Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen çok yaşa :) dediğin gibi inşallah bebilerimiz bize tutunmuştur. Beraber doğum öncesi sonrası fikir alışverişi yaparız bir sayfa açıp.

Öyle oluyor canim. Moral herseyden önemli. Asilamanin tutma ihtamali çok düşük zaten bunu hepimiz tedavinin başında biliyoruz doğru değil mi. Doğal yolla gebelikten çokta farklı bir olayı yok. Ama umut işte insanın bütün hücrelerini kaplıyor. Ben henüz yaptırmadım haftaya yapılacak inşallah ama şimdiden bütün hucrelerim yerinden oynuyor. Heleki siz aşılama yaptırmış ve sonuç bekleyenleri dusunemiyorum. Umarim güzel haberler alırsın sende diğer bekleyen arkadaslar da. Ve tabiki biz henüz yaptırmamis olanlarda

Evet canımm benmm iki haftayı nasl da geçirdim bi bilseeennn... ondan bi anda kötü oldum bugün yaaa.. ve herşeyin allahtan olduğuna inancm da o kadar tam ki, işte bugün nolduysa oldu bana

Açarım tabi ayıp ettin. Acanlardan ne eksiğimiz var bizim
Fazlamız vardır bacım emin ol. Bir yandan beybisi istiyorum bir yandan kilo vermeye çalışıyorum aslında ben bide kilo verme Sayfalarını gezeyim kilo 64 aldım başımı gidiyorum birde hamiş olursam ayyyyyyy hiç düşünmek bile istemiyorum.

Aynen yaa bende 70e merdiven dayamak üzereyim artık bebiş ni doğsun da ondan sora hepten kilo veririm diyorum

Kilo olayina bence hiç girmeyelim. Ben sırf bebeğim olsun sorunsuz gebelik yaşayın diye tüp mide ameliyatı oldum sen 64 kilodan bahsediyorsun canim benim

Maşallah sana azmine düşüncene.
Sağol canım. Önce ameliyat olup zayiflamakla başladım ise. Sonra tahliller filmler hepsi pes peşe yaptırdım. Sonra eşimi doktora gitmesi için ikna ettim hiçte kolay olmadı. Ve sonunda esimde Varikosel olduğu teşhis edildi ve Şubat ayında ameliyat oldu. 4 ay ilaçlarla takviye uyguladık ama başarılı olamadık malesef. O yüzden doktorumuz aşılama yapalım tutmazsa direk tüp bebek yaparız bir daha ki ay dedi. Ama pes etmeyeceğim. Bir gün anne olacağım buna inanıyorum. Rabbim istemeyibilirsen gerçekten nasip ediyor. O yüzen yer gök dua üzerine kurulmuş. Umudunuzu asla kesmeyin ve hep dua edin.

Benim gorumcemin arkadaşı var 20 senelik evli. Çocuğu olmuyor ve olma gibi ihtimali tıbben yok. Eşi çocukken menenjit geçirmiş. Ama onun bile hala umudu var bir gün anne olacağım Rabbim nasip edecek diyor. İnsanlar bu haldeyken bile Allaha siginip umudunu kesmeden yaşıyorsanız bizim nenkorluk etmememiz lazım arkadaslar. Bizim en azından aşılama yada tüp bebek yaptırarak evlat sahibi olma şansımız var çok sukur bin şükür. .. uzun yazdım hakkınızı helal edin arkadaslar

Çok güzel söyledin vallahiii herşey dua üzerine benmkinde de varikosel var ama aklım olaydı geçen şubat o ameliyat olmadan bu işlere girişirdim. Ama demekki vakit saat meselesi iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…