Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Fsh im 10.19 cnm

Senin tuttumu canim ilk asilamamiydi

Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu

Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu

Bnde vuruldum 2 gün önce dün ağrım çok oldu misafir vardi ayaktaydm ve kanamam olmuş normal sanırsam

Ben de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilir

Ben de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilir
2 tane oldu canım solda dün hatta yürüyemiyorum öyle böyle değil bugün oldum aşılamayi hiç ağrım olmadı birde crinone jel verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…