Çok doğru söyledin ya aslında bizdeki problemler çok küçük gerçekten..Benim gorumcemin arkadaşı var 20 senelik evli. Çocuğu olmuyor ve olma gibi ihtimali tıbben yok. Eşi çocukken menenjit geçirmiş. Ama onun bile hala umudu var bir gün anne olacağım Rabbim nasip edecek diyor. İnsanlar bu haldeyken bile Allaha siginip umudunu kesmeden yaşıyorsanız bizim nenkorluk etmememiz lazım arkadaslar. Bizim en azından aşılama yada tüp bebek yaptırarak evlat sahibi olma şansımız var çok sukur bin şükür. .. uzun yazdım hakkınızı helal edin arkadaslar
hıımm doğru dedin boydan kurtarıyosun74 kiloyum ama boyu 172 yani aslına bakarsanız 74 kiloda çok ama boydan kurtarıyorum çok sukur
Kaçıncı günün canim senin ? Ne zaman gideceksin kan testineYa kızlar şuan kuş gibi hafifim sizlerle konuştuktan sonra çok rahatladımm
Bugün 13. Günüm canım. Allahtan bişe olmazsa pazartesi ggideyim diyorum kan tahliline. Eğer adet olmazsam da cuma günü giderim hepten kan tahliline bi negatif daha kaldıramayanlrm belki :)Kaçıncı günün canim senin ? Ne zaman gideceksin kan testine
Git bakalım umarım hayırlı haberler alırsın canim. İyi nin ve kötünün de Allahtan geldiğini ve herseyin vakti zamanı olduğunu asla unutma. Negatif sonuç bile alsan umudunu kaybetme hemen tekrar deneBugün 13. Günüm canım. Allahtan bişe olmazsa pazartesi ggideyim diyorum kan tahliline. Eğer adet olmazsam da cuma günü giderim hepten kan tahliline bi negatif daha kaldıramayanlrm belki :)
Tamam canım dediğin gibi hemen oturup ağlamıycam negatif çıksa da belki geç te döllenmiş olabilir.. Rabbim herşeyin hayırlısını versnGit bakalım umarım hayırlı haberler alırsın canim. İyi nin ve kötünün de Allahtan geldiğini ve herseyin vakti zamanı olduğunu asla unutma. Negatif sonuç bile alsan umudunu kaybetme hemen tekrar dene
Bana Bunlarla gelin canim yaaTamam canım dediğin gibi hemen oturup ağlamıycam negatif çıksa da belki geç te döllenmiş olabilir.. Rabbim herşeyin hayırlısını versn
Dualarımız seninle Cnm hayırlısı ile tedavin biter aşılaman olunca da bebişine kavuşursun inşallahAma bir taraftan çok heyecanlıyım bu işlem bittikten sonra asilamamama bir adım daha yaklasmis olacağım Allahın izni ile
Allah kolaylık versn canımm.. dualarımız seninleAma bir taraftan çok heyecanlıyım bu işlem bittikten sonra asilamamama bir adım daha yaklasmis olacağım Allahın izni ile
Allah yardımcın olsun canım bu ay aşılama tutmazsa doktor bana da yapacak iyi haberlerini bekliyorumKızlar gunaydin ben birazdan hastaneye gideceğim. Bugün histereskopim yapılacak. Bana dua etmeyi unutmayın bugün çok korkuyorum
Harbi miiiii yaaa yeminle şu an aaaaaaaa dieyişlerimi duymanı isterdimmmm :)) maşallahh Allah tamamına erdirsin :)Ha kızlar bir de size güzel bir hikaye anlatayım bir arkadaşım 4,5 yıllık evli ve sperm sayıları Ciddi oranda düşük özel hastaneler tüp bebek dışında çocuk olmaz dedi ama bunlar bekledi en son karar verdiler adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ama adet olmadı hamile şimdi
Geçmiş olsun gözün Aydın canım Nasıl oldu ne kadar sürdü genel anestezi ile mi olduKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben işlemi yaptırdım geldim evdeyim. Biraz bel ve kasık agrilarim var. Az da olsa kanamam var bunlar normal şeylermis öyle dedi doktorum. Cok sukur hersey temiz çıktı. Gebelige engel hiç bir bulguya rastlamadilar. Sol tarafimda 4 tane yumurta varmış ama pek buyumemisler sağ tarafimda 13mm e ulaşan bir yumurtam var. Doktor buna ağırlık vereceğiz iğneleré devam et dedi. Büyük ihtimal perşembe yada cuma asilamam yapılacak Allah nasip ederse.
Vallahi canim anestezi olayını ne sen sor ne ben sorayım. Kolumdan damar yolu açtılar. Serum tatlılar içinde bence sakinleştirici vardı. Böyle düşünüyorum çünkü ben uyuştugunu düşünmüyorum çünkü hissettim yapılan işlemi. İşleme gelecek olursak içeriye kamerayla giriyorlar çok incecik bir alet aynı 4.5 numara örgü sisi gibiGeçmiş olsun gözün Aydın canım Nasıl oldu ne kadar sürdü genel anestezi ile mi oldu
Çok güzel anlatmışsın içimi rahatlattın gerçi umarım gerek kalmaz. İnşallah senin de çektiğin son olur bu ay hayırlı haberi alırsın canım tabi tüm isteyenlere deVallahi canim anestezi olayını ne sen sor ne ben sorayım. Kolumdan damar yolu açtılar. Serum tatlılar içinde bence sakinleştirici vardı. Böyle düşünüyorum çünkü ben uyuştugunu düşünmüyorum çünkü hissettim yapılan işlemi. İşleme gelecek olursak içeriye kamerayla giriyorlar çok incecik bir alet aynı 4.5 numara örgü sisi gibihiç bir his yaratmıyor acı da. İçeriye sıvı veriyorlar. O sıvı tüplerin iÇinde gidiyor. Ve sen gittiğini hissediyorsun. Burda da hiç bir acı yok. En son rahmin iCine kesik atıldı benim döllenme olusursa düşmesin oralara tutunsun diye. İşte o Kesikler canımı acitti. İşlem maksimum 1dk sürdü benim. Hatta sürmedi bile. Kalktigimda kasik ve bel ağrısı yaşadım ama bu ağrılar adet ağrısı kadar bile değil. Sadece hala devam ediyor ama ufak ağrılar. Hafif kanamam var. Ve cok fazla tuvalete çıkıyorum bunlar normal şeylermis. Sonrasında antibiyotik kullanmaya başladım. Salı günü tekrar yumurta kontrolüne gideceğim inşallah :) uzun yazdım ama detay vermek istedim hepinize çünkü ben 3 gece gündüz hiç uyumadim stresten ve sürekli ağladım. . Ama asla degmezmis kendimi yipratmama uzmeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?