Inşallah hamilesinizdir bol şans diliyorumSelam Cnm. Bende GONAL F kullandım ovitreelle çatlatma iğnesi vurdum. Ama ben aşılamadan 24 saat önce vurdum. Yani Çarşamba 12 de vurdum Perşembe 12 de aşılamam oldu. Hiç bir acı Sancı yok normal muayene gibi. Kasma kendini sakın. 2 dakikada oluyor. Ve seni çatalda 15 20 dakika bekletiyorlar. O Sırada öksürüp hapşurmamaya dikkat et. Ben derin nefes bile almadım nolur nolmaz die. Eve giderken de eşim arabayı yavaş sürdü setlerden geçerken çok dikkat etti. Eve gelince de 2 saat uzandım dinlendim. Yani bu kadar. Sonra Kalktım yemek yaptım oturdum Kalktım. Yarın test yapıcam inşallah bebeğim gelmiştir
Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Valla bende saat 20.00 de vurdum sali 11.00 de asilama yapilcak. Pko hastasiyim. Senin kac yumurtan olusmustu. Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.Selam Cnm. Bende GONAL F kullandım ovitreelle çatlatma iğnesi vurdum. Ama ben aşılamadan 24 saat önce vurdum. Yani Çarşamba 12 de vurdum Perşembe 12 de aşılamam oldu. Hiç bir acı Sancı yok normal muayene gibi. Kasma kendini sakın. 2 dakikada oluyor. Ve seni çatalda 15 20 dakika bekletiyorlar. O Sırada öksürüp hapşurmamaya dikkat et. Ben derin nefes bile almadım nolur nolmaz die. Eve giderken de eşim arabayı yavaş sürdü setlerden geçerken çok dikkat etti. Eve gelince de 2 saat uzandım dinlendim. Yani bu kadar. Sonra Kalktım yemek yaptım oturdum Kalktım. Yarın test yapıcam inşallah bebeğim gelmiştir
Canim evet yazmissin gordum. Insan konusacak birilerini ariyor derdinden anlayacak. Sali gunu yazarim. Sizlerde haber verin sonuclarinizdan. Ben 1 tane 450 lik bitirdim bide 150 lik bitirdim sonra catlatma ignesi. Sali gunude bakalim. Herseyin hayirlisi.Evet devam edebiliyorsun hayırlısı olsun hakkında.Diger yerede yazdım ben de gonal f 75 kullandım salı kontrolde belli olur benim asilama tarihide. İki tane 300 luk bitirdim.
Aşılamadan önce kontrollere gittiğimde 2 de oluyordu 3 te oluyordu ama şansıma aşılama tedavisinde 1 sağlıklı yumurtam oldu.Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Valla bende saat 20.00 de vurdum sali 11.00 de asilama yapilcak. Pko hastasiyim. Senin kac yumurtan olusmustu. Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.
Benimde suanda 2 tane var. Catlatma ignesinden sonra agri oldu mu?Aşılamadan önce kontrollere gittiğimde 2 de oluyordu 3 te oluyordu ama şansıma aşılama tedavisinde 1 sağlıklı yumurtam oldu.
İnşallah aşılaman tutar ikizin olur :) çatlatma iğnesi sonrası azcık kasıklarım ağrıdı. Yani ne diyim korkulacak birşey yok normal yumurtaların çatlarken nasılsa oda öyle.Benimde suanda 2 tane var. Catlatma ignesinden sonra agri oldu mu?
Insallah seninde tutmustur asilaman:) haber ver test yapinca. hayirli haberleri aliriz hepimizde...İnşallah aşılaman tutar ikizin olur :) çatlatma iğnesi sonrası azcık kasıklarım ağrıdı. Yani ne diyim korkulacak birşey yok normal yumurtaların çatlarken nasılsa oda öyle.
Yok tatlim benden istemediler ole bisey.Kızlar birsey sorucam Bugün kontrole gittim yumurtalar olmuş bir tane çok iyi dedi iğne verdi çarşamba aşılama olucak ama çıkarken doktor aşılama kabı alın dedi medikal den ama yok bulamadım sizden de istediler mi
Anlamadım bende ya devlette farklimi oluyor acaba dedimYok tatlim benden istemediler ole bisey.
Aşılama kabı ne acaba kaç tane asilama yaptırdım hiç istemediler.Hakkinda hayırlısı olsun.Kızlar birsey sorucam Bugün kontrole gittim yumurtalar olmuş bir tane çok iyi dedi iğne verdi çarşamba aşılama olucak ama çıkarken doktor aşılama kabı alın dedi medikal den ama yok bulamadım sizden de istediler mi
Bende anlamadım canım acaba aşılama yaptıkları iğne mi bilmiyorum ilk olucak benim aşılama o yüzden bilmiyorum pek bişey vide 1 olgun iyi yumurta var dedi 3 tane daha var ama onlar daha tam olmamış dedi bugün 10.günüm bu aksam 11 de iğne olucam çarşamba sabah aşılama dedi diğerlerinin büyüme şansı yok mu sizceAşılama kabı ne acaba kaç tane asilama yaptırdım hiç istemediler.Hakkinda hayırlısı olsun.
İnşallah melegine kavusursun canım Rabbim nasib etsin isteyen herkese benimde 2 seneyi geçti olmuyorDoktorumla görüştüm 3 gün daha bekle tekrar test yap dedi şuan çıkmayabilir dedi. Henüz 11. Gün çünkü ayyy allahım bende sevineyim 2 buçuk sene sonra inşallah
Sizin sorun ne cnmDoktorum ikna etti beni hiç ara vermeden 2. Aşılamayı yaptırıcaz çok başarılı geçmişti dedi ben ağır da kaldırdım pek dikkat de etmedim kendime ama bu sefer dikkat edicem bakalım zaten 2den fazla yaptırmam tutmazsa da maddi açıdan kendimi ayarlayıp hemen tüp bebek tedavisine başlıcaz
16 aydır evliyiz hiç korunmadık şubatta doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sperm sayısı azlığı vardı 15 senedir romatizma ilacı kullanıyordu onun etkili oldunu öğrendik bıraktık şimdi sayısı baya arttı ama gene de olmuyor yaşım 33 oldu birsz da bu yüzden acele ediyorum sizin sorun ne canimSizin sorun ne cnm
Benimde fsh ım yüksek. Aşılama oldum 3 gün sonra test yapcam. Tutarsa söylerimKizlar bsey sorucam fsh yuksekliginde asilama ise yaramiyormu fsh i yuksek olup asilama ile gebe kalan varmi aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?