- 20 Aralık 2016
- 170
- 59
- 13
- 33
İkiz kabulum De üçüz Rabbim isteyene versin :)Bugün öğlen 1 de asilama oldum vajinal jel verdi hergun 1 tane kullan dedi Bugun 2 damla kanamam geldi sanirim zorlamadan.hepimizin hakkında hayırlısı ama ben ikiz üçüz gibi hissediyorum :))
Yok kullanmiyorum canim vermedi doktor.. bi an once sagliklica gobusler dolar ins bu tedavi sureci cok yorucuProgesteron içeriyor rahim duvarını kalınlaştırıyormuş gebeliğe hazırlık için. Adet olmayı engelliyor diye biliyorum da ondan sordum
Canım Kıyamam sana. Olsun seninde dediğin gibi vardır Rabbimin bir bildiği. Herşeyi oluruna bırakmak en güzeli. Elbet onunda vardır bir zamanı. Ama tedavinin bırakma yeniden dene. Sen tedbirini al taktir Allahindir. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnan bende çok üzüldüm çok umitliydim senden. Ama nasip değilmiş kuzumKızlar sonucum negatifdoktor adet geciktiği ve baktığı usg de yumurta görnmediği için çok sewindi. En azından kist oluşmamış dedi. Test negatf çıksa bile bir hafta snra yenilicez dedi. Ve bnm kahverengi lekeyle bilayan kanamam adete dönüştü ve tutanlar bi güzel düştü bu sabh pedde kocamn bi şekilde gördüm maalesef Rabbim hayırlısını versin bi bildiği var elbet. Artık oluruna bırakıyorum olursa başım üstüne olmazsa kader napalm artık
Aynen canım ya bnde çokkkk ümitliydim öyle böyle değil. Aşılama olduğu dakika bile çok gzel şeyler hissetmiştim. Çok şkür yine de buna dedim. Demk bu aşılamanın olması gerekiyomuş dedim kendi kendime. Ama iştr herşey Allahın elinde biz kulların yapablceği aklımızın ereceği şeyler değil maalesef bunlar. Rabbim yormasn inşallah kmseyi inşallah sizlerin tutar da ona sevineym bari :)Canım Kıyamam sana. Olsun seninde dediğin gibi vardır Rabbimin bir bildiği. Herşeyi oluruna bırakmak en güzeli. Elbet onunda vardır bir zamanı. Ama tedavinin bırakma yeniden dene. Sen tedbirini al taktir Allahindir. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnan bende çok üzüldüm çok umitliydim senden. Ama nasip değilmiş kuzum
Sağol canım inşallah. Bende şimdi çıktım hastaneden 18 mm olumsuz bu aksam çatlatma ignesini vurucagim cuma günü aşılama yapılacak inşallah.Aynen canım ya bnde çokkkk ümitliydim öyle böyle değil. Aşılama olduğu dakika bile çok gzel şeyler hissetmiştim. Çok şkür yine de buna dedim. Demk bu aşılamanın olması gerekiyomuş dedim kendi kendime. Ama iştr herşey Allahın elinde biz kulların yapablceği aklımızın ereceği şeyler değil maalesef bunlar. Rabbim yormasn inşallah kmseyi inşallah sizlerin tutar da ona sevineym bari :)
Yaa iyi hadi inşallah canım kaç tane yumurtan olmuş pekiSağol canım inşallah. Bende şimdi çıktım hastaneden 18 mm olumsuz bu aksam çatlatma ignesini vurucagim cuma günü aşılama yapılacak inşallah.
Pozitim yazdığını da göreceksin inşallah canim benimResmen idrar testinde veya kan tahlilini verdikleri kağıtta pozitif olduğunu göreblmek için şaşı oluyorum yaaaama elden gelen bişe yok tabikii
İnşallaaahhhhhhhhhhhhPozitim yazdığını da göreceksin inşallah canim benim
Sol tarafta 4 tane var ama işimize yaramaz çok küçükler dedi. Sağ tarafta 1 tane 15 1 tanede 18mm olan 2 yumurtam var. Ama bizim işimize yarayacak olan 18mm lik olan dedi canim. O hergün 1mm büyüdü tedaviye basladigimizdan beri. Ama diğerleri çok yavaş büyüyorYaa iyi hadi inşallah canım kaç tane yumurtan olmuş peki
Olsun yine de çok şkür ki büyüyen yumurtan var canm benm.iyi düşün iyi olsun. Bnmde sol da bi taneydi.Sol tarafta 4 tane var ama işimize yaramaz çok küçükler dedi. Sağ tarafta 1 tane 15 1 tanede 18mm olan 2 yumurtam var. Ama bizim işimize yarayacak olan 18mm lik olan dedi canim. O hergün 1mm büyüdü tedaviye basladigimizdan beri. Ama diğerleri çok yavaş büyüyor
Çok heyecanlıyım bilmiyorum ne olacak böyle. Ya bişey sorcam bizim pek konuşmayı seven bi doktorumuz yok bende fazla soru soramiyorum. Aşılama öncesi kaç gün cinsel perhiz iyi olur ? Bu konuda bilgi vermediler bize. Sadece normal hayatiniza devam edin diyorlar her seferindeOlsun yine de çok şkür ki büyüyen yumurtan var canm benm.iyi düşün iyi olsun. Bnmde sol da bi taneydi.
Erkeğin sperminin kaliteli olablmesi için aşılama gününden 3gün önce ilişki olmasn diyolar bn hep böyle okudum. Maalesef bnm doktorumda çok konuşmuyo yüzüne duvara bkar gbi bakıyo bn anlatıyom hep:)Çok heyecanlıyım bilmiyorum ne olacak böyle. Ya bişey sorcam bizim pek konuşmayı seven bi doktorumuz yok bende fazla soru soramiyorum. Aşılama öncesi kaç gün cinsel perhiz iyi olur ? Bu konuda bilgi vermediler bize. Sadece normal hayatiniza devam edin diyorlar her seferinde
Biz en son pazar akşam birlikte olduk. Aşılama cuma günü yapılacak 4 gece geçmiş oluyor. Sende bugün birlikte olmalı miyiz? Olursak 1bucuk günlük sperm le aşılama yapılacak. Olmazsak 5 günlük sperm le yapılacak. Ayyyy kafamda deli sorularErkeğin sperminin kaliteli olablmesi için aşılama gününden 3gün önce ilişki olmasn diyolar bn hep böyle okudum. Maalesef bnm doktorumda çok konuşmuyo yüzüne duvara bkar gbi bakıyo bn anlatıyom hep:)
Yok canım ilişki olmasn bu akşamBiz en son pazar akşam birlikte olduk. Aşılama cuma günü yapılacak 4 gece geçmiş oluyor. Sende bugün birlikte olmalı miyiz? Olursak 1bucuk günlük sperm le aşılama yapılacak. Olmazsak 5 günlük sperm le yapılacak. Ayyyy kafamda deli sorular
Simdi aradım hemsiresi ne sordum olsun bu aksam dedi. Ama bana yetersiz geliyor 1bucuk gün ya kafam iyice karıştı. Neyse akşam bide Esimin fikrini alırım. Zaten şartlı birliktelik hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi. İnsan psikolojisini zedeliyor resmen. Ben öyle hissediyorumYok canım ilişki olmasn bu akşam
Öyle wala hakkısın canım :) sen yine de içinin rahat ettiği gbi davran :)Simdi aradım hemsiresi ne sordum olsun bu aksam dedi. Ama bana yetersiz geliyor 1bucuk gün ya kafam iyice karıştı. Neyse akşam bide Esimin fikrini alırım. Zaten şartlı birliktelik hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi. İnsan psikolojisini zedeliyor resmen. Ben öyle hissediyorum
Bencede öyle yapmak en mantıklı :)Öyle wala hakkısın canım :) sen yine de içinin rahat ettiği gbi davran :)
Canımm 5günlük sperm çok verimli olmaz zten, gerçi hemşire de söylemiş, 2-3 gün ideal süresi zaten. Bugün olsa cuma gayet sağlıklı örnek verebilir tekrar. Bugece için istersen eşine söylemedennn. sokul en azından biriniz ısmarlama gibi olduğunı bilmemiş olur:)Biz en son pazar akşam birlikte olduk. Aşılama cuma günü yapılacak 4 gece geçmiş oluyor. Sende bugün birlikte olmalı miyiz? Olursak 1bucuk günlük sperm le aşılama yapılacak. Olmazsak 5 günlük sperm le yapılacak. Ayyyy kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?