Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah hamilesinizdir bol şans diliyorum

Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Valla bende saat 20.00 de vurdum sali 11.00 de asilama yapilcak. Pko hastasiyim. Senin kac yumurtan olusmustu. Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.

Evet devam edebiliyorsun hayırlısı olsun hakkında.Diger yerede yazdım ben de gonal f 75 kullandım salı kontrolde belli olur benim asilama tarihide. İki tane 300 luk bitirdim.
Canim evet yazmissin gordum. Insan konusacak birilerini ariyor derdinden anlayacak. Sali gunu yazarim. Sizlerde haber verin sonuclarinizdan. Ben 1 tane 450 lik bitirdim bide 150 lik bitirdim sonra catlatma ignesi. Sali gunude bakalim. Herseyin hayirlisi.

Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Valla bende saat 20.00 de vurdum sali 11.00 de asilama yapilcak. Pko hastasiyim. Senin kac yumurtan olusmustu. Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.
Aşılamadan önce kontrollere gittiğimde 2 de oluyordu 3 te oluyordu ama şansıma aşılama tedavisinde 1 sağlıklı yumurtam oldu.

İnşallah aşılaman tutar ikizin olur :) çatlatma iğnesi sonrası azcık kasıklarım ağrıdı. Yani ne diyim korkulacak birşey yok normal yumurtaların çatlarken nasılsa oda öyle.
Insallah seninde tutmustur asilaman:) haber ver test yapinca. hayirli haberleri aliriz hepimizde...

Kızlar birsey sorucam Bugün kontrole gittim yumurtalar olmuş bir tane çok iyi dedi iğne verdi çarşamba aşılama olucak ama çıkarken doktor aşılama kabı alın dedi medikal den ama yok bulamadım sizden de istediler mi

Aşılama kabı ne acaba kaç tane asilama yaptırdım hiç istemediler.Hakkinda hayırlısı olsun.

Kızlar sonuç 0,369 yani NEGATİF hayırlısı artık ne diyim elimden gelen herşeyi yaptık gerisi taktiri ilahi

Doktorumla görüştüm 3 gün daha bekle tekrar test yap dedi şuan çıkmayabilir dedi. Henüz 11. Gün çünkü ayyy allahım bende sevineyim 2 buçuk sene sonra inşallah

Aşılama kabı ne acaba kaç tane asilama yaptırdım hiç istemediler.Hakkinda hayırlısı olsun.
Bende anlamadım canım acaba aşılama yaptıkları iğne mi bilmiyorum ilk olucak benim aşılama o yüzden bilmiyorum pek bişey vide 1 olgun iyi yumurta var dedi 3 tane daha var ama onlar daha tam olmamış dedi bugün 10.günüm bu aksam 11 de iğne olucam çarşamba sabah aşılama dedi diğerlerinin büyüme şansı yok mu sizce

Doktorumla görüştüm 3 gün daha bekle tekrar test yap dedi şuan çıkmayabilir dedi. Henüz 11. Gün çünkü ayyy allahım bende sevineyim 2 buçuk sene sonra inşallah
İnşallah melegine kavusursun canım Rabbim nasib etsin isteyen herkese benimde 2 seneyi geçti olmuyor

Doktorum ikna etti beni hiç ara vermeden 2. Aşılamayı yaptırıcaz çok başarılı geçmişti dedi ben ağır da kaldırdım pek dikkat de etmedim kendime ama bu sefer dikkat edicem bakalım zaten 2den fazla yaptırmam tutmazsa da maddi açıdan kendimi ayarlayıp hemen tüp bebek tedavisine başlıcaz

Kizlar bsey sorucam fsh yuksekliginde asilama ise yaramiyormu fsh i yuksek olup asilama ile gebe kalan varmi aramizda

Sizin sorun ne cnm

Sizin sorun ne cnm
16 aydır evliyiz hiç korunmadık şubatta doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sperm sayısı azlığı vardı 15 senedir romatizma ilacı kullanıyordu onun etkili oldunu öğrendik bıraktık şimdi sayısı baya arttı ama gene de olmuyor yaşım 33 oldu birsz da bu yüzden acele ediyorum sizin sorun ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…