Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamamın 5. Günü ve çok akıntım var şuanda. Normalde yumurtlama ve çatlama zamanında gelirdi ve bidaha gelmezdi. Bilgisi olan var mı akıntım neden geliyoe olabilir

Selam herkese. Benimde ilk aşılamam. Bugün 5.günüm bendede ara ara şefaf akıntı oluyo

Vardır bunda da bir hayır canim. Bırakma tedavinin devam et. Aşılama yada tüp bebek doktorun neyi öneriyorsa pes etme devam et. Bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah
Vardır bir hayır canım vakti Şaşmaz elbet. İlk aşılamamdı doktor bi daha yapalım sıkıntınız yok dedi ama ben artık istemiyorum maddi manevi toparlanalım tüp bebek için çalışmalara başlarım artık. İnşallah sizlerin tutar canım

Arkadaslar meraba bn siteye yeni uye oldum 17 aralikda asilama yaptirdim dun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce hamilemiyim

Canım sonuvu alamadm daha bakalım ya çok merk ediyorum tabi ben 0.01 olarak düşünüyoeum sonucu :) herşeyin hayırlısı olmazsa tüp bebek olur inşallah
Niye bu kadar geç çıkıyor ki. Sen sabah erken vermistin. Devlet Hastanesine mi gidiyorsun o yüzden mi sonuç çıkmadı canim. Neyse geçelim onu da inşallah sonucun güzel çıkacak arkadaşım. Yarın mutlaka yaz bekliyorum

Insallah cnm ama o kadar bekleyemem heyecandan yarin kan testi yapsam cikar mi :)
Bana doktor 14 gün sonra dedi daha erken çıksa söylerdi heralde ama sen bilirsin yaptır içinde kurt kalmasın ama negatif çıkarsa da üzülme çünkü sonuç henüz doğru çıkmaya bilir. Idrar testi de yanıltmış olabilir sen bilcen artık :)

Insallah cnm ama o kadar bekleyemem heyecandan yarin kan testi yapsam cikar mi :)
Cnm çatlatma iğnesi hcg içeriyormuş ve vücuttan atılması 15 gün sürüyormuş şuan yapacağın test doğru sonuç vermeyebilir. Gününü bekle sabır et azcık değerlerin yükselir inşaallah

Bugün öğlen 1 de asilama oldum vajinal jel verdi hergun 1 tane kullan dedi Bugun 2 damla kanamam geldi sanirim zorlamadan.hepimizin hakkında hayırlısı ama ben ikiz üçüz gibi hissediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…