Sen çok yaşa :) dediğin gibi inşallah bebilerimiz bize tutunmuştur. Beraber doğum öncesi sonrası fikir alışverişi yaparız bir sayfa açıp.Kızlar dusunsenize bu ay hepimizin asilamasi tutuyorMuş ☺ dogumlarimiz aynı tarihlere denk gelir. Uzun yıllar süren dostluklar kurarız belki neden olmasın çekenin halinden çeken anlıyor kesinlikle. Ben burda sizlerle konuşunca çok rahatliyorum. Çünkü herseyi sorabiliyorum herkez az çok fikir sahibi olabiliyor. Ama bu tür sağlık olayları oturup bi komsunla yada akrabanla konusulmuyor
Öyle oluyor canim. Moral herseyden önemli. Asilamanin tutma ihtamali çok düşük zaten bunu hepimiz tedavinin başında biliyoruz doğru değil mi. Doğal yolla gebelikten çokta farklı bir olayı yok. Ama umut işte insanın bütün hücrelerini kaplıyor. Ben henüz yaptırmadım haftaya yapılacak inşallah ama şimdiden bütün hucrelerim yerinden oynuyor. Heleki siz aşılama yaptırmış ve sonuç bekleyenleri dusunemiyorum. Umarim güzel haberler alırsın sende diğer bekleyen arkadaslar da. Ve tabiki biz henüz yaptırmamis olanlardaAynen canm ya ne kadar da doğru söyledin inanki komşun kendi olayını anlattı bana iğne tedavisini filan ama ben anlatamadım. Anlatamamda size çok rahat açılabiliyorum. İnan ki negatif çıktı diye bugün gün boyu oturdum ağladım iki haftadr bi yere gitmedm bişe olmasn tutsn diye siz iki kelime ettiniz kendime geldim vallahi.
Açarız tabi ayıp ettin. Acanlardan ne eksiğimiz var bizimSen çok yaşa :) dediğin gibi inşallah bebilerimiz bize tutunmuştur. Beraber doğum öncesi sonrası fikir alışverişi yaparız bir sayfa açıp.
Evet canımm benmm iki haftayı nasl da geçirdim bi bilseeennn... ondan bi anda kötü oldum bugün yaaa.. ve herşeyin allahtan olduğuna inancm da o kadar tam ki, işte bugün nolduysa oldu banaÖyle oluyor canim. Moral herseyden önemli. Asilamanin tutma ihtamali çok düşük zaten bunu hepimiz tedavinin başında biliyoruz doğru değil mi. Doğal yolla gebelikten çokta farklı bir olayı yok. Ama umut işte insanın bütün hücrelerini kaplıyor. Ben henüz yaptırmadım haftaya yapılacak inşallah ama şimdiden bütün hucrelerim yerinden oynuyor. Heleki siz aşılama yaptırmış ve sonuç bekleyenleri dusunemiyorum. Umarim güzel haberler alırsın sende diğer bekleyen arkadaslar da. Ve tabiki biz henüz yaptırmamis olanlarda
E canım belki whatsap grubu bile kurarmışız :)Açarız tabi ayıp ettin. Acanlardan ne eksiğimiz var bizim
Fazlamız vardır bacım emin ol. Bir yandan beybisi istiyorum bir yandan kilo vermeye çalışıyorum aslında ben bide kilo verme Sayfalarını gezeyimAçarım tabi ayıp ettin. Acanlardan ne eksiğimiz var bizim
Eee whatsapp gurubu şart olur zatenE canım belki whatsap grubu bile kurarmışız :)
Kilo olayina bence hiç girmeyelim. Ben sırf bebeğim olsun sorunsuz gebelik yaşayın diye tüp mide ameliyatı oldum sen 64 kilodan bahsediyorsun canim benimFazlamız vardır bacım emin ol. Bir yandan beybisi istiyorum bir yandan kilo vermeye çalışıyorum aslında ben bide kilo verme Sayfalarını gezeyimkilo 64 aldım başımı gidiyorum birde hamiş olursam ayyyyyyy hiç düşünmek bile istemiyorum.
Yaaaa gerçekten miii??? Valla bende eşime diyorum her yerimi gidip aldırayım bebekten sonra :)))Kilo olayina bence hiç girmeyelim. Ben sırf bebeğim olsun sorunsuz gebelik yaşayın diye tüp mide ameliyatı oldum sen 64 kilodan bahsediyorsun canim benim
Evet canim öyle bir macerada yaşadım atlattı çok sukur 2 yil bitti :) 117 kiloydum şimdi 74kiloyumYaaaa gerçekten miii??? Valla bende eşime diyorum her yerimi gidip aldırayım bebekten sonra :)))
Maşallah sana azmine düşüncene.Evet canim öyle bir macerada yaşadım atlattı çok sukur 2 yil bitti :) 117 kiloydum şimdi 74kiloyum
Ay maşalaah valaaaa... ayakta alkışlıyorumm.. benim ablamda mide ameliyatı oldu ama tabi büyük bi başarıyla eski haline dönmeyi başardıEvet canim öyle bir macerada yaşadım atlattı çok sukur 2 yil bitti :) 117 kiloydum şimdi 74kiloyum
Sağol canım. Önce ameliyat olup zayiflamakla başladım ise. Sonra tahliller filmler hepsi pes peşe yaptırdım. Sonra eşimi doktora gitmesi için ikna ettim hiçte kolay olmadı. Ve sonunda esimde Varikosel olduğu teşhis edildi ve Şubat ayında ameliyat oldu. 4 ay ilaçlarla takviye uyguladık ama başarılı olamadık malesef. O yüzden doktorumuz aşılama yapalım tutmazsa direk tüp bebek yaparız bir daha ki ay dedi. Ama pes etmeyeceğim. Bir gün anne olacağım buna inanıyorum. Rabbim istemeyibilirsen gerçekten nasip ediyor. O yüzen yer gök dua üzerine kurulmuş. Umudunuzu asla kesmeyin ve hep dua edin.Maşallah sana azmine düşüncene.
Ayyy inanmıyorum çok kötü olmuş. Gerçekten üzüldüm bak şimdiAy maşalaah valaaaa... ayakta alkışlıyorumm.. benim ablamda mide ameliyatı oldu ama tabi büyük bi başarıyla eski haline dönmeyi başardı
Çok güzel söyledin vallahiii herşey dua üzerine benmkinde de varikosel var ama aklım olaydı geçen şubat o ameliyat olmadan bu işlere girişirdim. Ama demekki vakit saat meselesi işteeSağol canım. Önce ameliyat olup zayiflamakla başladım ise. Sonra tahliller filmler hepsi pes peşe yaptırdım. Sonra eşimi doktora gitmesi için ikna ettim hiçte kolay olmadı. Ve sonunda esimde Varikosel olduğu teşhis edildi ve Şubat ayında ameliyat oldu. 4 ay ilaçlarla takviye uyguladık ama başarılı olamadık malesef. O yüzden doktorumuz aşılama yapalım tutmazsa direk tüp bebek yaparız bir daha ki ay dedi. Ama pes etmeyeceğim. Bir gün anne olacağım buna inanıyorum. Rabbim istemeyibilirsen gerçekten nasip ediyor. O yüzen yer gök dua üzerine kurulmuş. Umudunuzu asla kesmeyin ve hep dua edin.
Vala kendi kendine etti sağolsun ablamAyyy inanmıyorum çok kötü olmuş. Gerçekten üzüldüm bak şimdi
74 kiloyum ama boyu 172 yani aslına bakarsanız 74 kiloda çok ama boydan kurtarıyorum çok sukurEvet canim öyle bir macerada yaşadım atlattı çok sukur 2 yil bitti :) 117 kiloydum şimdi 74kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?