Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bak bu daha mantikli canim. Bencede ben öyle birşey yapıyım. Ama iğneyi 11 vuruncam. Biz 2den önce uyumuyoruz ki adam anlar yani var bunda bir iş der :) neyse strese gerek yok hallederuk bi şekilde

Ideal süresi 3 ama bizde de sizin gibi bi mevzu oldu bn 4 günü tercih ettim acıkcasi ve elhamd bi run cikmamisti eşimin değerleri çok iyiydi

Bencede öyle yapmak en mantıklı :)
Gelelim asıl soruya asilamada acı sızı hissettin mi sonrasında yatıp dinlendin mi neler yaşadın biraz bana bilgi vere bilir misin canim
Canım bn biraz acı hissettm ama sşnek ısırığı gbi. Şırıngamın ucuna uzuuuun bişe takıyo rahime dpermleri yerleştrmk için o çook uzuncas oldğu için biraz acı duydum ama geçti.işlem 2/3 dk bişey. Yatım saat yatırdı çatalda. Kalktım ewe gttm. 1hafta hiç bi iş yapmadm dinlendm hep. İlk gün çokkkk hafif kanamam oldu.dru aradm hmen,bişe olmaz norml o dedi. Ertesi günden sonra hiç kan filan gelmedi. Bütün yapman gerekn bu kdar canım.ondan sonra da adetin 7gün gecikirse we tutmuşsa senden yiğidi yookkk :)

Anladım canim valla bugün hemşire diyor ki sen histereskopi ye dayandin aşılama onun yanında hiç birşey değil diyor. Umarim kolay geçer benim de. Zaten ignelere başladığımda beri yatıyorum bel ağrısı çok çektim. O yüzden yatmaya aliskinim aşılamadan sonrada yatarım dinlenirim hiç sorun değil benim için yatmak benim işim

Aynen canımm napalım mecburuz cefa çekmeden sefa sürülmüyo. Allahım sana nasip etsin hayırlısıyla inş aşılamanın tutmasını.

Arkadaşlar aşılamadan sonra sinirli ve gergin olduğnuz zamanlar oldu mu? Benim 6. Günüm acaip sinir alıngalık var.. progestandan mı acaba..

Arkadaşlar aşılamadan sonra sinirli ve gergin olduğnuz zamanlar oldu mu? Benim 6. Günüm acaip sinir alıngalık var.. progestandan mı acaba..
Valla ben cuma günü aşılama yaptiracagim ama ignelere başladığım günden beri çok agresif sinirli değişik bir insan oldum. Başta eşim olmak üzere herkez bunun farkında ama alttan alıyorlar ; (

Benimde öncesinde başladı..aşılama olurca geçer sandım ama geçmedi..annem,eşim gibi nazımın geçtiği herkesi kırıyorum..alttan alyolar benidi.kendimi çok kötü hissetmeye başladım

Kızlar esimin yıkanan sistemlerinden 60milyon ileri hareketli çıkmış kağıtlara baktık acaba bu durumda şansı artırır mi ki :,)

Kızlar esimin yıkanan sistemlerinden 60milyon ileri hareketli çıkmış kağıtlara baktık acaba bu durumda şansı artırır mi ki :,)
Asgari 3 milyon ileri hareketli olması gerektiği düşünülürse bence sayı çok iyi şansı artırır tabiki de hadi inşallah tutar canım sağlıkla kucağına al inşallah

Canım dr bana aşılamanın tutma oranı artırdığını söylemişti..inşallah seninle birlikte herkesinki tutmuştur.sağlıkla önce göbüşüne sonra kucağına alırsın inşallah.

Kızlar yardım edin. Aşılamanın 11. Günü ve iç çamaşırında kahverengi peçete sürünce açık pembe alıntım var. Size de oldu mu böyle ? Yarın kısmetse test yapıcam

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum. Bende adetimin 2. gununde (22Aralik) itibaren gunde 75ui gonalf igne kullandim bugun ovitrelle catlatma ignesini vurdum sali asilamam yapilcak. Asilama sonrasi normal yasantimiza devam edebiliyormuyuz?

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum. Bende adetimin 2. gununde (22Aralik) itibaren gunde 75ui gonalf igne kullandim bugun ovitrelle catlatma ignesini vurdum sali asilamam yapilcak. Asilama sonrasi normal yasantimiza devam edebiliyormuyuz?
Selam Cnm. Bende GONAL F kullandım ovitreelle çatlatma iğnesi vurdum. Ama ben aşılamadan 24 saat önce vurdum. Yani Çarşamba 12 de vurdum Perşembe 12 de aşılamam oldu. Hiç bir acı Sancı yok normal muayene gibi. Kasma kendini sakın. 2 dakikada oluyor. Ve seni çatalda 15 20 dakika bekletiyorlar. O Sırada öksürüp hapşurmamaya dikkat et. Ben derin nefes bile almadım nolur nolmaz die. Eve giderken de eşim arabayı yavaş sürdü setlerden geçerken çok dikkat etti. Eve gelince de 2 saat uzandım dinlendim. Yani bu kadar. Sonra Kalktım yemek yaptım oturdum Kalktım. Yarın test yapıcam inşallah bebeğim gelmiştir

Evet devam edebiliyorsun hayırlısı olsun hakkında.Diger yerede yazdım ben de gonal f 75 kullandım salı kontrolde belli olur benim asilama tarihide. İki tane 300 luk bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…