Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sen malatyadamı yaşıyorsun ben sivastayım bir arkadaşım Fethiye hanımda yaptı ilk denemede tuttu

Bnce kesn hamileyim ama şu gerizekalı idrar testlerbde çıkmıyooo uykuuuuu yorgunlukkk karın ağrısı diizz boyuuuu ( inş vardr bişeeleerr
Hadi inş cnm bazen testlerde çıkmaya bilio burda birisinin kanda bile çıkmıpdu sonradan öğrenmişti ne kdr oldu aşılamamı yaptırdın

Kızlar akşam bi rüyamda adet olduğumu gördüm
İlk lekelenme diyorum doktor normal demişti diyorum sonra arkası gelio ağlıyorum rüyadan uyandım yataktayım şükür üstüne şükür ettim
Uyumak istemedim eşimin zoruyla tekrar yattım rüyamda 4 kişiyi hamile gördüm 3 ünün daha bebekleri çok küçük ama rüyamda hamileler diğeride hamileymiş onunda çocuğu olmuyordu
Hepsininde erkekmiş cinsiyetleri bile belli hepten birisi arkadaşım 8 aylıkmış daha geçen hafta ondaydım neden karnı belli olmamış nie sölememiş diyorum kendi kendime
Valla çok karışık rüyalarımmm

İnş cnm hala adet olmadıysan vardır bi umuut hani derler insan his edermiş hamile olduğunu inş sendr doğru his ediyorsundur
:) doğru diyosun ben ilk günden beri hissediyorum :) bakalm inşallah kan da çıkar . Ultrasonda görünmez dedi doktor. Yumurtada göremedi. İyi mi kötü bilmiyorum kan sonucuna bakıcaz dedi :/

:) doğru diyosun ben ilk günden beri hissediyorum :) bakalm inşallah kan da çıkar . Ultrasonda görünmez dedi doktor. Yumurtada göremedi. İyi mi kötü bilmiyorum kan sonucuna bakıcaz dedi :/
Daha evet usg de görünmez çokminikse zaten kist olsa çıkardı oda yok hadi hayırlısı bakalım

Daha evet usg de görünmez çokminikse zaten kist olsa çıkardı oda yok hadi hayırlısı bakalım
Aynen canım en sewindiğimno oldu zaten her yerde okuyodum yumurtanın kiste dönüştüğünü Allaha çokkk şkürrr yumurta filan yoktu. Doktor bu duruma sewindi. Bugün sonuç negatf çıksa bile bi hafta sonra tekrar bakıcaz dedi kesin bişe değil yine dedi. Ama kızlar ven çok stresliyim ya engelleyemiyorum kendimi herkese bağırıp kızıyorummm ve alttan sıvı bişeler de gidip duruyo

Akıntılar normal sinirde hormonlardan be sitresten dua et cnm ben aşılamayapılacağı gün heyacanlıydım çattala çıktığım an kalbim küt küt atmaya bailadı bis anda sitrese dönüştü sitresimi dağıtmya çalıştım dua ettim doktor gelene kadr sitresim gitt sende kendini sakinleştir cnm

Tamam canımm vala dün gece hiççç uyumadmmm :)) boşuna demiyolar cennet anaların ayakları altında daha susam tanesiyken bile bağlanıyoruz vala onlara

Tamam canımm vala dün gece hiççç uyumadmmm :)) boşuna demiyolar cennet anaların ayakları altında daha susam tanesiyken bile bağlanıyoruz vala onlara
Öle valla cnm evlat için herşeye katlnıoruz olsun die emek harcıyoruz onu kucağına aldığında hepsine değecek
Hayırlısı benmdr bugun 7. Gün gazman gibiyim
Mide bulantısından bişi yiyemedim ilaç içmem lazm içemedim ağzımda tuhaf bi tat var

Yawrum aynı ya seninle bütün belirtilerimiz. Ağzında tat değişikliği var dimi. Ve iştahın da kesilir. Bi de aşırıııı gaazzzzzzz :)) İnşallah tutmuştır canm yaa

Çokkk fazla karın ağrım var üç gündür bugün artık dayanamıyorum yaaa parol içsem ve ya vermidon geçirir mi acaba

Yawrum aynı ya seninle bütün belirtilerimiz. Ağzında tat değişikliği var dimi. Ve iştahın da kesilir. Bi de aşırıııı gaazzzzzzz :)) İnşallah tutmuştır canm yaa
İnşallah cnm ya evet ağzımda tad drğişikliği var iştahım var ama hiç bileyi beğnmiorum cnm istemiokarın ağrımda var kasık batmam var ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…