Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnce kesn hamileyim ama şu gerizekalı idrar testlerbde çıkmıyooo uykuuuuu yorgunlukkk karın ağrısı diizz boyuuuu ( inş vardr bişeeleerr
İnşallah hamilesindir canım. Ben de değilim hiç test yapmadım ama adet olucam belirtiler başladı sabaha gelir büyük ihtimalle.

İnşallah hamilesindir canım. Ben de değilim hiç test yapmadım ama adet olucam belirtiler başladı sabaha gelir büyük ihtimalle.
Ya bnmde öyle adet olcam gibi belirtiler yaa ama bi çok yerde de tutunma belirtilerine adet olmaya benziyo diyo. İnş yarn tahlil yaptrcam ne olduğu ortaya çıkacak. Anam ağladı beklemekten

Ya bnmde öyle adet olcam gibi belirtiler yaa ama bi çok yerde de tutunma belirtilerine adet olmaya benziyo diyo. İnş yarn tahlil yaptrcam ne olduğu ortaya çıkacak. Anam ağladı beklemekten
Rabbim bizim bilmediklerimizi biliyor bizim için en iyi planları yapıyor elbet bi vakti Zamanı var sabırla bekleyip dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden. Şu an çok duygusalım ağlıyorum hep benim en büyük adet belirtim bu

Yaa gülüm şuan ikimizde aynıyız galiba yemin ederm bende iki saattr hüngür hüngür ağlıyorum hiç böyle tavan yapmamıştı duygularım. Karnımda rahim kısmında öyle bi ağrı var ki o kadar çok korkuyom ki adet olucam diye (tabikii herşey rabbimn izniyle) ama korkmaktan alamıyorm kendimi. tetikteyim şuan. Ama sabah gün ayar aymaz hemen çıkcam evden onu biliyorum. E çok şkür ki adette olmadm ama çoookkk korkuyooommmm :(

Senin kaçıncı günün ne zamn tahlil yaptırıcksn

Senin kaçıncı günün ne zamn tahlil yaptırıcksn
Bugün 12.günümdü canım doktor pazar adet olmazsan pasartesi gel dedi ama gitmedim çünkü sabaha adet olacağımı düşünüyorum birde dışardan aldığım progesteron hormonu da adet olmayı engelliyor test yapmayı da düşünmüyorum niye bu kadar karamsar oldum ben ya halbuki aşılama günü çok pozitiftim işlem bitti yok tutmadı dedim heralde içime doğdu

Bnce önceki adetlerimzde olumsuz sonuçları aldğmz için son günlerde bu kadar karansar olduk heleki bnnnn idrar testinde kocamn tek çizgiyi görmyi hayl etmiyodum ama çoğu yerdede yazıyo idrarda yanlş çıkıyo die. Kafam allak bullak. 16gndür uyku uyumadım ya

Bnm de saatlerde adet ağrısı gbi bi durumum var inşallah olmayız gülüm yaaa hafi sende yarın doktora ikimizde bebişlerimzn tutunduğu haberini alalım

Bnm de saatlerde adet ağrısı gbi bi durumum var inşallah olmayız gülüm yaaa hafi sende yarın doktora ikimizde bebişlerimzn tutunduğu haberini alalım
İnşallah canım o kadar çok tek çizgi gördüm o kadar çok silik çizgi ararken şaşı oldumki artık içimden test yapmak bile gelmiyor hatta artık hayal kırıklığı istemiyorum bundan sonra tedavi yaptırırsam o da tüp bebek olur

Bnde aynı düşüncedeyim eğer tutmamışsa bi aşılama daha kaldıramam diğer tüpbebek diye düşünüyorum bnde. Rabbim inş bu ilk ve son olsun hepimizede diyorum. Çeken biliyo gerçktn buradan yazdıklarımı zaten kmseyle paylaşamıyorum da inş adet olmayalım gülüm

Huhuu kizlar Günaydın. Dün gece çok bel ağrım vardı katilamadim size. Simdi ben hastaneye gidiyorum. Bakalim sevgili yumurtam Deniz (eşimle yumurtama isim koyduk ne kadar büyümüş gidip onu görmem lazım. Aşılama günü belirleyecegiz inşallah. Kızlar sizde gidin artık bir test yaptirinda haber verin bize opuldunuz

Bn birazdan doktorcuma gidicem bnde kan gbi şeyler geliyo inş adet kanı değildir (( adet kanıysa da hemn tüp bebek için iki gün sora görüşmeye gtcemmm

Bn birazdan doktorcuma gidicem bnde kan gbi şeyler geliyo inş adet kanı değildir (( adet kanıysa da hemn tüp bebek için iki gün sora görüşmeye gtcemmm
Karamsar olma canim. Git bakalım bi muayene ol kan ver bakalım durum ne. Eğer dediğin gibi adet oluyorsa hemen tüp bebek çalışmalarına başladı hiç vakit kaybetmeden

Karamsar olma canim. Git bakalım bi muayene ol kan ver bakalım durum ne. Eğer dediğin gibi adet oluyorsa hemen tüp bebek çalışmalarına başladı hiç vakit kaybetmeden
Aynen canımmm yaaa bn sadece bi ihtiml yerleşme kanıdır diye ümit ediyorumm.. değilsede iki gn sora malatyada ayktuğ kolonkaya war çok ünlü tüp bbk uzmnı hmn ona gdicem

Aynen canımmm yaaa bn sadece bi ihtiml yerleşme kanıdır diye ümit ediyorumm.. değilsede iki gn sora malatyada ayktuğ kolonkaya war çok ünlü tüp bbk uzmnı hmn ona gdicem
Bende yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm ama sen umitleniyorsun diye yazmak istemedim. İnşallah öyledir canim

Bende yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm ama sen umitleniyorsun diye yazmak istemedim. İnşallah öyledir canim
İnşallah canım çok şkür ki sonuçsuz dermansız problemlerimz yok. Beklenti deyiz diye çok stresliyiz hep. Bende dpktordayım şmdi sıra bekliyrum. Sonuç ne olırsa olsun herşey Allahın izniyle napalım artık :) nasip meselesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…