Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm ya sen beni hep umutlandırıyosun ya inşallah hissettiğin gibidir gülüm yaaa... ne bilim bu testler beni yıkıyorrr (
Ben seni umutlandirmak istemiyorum canim benim. Sadece umutsuzluğa kapılmanı istemiyorum. Cok zor süreç yaşıyoruz hepimizde bu tedavi süreci burda yazdığımız kadar kolay olmuyor. Bunu yaşayan biliyor. Ve moralimizi ne kadar yüksek tutarsak o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Asilaman tutmamis olabilir ama umudunu kaybetme istiyorum. Bu yüzden de hep iyiyi yazıyorum sana.

Dığru söylüyosun canım hemen testte pozitif sonuç alanlara hayran kalıyorum vala 16gün oldu 16gündür nasıl bekliyorum bilemezsin bi çift çizgi görmeyi hak ettim halbuki ama inşallah öıkar canm yaa

Arkadaşlar yarın aşılama olacağım pazar akşamı 11 de igne mi vurdum .yarın büyük gün 1 haftadır hatta daha fazla oldu rüyamda hep ikizlere hamile kaldığımı görüyorum hayırlısı insallah birde 7 ocak adet günüm 12 gün sonra adet günüm acaba gec değilmi dr un daha erken yapması gerekmez mi kafam karıştı yarın soru cam dr a da ...ama böylealetine 12 gün kala asilama olanlar tutan varmi etki ederim normal mi .şimdiden tesekkurler

Son adet tarihin neydi canim? Çatlatma iğnesi öncesinde kullandığın ilaç yada iğne varmıydi yani evet dediğin gibi biraz gec kalınmış geldi bana da. Ama yumurtanın boyutu çok önemli. Eğer tedaviye başladığında iğne kullandıktan ve yumurta takibi yapıldıktan doktor ona göre ayarlayıp igneni pazar aksami vurun demiştir.

Anladım hakkında hayırlısı insallah 2. Ye gerek kalmaz ☺ benimde bu hafta sonu yapılacak perşembe yada cuma bakalım bekliyorum bende
Amin inş cnm ne kullanıyorsun
Ben puregon iğne kullandım pazartesi akşamıda çatlatma iğnesi kullandım
Çarsambada işlem oldu
İnş hayırlısı olsun senin içinde
Rabbim dualarımızı boş koymasın
Kucaklarımızı boş bırakmasın amin.....

Ben gonal f kullanıyorum canim bugün 6. Günüm. Cumartesi günü histereskopi yapıldı antibiyotik başladım yarın kontrolum var eğer yumurtam büyümeye devam ediyorsa çatlatma ignemi vuruncam. Çatlatma ignem ovitral. Cok bel ağrısı yaşıyorum. Hele histereskopi yaptırdıktan sonra daha da arttı agrilarim

Çatlma iğnemiz aynı cnm Hayırlısı bklm benm 12gun büyüdüğü görüldu pko luyum ztn
Antibiyotik falan kullanmam yasaktı benm iğneleri kullanırken ağrı kesici dahi kullanmıycaksın dedi doktorum ozmndsn beri kullanmıyorum

Bende hiç kullanmıyorum ağrı kesici. Antibiyotik başlatma sebebi yapılan histereskopi işleminde rahim 1bucuk cnm açılıyor ve kanama olduğu için enfeksiyon kapmamam için verdi. Bakalim yarın ne olacak. İnşallah artık çatlatma ignesini vur der. Cumartesi gittiğimde yumurtam 13mm olmuştu güzel büyüyor dedi bakalım hayırlısı ☺

Hayırlısı cnm doğru oişlemden sonra verilio
Şimdi bende progestan 200 mg kullanıyorum 10 gün kullan dedi doktor sabah akşam . Birde ilişki önerdi devam edin dedi adete kadr ... adet grcikincede test dedi bakalım ara ara lekelenme olabilir dedi ama çok şükür lekelenme olmadı bitek cumartesi ve pazar bir damla beyaz kremsi akıntı geldi başkada gelmedi

Anladım canim bizede gelismeleri yaz olur mu. Belirtiler falan oluşmaya başlarsa inşallah tutunur bebisin sana darısı bize inşallah

Anladım canim bizede gelismeleri yaz olur mu. Belirtiler falan oluşmaya başlarsa inşallah tutunur bebisin sana darısı bize inşallah
Simdilik ağrılarım var sol kasığımda batma tarzı cız eder ya için o tarz agrım oluo karnımda toparlanmaya basladı sanki
Hamile karnı gibi olmaya başladı gibimegelio arada agrılarım oluo uyku ztn ilaçtan iştahım açık
Bide su gibi akıntım var şişkinlik falan nelirtiler için çok erken diorum ama bazı okuduğum tpikte 6dan itibaren yazmışlar belirtileri

10 aralikta adet gordum 12 sinde dr a gittim 14 ve 18 e kadar klomen kullandım 22 sinde kontrolde 15 boyutlarında yumurtalar dedi pazar 11 gibi ovitral vur o gece iliski olsun salı sabah asilama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…