- 20 Aralık 2016
- 170
- 59
- 13
- 33
İnşallah canim insallah. Rabbim kucaklarimizi hayırlı evlatlarla doldursun inşallahÇok güzel anlatmışsın içimi rahatlattın gerçi umarım gerek kalmaz. İnşallah senin de çektiğin son olur bu ay hayırlı haberi alırsın canım tabi tüm isteyenlere de
İnşallah canım bnm yaa.. Allah tez zamnda nasip eysn inşallah bnde bugün artık 15.güne giriyorum Allaha şkür adet olmadım ve inşallahta olmam :) inşallah tutunmuştur bebeğim banaİnşallah canim insallah. Rabbim kucaklarimizi hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
İnşallah canim. Artık güzel haberler almaya başlayalım. Umarim tutunmuştur yavrum sana. Adet düzensizliği yaşıyor muydun yoksa gününde mi olursun. Ben umutluyum sendenİnşallah canım bnm yaa.. Allah tez zamnda nasip eysn inşallah bnde bugün artık 15.güne giriyorum Allaha şkür adet olmadım ve inşallahta olmam :) inşallah tutunmuştur bebeğim bana
Aslnda 32günde bir adet görüyorum dzenli olarak ama çatlatma iğnesi kullandğm zamnlarda tam 29-30 güne denk geliyo ve bnm en don adet oldğm tarih kasımn 23 üydü.. inşallahh canım bnm yaaa o kdar çokkkkk dua ederm ki sana :)İnşallah canim. Artık güzel haberler almaya başlayalım. Umarim tutunmuştur yavrum sana. Adet düzensizliği yaşıyor muydun yoksa gününde mi olursun. Ben umutluyum senden
Senden isteyebilecegim tek şey dua zaten canim. Kulun Kula ettiği dua en makbul olan duaymis. Ben hepinize ediyorum ama dünden beri sana yogunlastim çünkü sonuca en yakın olan sensin. Rabbim emeklerin boşa çıkartmasın inşaallah :)Aslnda 32günde bir adet görüyorum dzenli olarak ama çatlatma iğnesi kullandğm zamnlarda tam 29-30 güne denk geliyo ve bnm en don adet oldğm tarih kasımn 23 üydü.. inşallahh canım bnm yaaa o kdar çokkkkk dua ederm ki sana :)
Aaammminnn canım bnmmmm Allah razı olsun. Birbirlrmzi tanımıyor bilmiyorz ama kalpler öyle bir ki inanki bugün ağlayark dua ettiğimde szlerde aklmdaydnz hep. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasn ve inşallah bu aşamalarımz ilk ve son olsun.. İnş yarın da adet olmazsam pazartesi veya salı kan tahlili yaptıraym diyorumSenden isteyebilecegim tek şey dua zaten canim. Kulun Kula ettiği dua en makbul olan duaymis. Ben hepinize ediyorum ama dünden beri sana yogunlastim çünkü sonuca en yakın olan sensin. Rabbim emeklerin boşa çıkartmasın inşaallah :)
Bencede yaptir canim. Ama ben adet olacağını düşünmüyorum içime öyle doğdu. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bende salı gününü bekliyorum sabirsizliklaAaammminnn canım bnmmmm Allah razı olsun. Birbirlrmzi tanımıyor bilmiyorz ama kalpler öyle bir ki inanki bugün ağlayark dua ettiğimde szlerde aklmdaydnz hep. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasn ve inşallah bu aşamalarımz ilk ve son olsun.. İnş yarın da adet olmazsam pazartesi veya salı kan tahlili yaptıraym diyorum
O zamn salı günü bende yaptırayım :) birlikte sonuç alalımmm :) ya inşallah içine doğan gibidir canm bnm inanki iki gndr adet oluckmışım gbi adrılarım war ve bugün de sırtımda bi sızı var hani çok yorulunca bi ağrı girer ya aynen öyle.. zannediyrm ki kan gelicek. Bi bakıyorm hiçbişe yok çok şkür. İnş bunlar belirtilerdirBencede yaptir canim. Ama ben adet olacağını düşünmüyorum içime öyle doğdu. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bende salı gününü bekliyorum sabirsizlikla
Neden olmasın unutma hamileliğin ilk belirtileri bel sırt ve göğüs ağrılarıdır. Aranan ağrılar sende mevcut stres yapma olacak inşallah bebisin; )O zamn salı günü bende yaptırayım :) birlikte sonuç alalımmm :) ya inşallah içine doğan gibidir canm bnm inanki iki gndr adet oluckmışım gbi adrılarım war ve bugün de sırtımda bi sızı var hani çok yorulunca bi ağrı girer ya aynen öyle.. zannediyrm ki kan gelicek. Bi bakıyorm hiçbişe yok çok şkür. İnş bunlar belirtilerdir
Ben salı günü sonuç almayacagim canim yumurtaya bakacaklar. Eğer buyumusse çatlatma ignesini kullanacağım. Büyük ihtimal perşembe yada cuma yaparız asilamani dedi ☺☺Neden olmasın unutma hamileliğin ilk belirtileri bel sırt ve göğüs ağrılarıdır. Aranan ağrılar sende mevcut stres yapma olacak inşallah bebisin; )
Oooo onlar iki gündür baya var canım yaaa .. hele göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. kız senle konuşmak çok gzel içimi aydınlatıyosunnn :)Neden olmasın unutma hamileliğin ilk belirtileri bel sırt ve göğüs ağrılarıdır. Aranan ağrılar sende mevcut stres yapma olacak inşallah bebisin; )
Pardon anm ya yanlış oldu bnm dediğim. Ama varya perşmbe cuma ne gzel mubarek gün insallah mübarek olurlar canmm.. benm aşılamam da kandil gününden bi gün önceydi ve ben eşimle aynı kandilde 3yıl önce tanışmıştımBen salı günü sonuç almayacagim canim yumurtaya bakacaklar. Eğer buyumusse çatlatma ignesini kullanacağım. Büyük ihtimal perşembe yada cuma yaparız asilamani dedi ☺☺
Benimle konuşunca bi ben aydinlanamiyorum zaten hep korkutuyor um kendimi. Hic moral vermiyorum yete miyorum bacim ben kendime. Benim olayım başkalarına anlaşılanOooo onlar iki gündür baya var canım yaaa .. hele göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. kız senle konuşmak çok gzel içimi aydınlatıyosunnn :)
Ayyy ne güzel günde olmuş seninde. Ve sizin içinde önemli bir dönem olmuş. Kaç yaşındasin canim bide kaç senelik evli sin merak ettimPardon anm ya yanlış oldu bnm dediğim. Ama varya perşmbe cuma ne gzel mubarek gün insallah mübarek olurlar canmm.. benm aşılamam da kandil gününden bi gün önceydi ve ben eşimle aynı kandilde 3yıl önce tanışmıştım
Kız bnde kendime öyleyim iki gndür güngür hüngür ağlıyorum evde 15 gündür de dışarı çıkmadm hiç gündüz iuice ağlamaya başladm. Bakma burda böyle olumlu konuştuğuma:)Benimle konuşunca bi ben aydinlanamiyorum zaten hep korkutuyor um kendimi. Hic moral vermiyorum yete miyorum bacim ben kendime. Benim olayım başkalarına anlaşılan
27 yaşındayim canım. 2buçuk yıl olacak şbutta inşallah evliliğim. Senin peki esdacımAyyy ne güzel günde olmuş seninde. Ve sizin içinde önemli bir dönem olmuş. Kaç yaşındasin canim bide kaç senelik evli sin merak ettim
O kadar çok ağlayıp yipratma kendini canim. Suanda belki bir su damlası olabilir bebisin ama ( inşallah tutmuştur ) unutma duyabiliyor ve hissedebiliyorlar annelerinin. O yüzden çok stres yapma. Oda bebeğini kaybetmene sebep olur Allah korusun. Olumlu düşün olumlu olsun. Ve evlat isteme Hayırlı evlat olacaksa işte Rabbim den. ... çok ince bir çizgi bence bu ve hep diyorum hayırsız evladım olacaksa evlat hasreti cekmeyi yeglerim. . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşallahKız bnde kendime öyleyim iki gndür güngür hüngür ağlıyorum evde 15 gündür de dışarı çıkmadm hiç gündüz iuice ağlamaya başladm. Bakma burda böyle olumlu konuştuğuma:)
Yaşım 25 canim. 1 aralıkta 3 yıl bitti evleneli istanbulda yaşıyorum adım Esma yarışmacı anne adaylarına başarılar dilerim ( iğrenç bir espriyle geceyi kapatmak istiyorum çok yorgunum uykusuzum ve Belim çok agriyor )27 yaşındayim canım. 2buçuk yıl olacak şbutta inşallah evliliğim. Senin peki esdacım
Çok doğru söylyosun canm inanki hiç hayrsz etmedm duamı körü körüne istemiyorum vala. Rabbime salihler katından nasip et bna evladı diyorum hep. Ve biliyorum ki en iyi an'ı zamanı obiliyor. Çok şkür ki iyiki en bştan yokmuş diyorum bazen aslnda çnkü ewliliğime ewime kocama çok geç alıştım. Ve şmdi misafirde ağırlasam yemkte yapsam ütüde yapsam planlı herşeym. Çocuk konysnda çok üstüme geliyolar aslnda o yzden stres yapıyorm ister istemz kocamı çok sewiyorum bi meyvamız olmalı artık diyorum tabiiki herşy Rabbimn elindeO kadar çok ağlayıp yipratma kendini canim. Suanda belki bir su damlası olabilir bebisin ama ( inşallah tutmuştur ) unutma duyabiliyor ve hissedebiliyorlar annelerinin. O yüzden çok stres yapma. Oda bebeğini kaybetmene sebep olur Allah korusun. Olumlu düşün olumlu olsun. Ve evlat isteme Hayırlı evlat olacaksa işte Rabbim den. ... çok ince bir çizgi bence bu ve hep diyorum hayırsız evladım olacaksa evlat hasreti cekmeyi yeglerim. . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?