Bnde senin gbi 12. Gün test yaptım negatftiKizlar bugun asilamadan sonraki 12. Gunun ve sabah idrar testim negatifti. Sizce erken mi yaptim testi?
Pek hissetmiyorum galiba ne hissedicemi bilmiorum.. adetlerim bazen uzuyor o yuzden bugun adet olmam gerekio gibi bi durum yok.. bekliycem Allah hayirli zamanda hayirli saglikli sihhatli cocuklar versin canim.Bnde senin gbi 12. Gün test yaptım negatftibugün 15.günüm adet olmazsam yarın tahlil yaptırcam. Peki tutunduğuna dair bişeler hissediyomusun
Aaaaaminnn canım benmmmm bnde o gün aynı senin gbi hissediyodum.hele bi ağladm bi güzeeeeelll.. ama çok şkür hala adet değilim. İnşallah yarında adet olmam da tutunmuştur bana bebişim. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsn yormasn inşallah bizleri canm benmmm. Sende benm gbi yapıp karalar bağlama hemen kesn sonuç değil ne de olsaPek hissetmiyorum galiba ne hissedicemi bilmiorum.. adetlerim bazen uzuyor o yuzden bugun adet olmam gerekio gibi bi durum yok.. bekliycem Allah hayirli zamanda hayirli saglikli sihhatli cocuklar versin canim.
Canım ovulasyon testiyle gebeliğin hiç bir alakası yok. Tabikide koyu çıkmaz çünkü senin yumurtlama zamanin geçti ve aşılaman yapıldı. Ovulasyon testi yumurtlama zamanını hesapliyor canim. O yüzden içini ferah tut ve doktorunun dediği gibi yarın git kan testi yaptir bize de sonucu bildir. Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum bendeBugün 11.gün aşılamadan sonra. Doktor adet olmazsan pazartesi gel demişti gebelik testine cesaret edemedim evde ovülasyon testi vardı onu yaptım ve koyu çıkmadı çok moralim bozuldu ya gene de doktora gitsemmi bilemedim. Bir de hala progestan ve crinone jele devam ediyorum onlar da adet olmaya engel oluyor heralde yoksa yanlış mı biliyorum kızlar
Evet canım haklısın ama forumun ovülasyon testi bölümlerinde hamilelerin çoğunun ovü testi pozitif olunca takıldım işte. Haklısın en iyisi yarın doktora gitmek inşallah fırsat bulurum. Bankacıyım ve bi arkadaş izinliCanım ovulasyon testiyle gebeliğin hiç bir alakası yok. Tabikide koyu çıkmaz çünkü senin yumurtlama zamanin geçti ve aşılaman yapıldı. Ovulasyon testi yumurtlama zamanını hesapliyor canim. O yüzden içini ferah tut ve doktorunun dediği gibi yarın git kan testi yaptir bize de sonucu bildir. Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum bende
Canm bnde yarın kan vercm yarın 16.günüm inşallah bebişlerimz tutunmştır bzeee. Adette olmadm. Bnde 12.gn idrar testi yaptm negatfti bnmde o gn bakalm yarn nolucakkEvet canım haklısın ama forumun ovülasyon testi bölümlerinde hamilelerin çoğunun ovü testi pozitif olunca takıldım işte. Haklısın en iyisi yarın doktora gitmek inşallah fırsat bulurum. Bankacıyım ve bi arkadaş izinli
Sabirsizlikla güzel haberini bekliyorum mutlaka yaz bize olur mu Rabbim gönlüne göre versin canimCanm bnde yarın kan vercm yarın 16.günüm inşallah bebişlerimz tutunmştır bzeee. Adette olmadm. Bnde 12.gn idrar testi yaptm negatfti bnmde o gn bakalm yarn nolucakk
Tamam canım yazıcam hemnnn... ama inanki ynımda da çok korku var.. inşallahh bebişim tutunmştur çok heycanlıyım. Haftasonuna denk gelmesi hiç iyi olmadı :)Sabirsizlikla güzel haberini bekliyorum mutlaka yaz bize olur mu Rabbim gönlüne göre versin canim
ben hasta oldum canim az once, umarim sen olmazsinAaaaaminnn canım benmmmm bnde o gün aynı senin gbi hissediyodum.hele bi ağladm bi güzeeeeelll.. ama çok şkür hala adet değilim. İnşallah yarında adet olmam da tutunmuştur bana bebişim. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsn yormasn inşallah bizleri canm benmmm. Sende benm gbi yapıp karalar bağlama hemen kesn sonuç değil ne de olsa
Gerçektn miiiiben hasta oldum canim az once, umarim sen olmazsin
12. Gundu az once adet oldum. Sanniyorum yerlesme olacagini.. onceki gebeliklerimde olmadi. Devami yarina gelir herhaldeGerçektn miiii(( belki yerleşme kanaması filandır. Kaçıncı günündü senin peki??
Çokk üzüldüm yaaaa Rabbim herşeyn hayrlısını versn canım yaaa herşeyde vardr bi hayr Rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar nasp etsn inş hepimize ... bnde yarın tahlil yaptrcm ama çok korkuyorum bn de 12.gn idrar testi yaptığnda negatifti. Sende şmdi adet olunca korkmya başladm . Ama sonuç ne olyrsa olsun Allahn takdiri tabikii12. Gundu az once adet oldum. Sanniyorum yerlesme olacagini.. onceki gebeliklerimde olmadi. Devami yarina gelir herhalde
Umarim seninki tutmustur canim ben hasta oldum dite sende olcan diye bisey yok. Olursanda bi dahaki aya niyet edeceksin. Rabbim buyuk ondan umit kesilmez aslsÇokk üzüldüm yaaaa Rabbim herşeyn hayrlısını versn canım yaaa herşeyde vardr bi hayr Rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar nasp etsn inş hepimize ... bnde yarın tahlil yaptrcm ama çok korkuyorum bn de 12.gn idrar testi yaptığnda negatifti. Sende şmdi adet olunca korkmya başladm . Ama sonuç ne olyrsa olsun Allahn takdiri tabikii
İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberi alırsın canım. Sen jel yada progestan kullanıyor muydunUmarim seninki tutmustur canim ben hasta oldum dite sende olcan diye bisey yok. Olursanda bi dahaki aya niyet edeceksin. Rabbim buyuk ondan umit kesilmez asls
Canım bişey yazmadin ne yaptın gittin mi hastaneye sonuç ne bizede bilgi ver? Senden güzel haber alalmda bizede moral olsun canım yaTamam canım yazıcam hemnnn... ama inanki ynımda da çok korku var.. inşallahh bebişim tutunmştur çok heycanlıyım. Haftasonuna denk gelmesi hiç iyi olmadı :)
Kuzucum gittim de tahlil yaptıramadmCanım bişey yazmadin ne yaptın gittin mi hastaneye sonuç ne bizede bilgi ver? Senden güzel haber alalmda bizede moral olsun canım ya
Hadi ya keşke sabah erken gitse din. Neyse boşver sıkma canını o evde yapılan gebelik testlerine pek güven olmuyor. Geçenlerde birisi yazmıştı asilamanin 10. Ve 14. Günü yapmış negatif çıkmış. 15. Günü kan testinde pozitif çıkmış doktor muayene etmiş evet gebelik var demiş. Eve gelirken tekrar idrar testi almış evde yapmış yine negatif çıkmış. Bu olaylarda olabiliyor canim. Sabret biraz daha. Yarın sabah erkenden git yaptirKuzucum gittim de tahlil yaptıramadmaile hekmliğine gttim geç kalmışm tahlilleri gödersk dediler. Nasip olmadı havada çok soğuk hastaneye gidemedm vala. Test aldm eczadan onda da yine negatif çıktı. Kafayı yicem wala hala adette değilm zaten ki olacak gbi de durmuyorum ama bu belirsizlik canımı çokkkkkkkk sıktıııı
Yaaa geçreçekten miii :)))Hadi ya keşke sabah erken gitse din. Neyse boşver sıkma canını o evde yapılan gebelik testlerine pek güven olmuyor. Geçenlerde birisi yazmıştı asilamanin 10. Ve 14. Günü yapmış negatif çıkmış. 15. Günü kan testinde pozitif çıkmış doktor muayene etmiş evet gebelik var demiş. Eve gelirken tekrar idrar testi almış evde yapmış yine negatif çıkmış. Bu olaylarda olabiliyor canim. Sabret biraz daha. Yarın sabah erkenden git yaptir
Vallahi bak kiz ☺☺Yaaa geçreçekten miii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?