Cnm ağrı kesici içmemeye çalış şuan daha minik etkilenmesin bebek ama parolu hamilelerde içebiliodu sanırımÇokkk fazla karın ağrım var üç gündür bugün artık dayanamıyorum yaaa parol içsem ve ya vermidon geçirir mi acaba
İnşallah tutunuyodur canım bunlar belirti çnkü ama çok iş yapma dikkatli olİnşallah cnm ya evet ağzımda tad drğişikliği var iştahım var ama hiç bileyi beğnmiorum cnm istemiokarın ağrımda var kasık batmam var ara ara
Bugun bişi yapmıcam dün yemek süpürge derken cnm çıktı bugun yatıyorum birazda ben dinleneyim yerimden kalkasım yokİnşallah tutunuyodur canım bunlar belirti çnkü ama çok iş yapma dikkatli ol
Sonucun ne Zaman çıkacak canımİnşallah tutunuyodur canım bunlar belirti çnkü ama çok iş yapma dikkatli ol
Vardır bunda da bir hayır canim. Bırakma tedavinin devam et. Aşılama yada tüp bebek doktorun neyi öneriyorsa pes etme devam et. Bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallahKızlar sonucum çıktı negatif
Vardır bir hayır canım vakti Şaşmaz elbet. İlk aşılamamdı doktor bi daha yapalım sıkıntınız yok dedi ama ben artık istemiyorum maddi manevi toparlanalım tüp bebek için çalışmalara başlarım artık. İnşallah sizlerin tutar canımVardır bunda da bir hayır canim. Bırakma tedavinin devam et. Aşılama yada tüp bebek doktorun neyi öneriyorsa pes etme devam et. Bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah
Canım sonuvu alamadm daha bakalım ya çok merk ediyorum tabi ben 0.01 olarak düşünüyoeum sonucu :) herşeyin hayırlısı olmazsa tüp bebek olur inşallah
İnşallah hamilesindir Cnm :)Arkadaslar meraba bn siteye yeni uye oldum 17 aralikda asilama yaptirdim dun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce hamilemiyim
Niye bu kadar geç çıkıyor ki. Sen sabah erken vermistin. Devlet Hastanesine mi gidiyorsun o yüzden mi sonuç çıkmadı canim. Neyse geçelim onu da inşallah sonucun güzel çıkacak arkadaşım. Yarın mutlaka yaz bekliyorumCanım sonuvu alamadm daha bakalım ya çok merk ediyorum tabi ben 0.01 olarak düşünüyoeum sonucu :) herşeyin hayırlısı olmazsa tüp bebek olur inşallah
Bana doktor 14 gün sonra dedi daha erken çıksa söylerdi heralde ama sen bilirsin yaptır içinde kurt kalmasın ama negatif çıkarsa da üzülme çünkü sonuç henüz doğru çıkmaya bilir. Idrar testi de yanıltmış olabilir sen bilcen artık :)Insallah cnm ama o kadar bekleyemem heyecandan yarin kan testi yapsam cikar mi :)
Cnm çatlatma iğnesi hcg içeriyormuş ve vücuttan atılması 15 gün sürüyormuş şuan yapacağın test doğru sonuç vermeyebilir. Gününü bekle sabır et azcık değerlerin yükselir inşaallahInsallah cnm ama o kadar bekleyemem heyecandan yarin kan testi yapsam cikar mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?