- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Amin cnm bende ocağın 4 ünde tüp bebeğe başlıcam Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahİnşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin. Kök salalım yuvamıza inşallah
kullanma Cnm ya nolur nolmazNe olur bişeyler söyleyin içeyimmi arveles[/QUOTEAy
Ama çokkkk kötüyüm bacikoo yaaa çok mu tehlikesi car ki. Anacım parol marol hiçççç etki etmez bna napcam ben yaakullanma Cnm ya nolur nolmaz
Azcık sık dişini. Uyu şimdi geçer birşeyin kalmaz. Yani ilaç içsen birşey olmaz belki ama sen içme.Ama çokkkk kötüyüm bacikoo yaaa çok mu tehlikesi car ki. Anacım parol marol hiçççç etki etmez bna napcam ben yaa
Tamm canımmAzcık sık dişini. Uyu şimdi geçer birşeyin kalmaz. Yani ilaç içsen birşey olmaz belki ama sen içme.
Canım internetten araştırdım evet aşılama öncesi bu operasyonu yaptiranlar var. Rahime yapisiklik varsa aciliyor Muş. Myom ve kistler eritiyormus.birde rahim içine açılacak olan kesiklere gebelik oluşması durumunda kesenin tutunma ihtimali çok yüksekmis güzel bir işlem ama yaptıran kimseyi duymadım burda yada diğer sitelerde. Bakalim nasıl bir fayda sağlayacak yaşayıp göreceğim bendeİllaki doktorun bi bildiği vardr istersen tam araştır netten kafanda soru işareti kalmasn
Yaaa aslında bi yandan çok sewindm olunlu yönleri çokmuş. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Doktorun bi bildiği varmış e sende korkma artıkCanım internetten araştırdım evet aşılama öncesi bu operasyonu yaptiranlar var. Rahime yapisiklik varsa aciliyor Muş. Myom ve kistler eritiyormus.birde rahim içine açılacak olan kesiklere gebelik oluşması durumunda kesenin tutunma ihtimali çok yüksekmis güzel bir işlem ama yaptıran kimseyi duymadım burda yada diğer sitelerde. Bakalim nasıl bir fayda sağlayacak yaşayıp göreceğim bende
Sağol canım benimde araştırınca içim rahatladı. Umarim gerçekten faydali olur. Doktorun dediğine göre haftaya cuma en gec cumartesi asimalam yapılmış olacak inşallah ☺Yaaa aslında bi yandan çok sewindm olunlu yönleri çokmuş. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Doktorun bi bildiği varmış e sende korkma artık
Yaa hadi inşallahhh... bn çok stres yaptım aşılama olmadan önce bi ateş bi ateş görmen lazımaşılamanın sabahında ateşimi zorla grçirdm gittim hastaneye. Boğazıma indirdi stresten. Ama çok şkür aşılamadan smra ne ateş kaldı ne bişe. Bi aksilk olmazsa olmuyo çok şkür. Aman bak sende stres yapma bnm gbiSağol canım benimde araştırınca içim rahatladı. Umarim gerçekten faydali olur. Doktorun dediğine göre haftaya cuma en gec cumartesi asimalam yapılmış olacak inşallah ☺
İstersen kan testi de yaptır canım için rahat eder inşallah kanda pozitif çıkar benim 9. Günüm ama hiç umudum yok işyerinde tadilat vardı 1 Haftadır dosya indir kaldır toz pislik fena haldeyiz hiç tuttuğunu sanmıyorum benimkininWe çok umutluyum aslında neden negatf çıktı ki((
Arkadaşlar idrar testi kan testi 3 haftadan önce net sonuç vermiyor yakın bir arkadaşım 3 haftalık hamileymiş negatif çıkınca bi daha yaptı 2 .test de negatif sonra gittik kan vermeye 1.6 dr dedi negatif üstünden 2 hafda geçti adet yok miyom u vardı ondan dolayı ameliyat günü almaya gitti dr adet ol gel demiş oda sonuçlar negatif gene de olmadim demis dr bizde test yapalim dedi 5 haftalik hamile cikti öğrendi test alıp geldi gene cikmadi 6. hafta sında tekrar merak için yaptı hemen çift cizgi göründü . . . adetten 1 hafta geçmesini beklemek en doğrusu en garanti olanı .rabbim tez zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin.☺
Wala doğrusu içimi rahatlattınız yaa yeminle o saatten beri ağlıyorumKızlar bu kadar ümitsiz olmayın lütfen. Daha gününüz var ikinizinde bekleyin biraz daha. Hem sonuç negatif olsa bile vardır bunda bir hayır birbirimize destek olalım. Mübarek cuma gününde Rabbim gonlumuzdeki muradimizi versin.içimizdeki evlat hasretini dindirsin inşallah.
İnşallaahhh yaaa wala tutacağı varsa tutar canm sen de böyle deme daha günün var seninde inşallah hepimz pozitifleri görürz birer hamileyim çakarız tariheeeİstersen kan testi de yaptır canım için rahat eder inşallah kanda pozitif çıkar benim 9. Günüm ama hiç umudum yok işyerinde tadilat vardı 1 Haftadır dosya indir kaldır toz pislik fena haldeyiz hiç tuttuğunu sanmıyorum benimkinin
Aynen canm ya ne kadar da doğru söyledin inanki komşun kendi olayını anlattı bana iğne tedavisini filan ama ben anlatamadım. Anlatamamda size çok rahat açılabiliyorum. İnan ki negatif çıktı diye bugün gün boyu oturdum ağladım iki haftadr bi yere gitmedm bişe olmasn tutsn diye siz iki kelime ettiniz kendime geldim vallahi.Kızlar dusunsenize bu ay hepimizin asilamasi tutuyorMuş ☺ dogumlarimiz aynı tarihlere denk gelir. Uzun yıllar süren dostluklar kurarız belki neden olmasın çekenin halinden çeken anlıyor kesinlikle. Ben burda sizlerle konuşunca çok rahatliyorum. Çünkü herseyi sorabiliyorum herkez az çok fikir sahibi olabiliyor. Ama bu tür sağlık olayları oturup bi komsunla yada akrabanla konusulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?