- 9 Şubat 2014
- 368
- 645
- 53
İnşallah hamilesindir canım. Ben de değilim hiç test yapmadım ama adet olucam belirtiler başladı sabaha gelir büyük ihtimalle.Bnce kesn hamileyim ama şu gerizekalı idrar testlerbde çıkmıyooouykuuuuu yorgunlukkk karın ağrısı diizz boyuuuu ( inş vardr bişeeleerr
Ya bnmde öyle adet olcam gibi belirtiler yaa ama bi çok yerde de tutunma belirtilerine adet olmaya benziyo diyo. İnş yarn tahlil yaptrcam ne olduğu ortaya çıkacak. Anam ağladı beklemektenİnşallah hamilesindir canım. Ben de değilim hiç test yapmadım ama adet olucam belirtiler başladı sabaha gelir büyük ihtimalle.
Rabbim bizim bilmediklerimizi biliyor bizim için en iyi planları yapıyor elbet bi vakti Zamanı var sabırla bekleyip dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden. Şu an çok duygusalım ağlıyorum hep benim en büyük adet belirtim buYa bnmde öyle adet olcam gibi belirtiler yaa ama bi çok yerde de tutunma belirtilerine adet olmaya benziyo diyo. İnş yarn tahlil yaptrcam ne olduğu ortaya çıkacak. Anam ağladı beklemekten
Yaa gülüm şuan ikimizde aynıyız galiba yemin ederm bende iki saattr hüngür hüngür ağlıyorum hiç böyle tavan yapmamıştı duygularım. Karnımda rahim kısmında öyle bi ağrı var ki o kadar çok korkuyom ki adet olucam diye (tabikii herşey rabbimn izniyle) ama korkmaktan alamıyorm kendimi.Rabbim bizim bilmediklerimizi biliyor bizim için en iyi planları yapıyor elbet bi vakti Zamanı var sabırla bekleyip dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden. Şu an çok duygusalım ağlıyorum hep benim en büyük adet belirtim bu
Senin kaçıncı günün ne zamn tahlil yaptırıcksnRabbim bizim bilmediklerimizi biliyor bizim için en iyi planları yapıyor elbet bi vakti Zamanı var sabırla bekleyip dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden. Şu an çok duygusalım ağlıyorum hep benim en büyük adet belirtim bu
Bugün 12.günümdü canım doktor pazar adet olmazsan pasartesi gel dedi ama gitmedim çünkü sabaha adet olacağımı düşünüyorum birde dışardan aldığım progesteron hormonu da adet olmayı engelliyor test yapmayı da düşünmüyorum niye bu kadar karamsar oldum ben ya halbuki aşılama günü çok pozitiftim işlem bitti yok tutmadı dedim heralde içime doğduSenin kaçıncı günün ne zamn tahlil yaptırıcksn
Bnce önceki adetlerimzde olumsuz sonuçları aldğmz için son günlerde bu kadar karansar oldukBugün 12.günümdü canım doktor pazar adet olmazsan pasartesi gel dedi ama gitmedim çünkü sabaha adet olacağımı düşünüyorum birde dışardan aldığım progesteron hormonu da adet olmayı engelliyor test yapmayı da düşünmüyorum niye bu kadar karamsar oldum ben ya halbuki aşılama günü çok pozitiftim işlem bitti yok tutmadı dedim heralde içime doğdu
İnşallah canım o kadar çok tek çizgi gördüm o kadar çok silik çizgi ararken şaşı oldumki artık içimden test yapmak bile gelmiyor hatta artık hayal kırıklığı istemiyorum bundan sonra tedavi yaptırırsam o da tüp bebek olurBnm de saatlerde adet ağrısı gbi bi durumum var inşallah olmayız gülüm yaaa hafi sende yarın doktora ikimizde bebişlerimzn tutunduğu haberini alalım
Bnde aynı düşüncedeyim eğer tutmamışsa bi aşılama daha kaldıramam diğer tüpbebek diye düşünüyorum bnde. Rabbim inş bu ilk ve son olsun hepimizede diyorum. Çeken biliyo gerçktn buradan yazdıklarımı zaten kmseyle paylaşamıyorum daİnşallah canım o kadar çok tek çizgi gördüm o kadar çok silik çizgi ararken şaşı oldumki artık içimden test yapmak bile gelmiyor hatta artık hayal kırıklığı istemiyorum bundan sonra tedavi yaptırırsam o da tüp bebek olur
Hayir canim neye yariyi o dediklerin?İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberi alırsın canım. Sen jel yada progestan kullanıyor muydun
Progesteron içeriyor rahim duvarını kalınlaştırıyormuş gebeliğe hazırlık için. Adet olmayı engelliyor diye biliyorum da ondan sordumHayir canim neye yariyi o dediklerin?
Karamsar olma canim. Git bakalım bi muayene ol kan ver bakalım durum ne. Eğer dediğin gibi adet oluyorsa hemen tüp bebek çalışmalarına başladı hiç vakit kaybetmedenBn birazdan doktorcuma gidicem bnde kan gbi şeyler geliyo inş adet kanı değildir(( adet kanıysa da hemn tüp bebek için iki gün sora görüşmeye gtcemmm
Aynen canımmm yaaa bn sadece bi ihtiml yerleşme kanıdır diye ümit ediyorumm.. değilsede iki gn sora malatyada ayktuğ kolonkaya war çok ünlü tüp bbk uzmnı hmn ona gdicemKaramsar olma canim. Git bakalım bi muayene ol kan ver bakalım durum ne. Eğer dediğin gibi adet oluyorsa hemen tüp bebek çalışmalarına başladı hiç vakit kaybetmeden
Bende yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm ama sen umitleniyorsun diye yazmak istemedim. İnşallah öyledir canimAynen canımmm yaaa bn sadece bi ihtiml yerleşme kanıdır diye ümit ediyorumm.. değilsede iki gn sora malatyada ayktuğ kolonkaya war çok ünlü tüp bbk uzmnı hmn ona gdicem
İnşallah canım çok şkür ki sonuçsuz dermansız problemlerimz yok. Beklenti deyiz diye çok stresliyiz hep. Bende dpktordayım şmdi sıra bekliyrum. Sonuç ne olırsa olsun herşey Allahın izniyle napalım artık :) nasip meselesi :)Bende yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm ama sen umitleniyorsun diye yazmak istemedim. İnşallah öyledir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?