Ayyy canım hadi inşallah tutar da bi daha aşılama yptırmazsn Allah tamamına erdirsin hepimiziKızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl
Ben 600 tl ödedim. Ya zaten havadan alıyolar ya wala yoksa bu kadar fazla parya karşılık pek bi işlem yok çnküKızlar bugün saat 12:30da çatlatma iğnemi vurdum.️ yarın kısmetse hastaneye Gidiyorz 9 da sperm verilecek 12:30 da aşılamam olucak Ha bu arada fiyatı da 900 tl
Ay hadi inşallah Hamilesindir ay kız Pazartesi çok geç ben haber bekleyemem cuma yaptır senBenm de yarın 12.günüm bi aklım diyo sabah hemen git kan tahlili yaptır bi aklımda diyo ptesi yi bekleyaa karar veremedim napcağmı inşallah hamileyimdir
Canım klavyedekileri kullanınca gelmiyo smilelar nokta parantez olarak yapınca görünüyoSmile gelmedi Yahuu Maliyecm
Ayyy yaa hiç demeee bnde senin gbi düşünüyorum walaaa ama bi yandan da çokkk korkmaya başladmmmmm.... bence ben yarın bi kan tahlili yaptırrım gbi geliyo bna. Acaba belli olurmu ki kızAy hadi inşallah Hamilesindir ay kız Pazartesi çok geç ben haber bekleyemem cuma yaptır sen
Doğrudur canım yumurtan mı büyümemişKizlar şimdi dr un yanından çıktım asilama salı gününe dedi
Deniyim bakayım .( .. Belki çıkar ama bugün yapma yarın yap bugün bnim aşılamam varrrrAyyy yaa hiç demeee bnde senin gbi düşünüyorum walaaa ama bi yandan da çokkk korkmaya başladmmmmm.... bence ben yarın bi kan tahlili yaptırrım gbi geliyo bna. Acaba belli olurmu ki kız
Başarılı oldun tebriklerrrr :)
Deniyim bakayım .( .. Belki çıkar ama bugün yapma yarın yap bugün bnim aşılamam varrrr
Yok canım iki üç saati geçtyse gt tuvaletine başkada yerinden kakma bugünAşılamam oldu ve çok başarılı geçti. Doktor çok güzel ve rahat aşılama yaptığını söyledi. Ama şuan tek sıkıntım tuvaletim. Idrara sıkış gel dedi. Ben hala tuvalete gitmedim birşey olur die. Maliyecm napcam ??
12:30 da yapıldı aşılamam yarım saat geçti yani. Doktor bana sıkış gel dedi ben vur dedi öldürdüm napalım artık oldu olanYok canım iki üç saati geçtyse gt tuvaletine başkada yerinden kakma bugün
Yok ya bişe olmaz canım onlar artık rahimde.12:30 da yapıldı aşılamam yarım saat geçti yani. Doktor bana sıkış gel dedi ben vur dedi öldürdüm napalım artık oldu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?