- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Ben pkoyum adet olamiyorm ilaclarla oluyorum gonalf 100 kullandim 9 gun snra catlatma ignesi iki gyn sonrada ilk asilamami oldum suan estrofem progestan ve crinone jel kullaniyorum 11. Gun oldu asilamam korkuyorum icim sıkılıyo az onceki olaydan dolayi oyle iste canimSorununuz nedir canim? Kacinci asilaman? Ne kulkandin hap mi igne mi? Kac yumurtanvardi? Asilamadan once ve sonra neler yaptin? Cinsellik oldumu?
Cok zor ama yaa allah yardimcimiz olsn canim yipratici bi surec gercekten mutlu haber almak icin canimi vermeye raziyim o derece yaniMoral çok önemli canım moralimizi bozmuyoruz bende iki senedir uğraşıyorum hiçbir sıkıntı Yok ama olmuyor napalım Elimizden duadan başka bişey gelmiyor Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak o yüzden hiç kendini yıpratma biz olsun diye uğraşalım gerisi Allah'a kalmış canım
Çok haklısın canım bizi bizden başka kimse anlamaz yaşamayan bilmiyor ne demek olduğunu ben seni çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi içini rahat tut olmazsada son değil tekrar denicez Allah nasip edene kadarCok zor ama yaa allah yardimcimiz olsn canim yipratici bi surec gercekten mutlu haber almak icin canimi vermeye raziyim o derece yani
Hayır tatlım henüz beklemedeyim. 12. Günüm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahE esda_piti_piti Canım napıyosun sonucun belli oldumu ben 2.aşılama hazırlıklarına başladım pazartesi yum kontrolüm var
Merhaba canım ayni gün aşılama yaptirmisiz. Benim asılmadan sonra bel agrim ve kahverengi akintim hic kesilmesi hala devam ediyor. Doktorum bunun normal olduğunu bagzi kadınlarda hic akıntı olmadığını bagzilarinda 1ay kadar sürdüğünü bagzilarinda ise ilk 10gunden sonra geldiğini söyledi. Bu akıntıları takma kafaya bence bekle günün dolana kadar. Her yeni gün yeni bir umutla doğar bunu unutma. Daha önümüzde 4 koca gün var. Hep dua et ve hayirlisini iste.Meraba kizlar bende asilama olanlardanim. 30 aralikta oldum bugun 11. Gunum ama az once moralim cok bozuldu. Crinone jel kullaniyorm gunde iki kere tuvalete gittigimde jel dokuldu ve belli belirsiz pembemsi dokuldu ve anladim adet olacam galiba. Moralim col bozuldu. Bu durum o kadar cok zor ki psikoloji desen kalmadi. Yiprandim 3 yildir ugrasmaktan kimsede beni anlamiyo kimseyle de konusamiyorum. Icimi size dokmek istedim
Hadi bakalım darısı başımıza olsun. Aşılama günü ilişki oldu mu canımValla kızlar bende catladim yarın gecikmenin 4. Günü olacak daha önce düşük yaptığım için korku az da olsa var. Yarın sabah alarm kurdum bu sefer erkenden gidip kapıya dayanıp pozitif i gorucem kismetse. Bu arada çok tuhaf dün den beri sırt bel ağrısı var başım dusecekmis gibi oldum bugün bi fil oturdu kalktı sanki üstüme 3. Haftasına girdiğini sayarsak bebisim belirtiler i arttirmaya başladı. Bir tek mide bulantısı kaldı belirtilerden bi de aserme:)) asilamani olduğu gece ilişkiye gir dedi ben geceye kadar yatağa çiviledim kendimi az hareket ettim sanirim etkisi oldu.insallah hepimiz in 40 ı beraber çıksın aminn:))
du canım hatta igne den sonra bir başladım asilamadan sonraki 4 gün hergun iliski oldu . Bugün kan verdim 4. Gün adet gecikmemin hamile oldugumu biliyorum artık hissediyorum çünkü darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına 3 sene bekledik eşimle rabbim tüm isteyen lere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evlat hasretiyle sinamasin rabbim aminHadi bakalım darısı başımıza olsun. Aşılama günü ilişki oldu mu canım
ayy ne güzel darısı başımıza sonucunuda yazarsın canım haberdar et bizidu canım hatta igne den sonra bir başladım asilamadan sonraki 4 gün hergun iliski oldu . Bugün kan verdim 4. Gün adet gecikmemin hamile oldugumu biliyorum artık hissediyorum çünkü darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına 3 sene bekledik eşimle rabbim tüm isteyen lere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evlat hasretiyle sinamasin rabbim amin
Dogru soyluyosun canim. Sabah hic bisey yoktu yine. Simdi iyiyim. Dedigin gibi bende de bel agrisi hic durmuyo. Ben asilamadan snra 3 saat dinlendim tek sonra ise donmek zorunda kaldm hep calistim anlayacagin agrilarimi ona yoruyorumMerhaba canım ayni gün aşılama yaptirmisiz. Benim asılmadan sonra bel agrim ve kahverengi akintim hic kesilmesi hala devam ediyor. Doktorum bunun normal olduğunu bagzi kadınlarda hic akıntı olmadığını bagzilarinda 1ay kadar sürdüğünü bagzilarinda ise ilk 10gunden sonra geldiğini söyledi. Bu akıntıları takma kafaya bence bekle günün dolana kadar. Her yeni gün yeni bir umutla doğar bunu unutma. Daha önümüzde 4 koca gün var. Hep dua et ve hayirlisini iste.
İnsallah canım artık şu sevinçli haberi bize ver sonuc ne zaman çıkacak mış? Sırada artık bizde olalım hamiş olanlardandu canım hatta igne den sonra bir başladım asilamadan sonraki 4 gün hergun iliski oldu . Bugün kan verdim 4. Gün adet gecikmemin hamile oldugumu biliyorum artık hissediyorum çünkü darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına 3 sene bekledik eşimle rabbim tüm isteyen lere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evlat hasretiyle sinamasin rabbim amin
ay bekliyorum hala cikmadi sağlık ocağında verdim ama zaman geçmiyor tek tutanagim 4. Gun hala masallah leke bile yok kesin hamileyim cikacak o pozitif :)) bugün izmir 60 yil sonra nasıl mucize kar yağdı kan vermeye giderken içimde olduğunu biliyorum sımsıkı tutun annem bir gün bu karda senle oynayalım dedim içimde bir huzur bir değişiklik var anlatamam heyecanim bile eskisi gibi değil korku yok pozitif olduğuna o kadar eminim ki r abbime hamd olsun. Inşallah hüsrana ugramamİnsallah canım artık şu sevinçli haberi bize ver sonuc ne zaman çıkacak mış? Sırada artık bizde olalım hamiş olanlardan
Mucizlere inan canım emin ol ki gerçekleşir Allah işaret gönderiyor bence :)ay bekliyorum hala cikmadi sağlık ocağında verdim ama zaman geçmiyor tek tutanagim 4. Gun hala masallah leke bile yok kesin hamileyim cikacak o pozitif :)) bugün izmir 60 yil sonra nasıl mucize kar yağdı kan vermeye giderken içimde olduğunu biliyorum sımsıkı tutun annem bir gün bu karda senle oynayalım dedim içimde bir huzur bir değişiklik var anlatamam heyecanim bile eskisi gibi değil korku yok pozitif olduğuna o kadar eminim ki r abbime hamd olsun. Inşallah hüsrana ugramam(
Haberlerini bekliyoruz Can'ımay bekliyorum hala cikmadi sağlık ocağında verdim ama zaman geçmiyor tek tutanagim 4. Gun hala masallah leke bile yok kesin hamileyim cikacak o pozitif :)) bugün izmir 60 yil sonra nasıl mucize kar yağdı kan vermeye giderken içimde olduğunu biliyorum sımsıkı tutun annem bir gün bu karda senle oynayalım dedim içimde bir huzur bir değişiklik var anlatamam heyecanim bile eskisi gibi değil korku yok pozitif olduğuna o kadar eminim ki r abbime hamd olsun. Inşallah hüsrana ugramam(
Yetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))Haberlerini bekliyoruz Can'ım
Yetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))
Canim oncelikle hayirli olsun simdiden. Kendine cok cok dikkat et rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bize de dua et canim benim de 12. Gun oldu bende bi mucize bekliyorum seninki gibi insallahYetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))
Ayy çok sevindim canım gözünaydın dikkat et kendineYetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))
Ay kiz gebercem meraktan :)Yetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?