- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Kac fsh in cnmBenimde fsh ım yüksek. Aşılama oldum 3 gün sonra test yapcam. Tutarsa söylerim
Fsh im 10.19 cnm16 aydır evliyiz hiç korunmadık şubatta doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sperm sayısı azlığı vardı 15 senedir romatizma ilacı kullanıyordu onun etkili oldunu öğrendik bıraktık şimdi sayısı baya arttı ama gene de olmuyor yaşım 33 oldu birsz da bu yüzden acele ediyorum sizin sorun ne canim
8.14 de benim canım. Yaşıma göre çok yüksekmiş dr öle dediFsh im 10.19 cnm
Yasn kcki amh kac bide8.14 de benim canım. Yaşıma göre çok yüksekmiş dr öle dedi
26 yaşındayım. Amh ?Yasn kcki amh kac bide
Senin yaşın kaç?26 yaşındayım. Amh ?
Bn 31 amh fsh gbi bseu ona da bakiyrlar ama senin cok yuksek degl die bakmamjslar anladgm.kadarylaSenin yaşın kaç?
Ilk asilama demi senin canimKac fsh in cnm
Senin tuttumu canim ilk asilamamiydiCanım bn biraz acı hissettm ama sşnek ısırığı gbi. Şırıngamın ucuna uzuuuun bişe takıyo rahime dpermleri yerleştrmk için o çook uzuncas oldğu için biraz acı duydum ama geçti.işlem 2/3 dk bişey. Yatım saat yatırdı çatalda. Kalktım ewe gttm. 1hafta hiç bi iş yapmadm dinlendm hep. İlk gün çokkkk hafif kanamam oldu.dru aradm hmen,bişe olmaz norml o dedi. Ertesi günden sonra hiç kan filan gelmedi. Bütün yapman gerekn bu kdar canım.ondan sonra da adetin 7gün gecikirse we tutmuşsa senden yiğidi yookkk :)
neden dustu canm doktor bısey soyledı mıBnm tutmadı maalesef. Daha doğrusu tutunmuştu ama düştü
Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu
Evet canım benim ilk aşılamam..yarın belli olcak bakalımIlk asilama demi senin canim
Senin yas ve fsh kacti cnm bide tutarsa soyle hadi insssssEvet canım benim ilk aşılamam..yarın belli olcak bakalım
Yaş 26. Fsh 8.14..inşallah bakalım..Sen
Senin yas ve fsh kacti cnm bide tutarsa soyle hadi insssss
Ben de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilirMerhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu
2 tane oldu canım solda dün hatta yürüyemiyorum öyle böyle değil bugün oldum aşılamayi hiç ağrım olmadı birde crinone jel verdilerBen de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?