Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Fsh'ı 1 kere mi ölçtürdün amh a bakılmadan rezerv Hakkı'nda net bilgi vermiyor benim fsh 10 çıkmıştı doktor amh istedi rezervde sorun yok dedi sonraki testte de 7,13 çıktı zaten
Yaa bnm de bakildi 3. Bsey cikti .hayit otu falan ictn mi canim gebe kaldin mi peki

Kızlar şimdi test yaptim gene hafif silik cizgi goz kirpiyo bana :)eşime resim attım sevindi daha 2 haftalık bile değildir cok silik olmasi normaldir dimi pazartesi kan veri cem regli de olmadım 12.gun
Canım büyük ihtimalle hamilesin erken gebelik testlerin vardı ondan yaptıysan daha iyi sonuç alabilirsin silik olması demek gün geçtikçe koyulasirmis öyle duymuştum sen bir daha bak haber ver mutlaka sevinelim bizde inşallah hamilesin dır

Can larim hepinize tesekkurler cevapsız birakmmadiginiz için erken gebelik testim silik cikio:) hala regli olmadım yarın kan veri cem insallah catlatma ignesinin etkisi değildir insallah aşılamaya bağlı sebeplerle regli m gecikmemistir bu kadarı tesadüf olamaz diyorum catlatma ognesini 14 gün önce yapmıştım zaten 1 hafta 10 gün içinde etkisi yok oluyormus birde bir haftadır çok sık wc gidiyorum özellikle geceleri 2 kez kalkıyorum 3 gündür eşim bile farketti tuttu insallah diyip duruyor rabbim insallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin !amin

Bence sen hamilesin tatlim insaAllah oledir. Igne etkisi 14 gun olmazki, adet gununde gecmis.. cok idrara cikma kesik kesik beyaz akinti, yorgunluk ve en onemlisi adet gecikmesi en onemli etken. Meraklandirmadan sonucu yaz olur mu yarin? Buarada neler yaptin asilamadan once ve sonra anlatrmisin igne mi hapmi kullandin? Asilamadan sonra veta once cinsellik oldumu mesela?

CNM insallah hamileyimdir. Bu arada adet inin 5. Günü 4 gün sabah akşam 2 kere klomen hap kullandım ilaçtan bittikten 4 gün sonra kontrole gittim 3 gün sonra gece ovitral karından igne vurdum o gece iliski olsun dedi 36 saat sonra asilama oldum çatalda 25 dk yattim.gun aşırı o gün dahil iliski onerdi sonra o gün evde wc dışında hiç kalkmadim ve cronine vajinal krem her gün 1 kere kullandım sade ce 2 gün ara verdim oda tahriş oldu diye su an sıkıntı yok. Belirti ye gelirsek normalde hiç akıntı yoktu 2 gündür beyaz akıntı var .ped taktım bi ara akıntı yüzünden .ama yanma idrarda zorlanma kasinti fln yok belirtiler beni çok umitlendiriyor :) insalllah hepimizin gobusler bebis li olsun :)

canım yaptırdın mı test çok merak ediyorum hayırlı haberler verirsin inşallah bebiş vardır.

Bugün kan veremedim öyle derin uyumusum ki saat 1e geliyordu kalktığımda sağlık ocağı sabah 10 a kadar kan alıyor hastane uzak hava soğuk ... ama eminim meleğim benimle 3. Gün bitmek üzere regli olmadım.rabbim insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz saglikla:)

hadi insallah canım darısı bizlerin başına :))) neler yaşadın aşılamadan sonra akıntı, kasık ağrısı, bel ağrısı oldu mu paylaş bunları bizimle :)

Benim de klomen perşembe bitti bugün kontrole gittim 3 yum oluşmuş 1i 19 mm olmuş diğerleri küçük. Bugün 23:30da iğneyi vurdurucam Çarşamba 11.30da aşılama olacak bu 2. Aşılamam bakalım kızlar rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin bu duyguyu

Biz bile catladik sen nasil uyuyup kaldin yaa :) ama gebe kalinca o yorgunluk uyku hali cok kotu oluo. Yarin yaptir artik su testide catlatma milleti:)

Hayirli olsun. MasaAllah ins bu asilaman tutar canim

Meraba kizlar bende asilama olanlardanim. 30 aralikta oldum bugun 11. Gunum ama az once moralim cok bozuldu. Crinone jel kullaniyorm gunde iki kere tuvalete gittigimde jel dokuldu ve belli belirsiz pembemsi dokuldu ve anladim adet olacam galiba. Moralim col bozuldu. Bu durum o kadar cok zor ki psikoloji desen kalmadi. Yiprandim 3 yildir ugrasmaktan kimsede beni anlamiyo kimseyle de konusamiyorum. Icimi size dokmek istedim

Sorununuz nedir canim? Kacinci asilaman? Ne kulkandin hap mi igne mi? Kac yumurtanvardi? Asilamadan once ve sonra neler yaptin? Cinsellik oldumu?

Moral çok önemli canım moralimizi bozmuyoruz bende iki senedir uğraşıyorum hiçbir sıkıntı Yok ama olmuyor napalım Elimizden duadan başka bişey gelmiyor Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak o yüzden hiç kendini yıpratma biz olsun diye uğraşalım gerisi Allah'a kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…