Selam canım nasılsın uzun zamandır gorusemiyoruz seninleAynen kıxlar bndeee çokk merak ettim sonuçlarınızııı artık biri hamileyimmmmm yazsınnnn
Yetişmemiş kan sonuçları yarına kaldı artık ama gene test yaptim artık daha belirgin öncekine göre 2 hafta 1 gün oldu bugun:))
Birşey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde beta testine bastırmak için kadın doğuma gitmek şart mi yoksa avilde yapıyorlar mi yada İzel hastanelerde test ücreti ne kadardır bilgi verebilir misiniz. Asilamami özelde yaptırdım ama doktorumun hemşiresi testi dışarda yaptır burda pahalı olur dedi. Devlet hastanesinde nasıl yaltirabilirimBizler artık hayırlı olsun diyelim :))) Allah kucağına almayı da nasip etsin:)) Anlamadığım şey Beta HCG bir saat sonra çıkar çünkü bende hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım neden böyle geç çıkıyor devlette mi yaptırdın
Devlet ile ilgili bilgim yok özelde çalışıyorum ben test ücreti hastanelere göre değişir A sınıfı hastanelerde daha pahalıdır mesala Acıbadem, Amerikan, Memorial, Yeditepe gibi???? Benim çalıştığım özel hastanede kendin dışarıdan gelip baktırabiliyorsun acile gitmene ya da kadın doğuma gitmene gerek özellerde genelde öyledir zaten benim çalıştığım yerde 80 lira ücretiBirşey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde beta testine bastırmak için kadın doğuma gitmek şart mi yoksa avilde yapıyorlar mi yada İzel hastanelerde test ücreti ne kadardır bilgi verebilir misiniz. Asilamami özelde yaptırdım ama doktorumun hemşiresi testi dışarda yaptır burda pahalı olur dedi. Devlet hastanesinde nasıl yaltirabilirim
Teşekkür ederimDevlet ile ilgili bilgim yok özelde çalışıyorum ben test ücreti hastanelere göre değişir A sınıfı hastanelerde daha pahalıdır mesala Acıbadem, Amerikan, Memorial, Yeditepe gibi???? Benim çalıştığım özel hastanede kendin dışarıdan gelip baktırabiliyorsun acile gitmene ya da kadın doğuma gitmene gerek özellerde genelde öyledir zaten benim çalıştığım yerde 80 lira ücreti
Rica ederim yoksa sende mi test için bizim gibi gün sayanlardansın ????Teşekkür ederim
Evet cnm 13. Günüm bugün. Senin kaçıncı gününRica ederim yoksa sende mi test için bizim gibi gün sayanlardansın ????
inaşallah güzel sonuçlanır aşılaman canım. test sonucunu haber verirsinEvet cnm 13. Günüm bugün. Senin kaçıncı günün
Hadi hayırlı olsun Can'ım kaç yumurtan olmuştu birde acıdı mı bende pztesi tedaviye başladım merak ediyorum2. Aşılamamı yaptırdım geldim şimdi eve. Doktor bu sefer çok başarılı geçtiğini travma dedikleri hiçbir olayın olmadığını söyledi. Sperm sayısı da bu sefer daha iyi. Bakalım artık 25 ocakta belli olacak hayırlısı. Tüm bekleyenler hayırlısı ile Göbüşleri doldursun inşallah
Evet cnm 13. Günüm bugün. Senin kaçıncı günün
3 yumurta oluştu biri 19mm ulaştı diğerleri küçük dedi acı çok oluyor alet gibi bişey var onu yerleştirirken çok hafif oluyor zaten toplam 2-3 dakka sürüyor korkacak hiçbişey yok canım inşallah iyi geçer senindeHadi hayırlı olsun Can'ım kaç yumurtan olmuştu birde acıdı mı bende pztesi tedaviye başladım merak ediyorum
Canım dun çok kotuydum adet olacak gibi kasık agrim ve bel agrim vardı. Aksama kadar çok kotuydum ama sonra geçti. Asilamanin ilk gününden beri kahverengi akintim vardı oda sari oldu dun. Bugün şeffaf beyaz gibi gelmeye başladım. Ağrıların geçti. Adet öncesi mutlaka goguslerim agrirdi ama simdi hic bir göğüs hassasiyeti yada ağrısı yaşamıyorum. Sürekli acikiyorum ve ciddi bir kabızlık ve gaz ağrısı yasiyorum . bende durum böyle cnmE esda_piti_piti canim sende herangi bi gelisme var mi. Bende hersey normal bide sen hangi gun tahlil yapacan
Canım aşağıda yazdım o yorumuma bak istersenBen ayın 6'sın oldum henüz 4. günüm ilk aşılamam bakalım hayırlısı artık rabbimden.
Sen ne zaman test yapacaksın yap artık normalde 12. gün belli olur hakkında hayırlısı olsun canım.
Neler yaşadın bu günlerde peki değişiklik var mı vücudunda
Canim bende de dün gögus agrisi yasadim siddetli. Kabizim zaten sirt agrim aynisi gibi devam ediyo istahim bir haftadir cok acik bakalim cumartesi gidip test yaptircam insllah vardir bebisler dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelimCanım dun çok kotuydum adet olacak gibi kasık agrim ve bel agrim vardı. Aksama kadar çok kotuydum ama sonra geçti. Asilamanin ilk gününden beri kahverengi akintim vardı oda sari oldu dun. Bugün şeffaf beyaz gibi gelmeye başladım. Ağrıların geçti. Adet öncesi mutlaka goguslerim agrirdi ama simdi hic bir göğüs hassasiyeti yada ağrısı yaşamıyorum. Sürekli acikiyorum ve ciddi bir kabızlık ve gaz ağrısı yasiyorum . bende durum böyle cnm
O zaman yap canım artık tahlili bekliyorum mutlu haberi canımCanım aşağıda yazdım o yorumuma bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?