyse gt tuvaletine başkada yerinden kakma bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…