Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu
Ben de ovitrelle kullandım. Sadece aşılama günü baya bi ağrım oldu. Sonrasında adet sancım dışında ağrı çekmedim. Hiçbir belirtim olmadı

Ben de ovitrelle kullandım. Sadece aşılama günü baya bi ağrım oldu. Sonrasında adet sancım dışında ağrı çekmedim. Hiçbir belirtim olmadı
Bende şu anda hiç ağrım yok asilama bugün oldu ama gaz sancısı var anlamadım sende olmusmuydu böyle birşey ve ne kadar oldu asilama yapılali

2 tane oldu canım solda dün hatta yürüyemiyorum öyle böyle değil bugün oldum aşılamayi hiç ağrım olmadı birde crinone jel verdiler
Bende bugün 11 de oldum asilamayi tek yumurta vardı progestan coraspin bir de foli bol verdi.Gaz sancısı gibi benim de oluyor hakkımızda hayirlisi

Bende bugün 11 de oldum asilamayi tek yumurta vardı progestan coraspin bir de foli bol verdi.Gaz sancısı gibi benim de oluyor hakkımızda hayirlisi
Amin canım inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza allah isteyen herkese nasip etsin ben polikistik olduğum için inofolic combi kullanıyorum ona devam ve jel ayın kaçında belli olacak senin benim 19 unda

Amin canım inşallah bebeklerimizi alırız kucağımıza allah isteyen herkese nasip etsin ben polikistik olduğum için inofolic combi kullanıyorum ona devam ve jel ayın kaçında belli olacak senin benim 19 unda
Polikistik bende de var 19 veya 20si kan testi yapalım dediler.inofolik Combi nedir yeni duyuyorum.

Evet 1 yazmış daha bugün asilama oldu ilaclarimi alamadım henüz fırsat olmadı. Sizin kaçıncı gün.

Ben aşılama geçen ay yaptım. Olmadı. . Şimdi ilaç ve igne tedavisi sanırsam catladi çünkü kanama oldu bugünden itibaren folik asit kan sulandirici ve fitil kullanicam.

Merhaba kızlar 27 aralık asilama oldum bugün regl günüm yani 12. Gün sabah ilk idrar la erken gebelik testi yaptim negatif silik cizgi fln yoktu yada ben göremedim ama hiç leke vs gelmedi normalde 1 gün önce kıvranmaya baslardim leke gelirdi fln masallah tik yok asilamadan 1 hafta sonra belimin sağ tarafında arada dürten bir ağrı var birde göğüs uclarim ucunda igne varmış gibi batıyor. Eşim daha erken 2 haftalık bile değil belki gec dollenmistir pazartesi kan verirsin dedi bakalım insallah kirmizi kartı yemem

İnsallah canım. bana dün yapıldı ve elime notlar içeren kağıt verdiler banada 12 gün sonra yap dediler testi ve şu yazıyordu kağıtta adet olsanız bile kan testi mutlaka yaptırın yazıyordu. Eğer adet olmadıysan bence hamilesin inşallah öyledir. Benim dünden beri sol tarafımda ağrı var adım atınca bile ağrıyor sende de olmuşmuydu

Aynen benimde baktıkça çok ayakta kaldıkça oluyo dün biraz islendim fazla zorlanmadan akşam çok diretti gecmemekte ağrı ama geçti birde regli ağrısı gibi oluyo hafif sonra gecio bugün maşallah tik yok ağrı yok rabbim insallah hepimize boy boy sağlıklı bebekler verir. 1 aylıkken 1 tane düşük yaptim ama hiç belirtin olmadı hatta adet günümde adet oldum çok ağrım oldu normalden hastaneye gittim bi baktılar 3 haftalık hani kesin dediler şok oldum sevinmedim igne fln fayda etmedi 8 gün sonra düştü kanamam çokçoktu belliydi bi tuhaflık olduğu o zaman kısmet değilmiş en azından şimdi ağrım kanamam yok hayırlısı bunda şükür.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Kızlar şimdi test yaptim gene hafif silik cizgi goz kirpiyo bana :)eşime resim attım sevindi daha 2 haftalık bile değildir cok silik olmasi normaldir dimi pazartesi kan veri cem regli de olmadım 12.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…