Hiç bişe yapma hareketlerine çok dikkatYaptım bile. Ay hadi hayırlısı
Hiç birşey vermedi . Sadece akşama ilişki önerdi. 20 Dakika yattım çatalda o kadar yani. Sperm değerleri de çok iyi dedi. Ay hadi inşallah ya. Sende yarın git yap testini şimdi senin haberlerini bekliyoruzDoktor sana jel filan bişe verdi mi ?
inşallah senin de gzel hberlerini alalm canımm bnmm
Hiç birşey vermedi . Sadece akşama ilişki önerdi. 20 Dakika yattım çatalda o kadar yani. Sperm değerleri de çok iyi dedi. Ay hadi inşallah ya. Sende yarın git yap testini şimdi senin haberlerini bekliyoruz
Anladım bende İstanbul Umraniye deki Çamlıca Medicana ya gidiyorum. Rabbim herkezin gönlüne göre versin. Tez zamanda Hayirlisi yla evlatlarimiza kavuşuruz İnşaallahSivas'taki medicana. Kerime Nazlı Salihoğluna gidiyorum ben.inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Valla Doktorum işinde çok başarılı maşallah 2 oda açmışlar çok fazla hastası var. Idrara sıkışıp gel dedi özellikle. Hatta ben baya bi sıkıştım.Benim aşılamam tutmadı. İdrara sksmak şart miydi peki? Bana öyle bi şey demediler?
Normal cnm bi sorun yok rahat ol inş tutar:) 36 saat sonra değil 36 saat içinde yapılması lazm diye biliyorum cnmKızlar benim çatlatma iğnesinden 24 saat sonra aşılamam oldu. Yani erken mi geç mi yaptırmak hangisi daha iyi bilemedim. Kimi 36 diyor. Bakalım 14 gün sonra belli olacak sonucum. Şuan yumurtalıklarımda sızı var
İnşallahNormal cnm bi sorun yok rahat ol inş tutar:) 36 saat sonra değil 36 saat içinde yapılması lazm diye biliyorum cnm
Canım ilk defa duydum bunu. Benm doktor hiç öyle bişeler demedi bi bilgim yok sadece bana aşılamadan snra düşük olmasn diye jel verdi hergün onu kullanıyorumKızlar bende dün gittim doktora tekrar muayene etti. Dün gonal f kullanmaya başladım. Cumartesi günü histereskopi yapılacak. Aşılama öncesi yaptıran var mı. Doktor yumartaliklarin ve rahmin çok sağlıklı düşük riskine karşı rahim içine kesik atacağız bebeğe tutunacak yer hazırlamış olalım dedi.
Bende burda sizlerden hep jel yada ilaç kullanımını duydum ama bu işlemi hiç duymamistim. Vajinal Anesteziyle yapılacaktır 15 dk lik bir işlemmiş kafam karisti. İyi bişey mi yapılıyor yoksa bir sorun varda söylemiyor mu doktorum anlamadım gerçektenCanım ilk defa duydum bunu. Benm doktor hiç öyle bişeler demedi bi bilgim yok sadece bana aşılamadan snra düşük olmasn diye jel verdi hergün onu kullanıyorum
Bnde de sızı olmuştu hatta akşama kdar ayağa kalktğm zamnlarda çok hafif kanamam oluyodu ama normalmişKızlar benim çatlatma iğnesinden 24 saat sonra aşılamam oldu. Yani erken mi geç mi yaptırmak hangisi daha iyi bilemedim. Kimi 36 diyor. Bakalım 14 gün sonra belli olacak sonucum. Şuan yumurtalıklarımda sızı var
İllaki doktorun bi bildiği vardr istersen tam araştır netten kafanda soru işareti kalmasnBende burda sizlerden hep jel yada ilaç kullanımını duydum ama bu işlemi hiç duymamistim. Vajinal Anesteziyle yapılacaktır 15 dk lik bir işlemmiş kafam karisti. İyi bişey mi yapılıyor yoksa bir sorun varda söylemiyor mu doktorum anlamadım gerçekten
zaten iğne tedavisinin temelinde klomen vb ilaçlar kullandırıyolar iğneyi yumurta çatlatma işlemnde kullanıyolarMerhaba arkadaşlar.Ben de bu ay aşılama için tedaviye başladım. Doktor bana klomen verdi, ctesi akşamı başla günde 2tane dedi, perşembe gel bakalım yumurtalarına, istediğimiz gibi büyümüşlerse diğer ctesi(31 aralık yani:)) yapalıö aşılamayı dedi. Burdan çok okudum genellikle iğne tedavisi oluyor sanırım, klomen daha az etkili bişey gibi geldi ama bilgisi olan var mı acaba aklıma takıldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?