- 20 Aralık 2016
- 170
- 59
- 13
- 33
Ben hic bir zaman kendim için istemem canım. Hep başkasına dua eder ve ondan da kendim için dua beklerim. Dualarimdasiniz sizde bana dua edin. Bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum testi.Canim bende de dün gögus agrisi yasadim siddetli. Kabizim zaten sirt agrim aynisi gibi devam ediyo istahim bir haftadir cok acik bakalim cumartesi gidip test yaptircam insllah vardir bebisler dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim
Bir kaç gün daha bekleyim yaptıracağım canım bol bol dua edelim birbirimize.O zaman yap canım artık tahlili bekliyorum mutlu haberi canım
Bir kaç gün daha bekleyim yaptıracağım canım bol bol dua edelim birbirimize.
İkimiz aynı gün olmuştuk asilamayi bugün 6. Günümüz. Herhangi bir değişiklik var mı sizde.Bende belirgin bir şey yokBen ayın 6'sın oldum henüz 4. günüm ilk aşılamam bakalım hayırlısı artık rabbimden.
Sen ne zaman test yapacaksın yap artık normalde 12. gün belli olur hakkında hayırlısı olsun canım.
Neler yaşadın bu günlerde peki değişiklik var mı vücudunda
Tmm cnm yazicam mutlakaEdelim canım hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallah haber ver muhakkak tamam mı
Çoğu Zaman adet günü gelmeden de kanda öğreniliyor cnm ayrıca yapılan tedavi sonrasında adet gününde değişebiliyor yumurta çatladıktan 14 gün sonda adet olman gerek bu açıdan bakarsan bebişin cuma günü inşallah annesine kendisini gösterirKızlar birşey sormak istiyorum. Ben en son aralık 18de adet oldum. Beklenilen adet tarihim 16ocak pazartesi. Şimdi soruma gelelim ben 31 aralıkta aşılama yaptırdım ve 13 ocak cuma günü test ya oturabileceği mi söyledi doktorum. Benim bildiğim gebeliği kanda öğrenmek için adet gecikmesini beklememiz gerekiyor. Ama benim test günüm geldiğinde henüz adet gunume 3 gün kalacak. Sizce ben ne zaman test yaptirmaliyim??
Hatta yarın bile büyük ihtimalle çıkar ben 13.gün kanda yaptırdım ama negatifti maalesefKızlar birşey sormak istiyorum. Ben en son aralık 18de adet oldum. Beklenilen adet tarihim 16ocak pazartesi. Şimdi soruma gelelim ben 31 aralıkta aşılama yaptırdım ve 13 ocak cuma günü test ya oturabileceği mi söyledi doktorum. Benim bildiğim gebeliği kanda öğrenmek için adet gecikmesini beklememiz gerekiyor. Ama benim test günüm geldiğinde henüz adet gunume 3 gün kalacak. Sizce ben ne zaman test yaptirmaliyim??
İnşallah canım ama yinede içimden bir his pazartesi günün beklememi söylüyor. Bunu hepimiz yasamisizdir negatif görünceye kadar hep umidimiz oluyor. O yüzden bir kaç günü belki de kar sayiyorumdur kendimeÇoğu Zaman adet günü gelmeden de kanda öğreniliyor cnm ayrıca yapılan tedavi sonrasında adet gününde değişebiliyor yumurta çatladıktan 14 gün sonda adet olman gerek bu açıdan bakarsan bebişin cuma günü inşallah annesine kendisini gösterir
bende sol kasıkta olan ağrı yerini iğne batması gibi birşeye bıraktı ve çok fazla akıntım var sanki altıma yapmış gibiyim başka birşey yokİkimiz aynı gün olmuştuk asilamayi bugün 6. Günümüz. Herhangi bir değişiklik var mı sizde.Bende belirgin bir şey yok
İnşallah canım ama yinede içimden bir his pazartesi günün beklememi söylüyor. Bunu hepimiz yasamisizdir negatif görünceye kadar hep umidimiz oluyor. O yüzden bir kaç günü belki de kar sayiyorumdur kendime
İlk asilamam canım. Ben geberiyorum heyecandan ama dedim ya negatifi görmek istemiyorum artik. O yüzden biraz daha beklesem sanki pozitif sonuç alacakmis gibi hissediyorum. Umut dünyası iste napalimerken gebelik testi yapsan ondan ikinci çizgi silik çıkarsa diyorlarki gebelik ihtimali yüksek zaten gün geçtikçe koylaşır, ben meraktan ölürüm valla bekleyemem senin gibi ben pazar günü test yapıcam artık dayanmam 10 gün oluyor zaten.
Hakkın hayırlısı canım adet tarihin bu arada değişir çünkü yumurta uyarıcı ilaçlar verildi zamanından önce büyümüş oldu normale göre ve çatlatma iğnesi yapıldı adet tarihine gerek yok bence pazartesi yapacaksan haberdar et bizi dua ediyorum herkese kaçıncı aşılaman bu arada
İnandığın gibi yap pozitif düşün o zaman pazartesi sabah erkenden kan ver tamam mı sonucu bize yaz tamam mı :))İlk asilamam canım. Ben geberiyorum heyecandan ama dedim ya negatifi görmek istemiyorum artik. O yüzden biraz daha beklesem sanki pozitif sonuç alacakmis gibi hissediyorum. Umut dünyası iste napalim
Tamam canım yazacağım mutlaka sonucu size de. Ama devlet hastanesinde nasıl yaptırılıyor test bide bu konuda bilgi verin bana kızlar. Kadın doğum dan randevu alıp mi gitmem gerekiyor yoksa hangi bölüme gideceğim acile falan miİnandığın gibi yap pozitif düşün o zaman pazartesi sabah erkenden kan ver tamam mı sonucu bize yaz tamam mı :))
Canim bizimki asilama oldugu icin catlamis yumurtaya asilama oluyo ondan dolayi catlamis bi yumurta da 12. Yada 15 gun icinde sonuc cikabiliyoKızlar birşey sormak istiyorum. Ben en son aralık 18de adet oldum. Beklenilen adet tarihim 16ocak pazartesi. Şimdi soruma gelelim ben 31 aralıkta aşılama yaptırdım ve 13 ocak cuma günü test ya oturabileceği mi söyledi doktorum. Benim bildiğim gebeliği kanda öğrenmek için adet gecikmesini beklememiz gerekiyor. Ama benim test günüm geldiğinde henüz adet gunume 3 gün kalacak. Sizce ben ne zaman test yaptirmaliyim??
Devlet hastanesinde acile gidip kan tahlili yaptirabilirsin canimTamam canım yazacağım mutlaka sonucu size de. Ama devlet hastanesinde nasıl yaptırılıyor test bide bu konuda bilgi verin bana kızlar. Kadın doğum dan randevu alıp mi gitmem gerekiyor yoksa hangi bölüme gideceğim acile falan mi
Direk gebelik testi istiyorum dediğinde yapıyorlar mi ben daha önce bi kaç kez gitmistim ama yapmadılar o yüzden şüpheye dusuyorumDevlet hastanesinde acile gidip kan tahlili yaptirabilirsin canim
Yok bebeğim sağlık ocagini aradım halk saglik ta çıkıyor sonuç dedi orayı aradım 2 günde anca çıkar dedi salı sabah 9 da verdim dedim perşembe 4 e kadar çıkar dedi agliycam meraktan anne mde bende yatılı kalıyor isim var deyip hastaneye de gidemiyorum tek tutanagim bugün bulantim oldu kahvaltıdan sonra birde akşam yemek ten sonra ve 5. Gün maşallah adet olmadım. Şu p ozitifi görelim artık hepimiz insallah valla agliyasim gelio sabahtan beri durduk yere bi gerginlik bir sinirlilik oldu bu belirsizlik yüzünden.
Ben her ay gittigimden tecrubeli oldm gebelik icin kan tahlili istiyorm diyorum yapiyolar. Neden sizin ordakinde yapmiyolar ki bilmiyorum istersen sira al direkDirek gebelik testi istiyorum dediğinde yapıyorlar mi ben daha önce bi kaç kez gitmistim ama yapmadılar o yüzden şüpheye dusuyorum
Tatlim bence hamilesin sen gem testler ole dio hemde bak adetin gecti ya bulanti baslamis. Cok sukur canim saglicakla kucagina alirsin insaAllahYok bebeğim sağlık ocagini aradım halk saglik ta çıkıyor sonuç dedi orayı aradım 2 günde anca çıkar dedi salı sabah 9 da verdim dedim perşembe 4 e kadar çıkar dedi agliycam meraktan anne mde bende yatılı kalıyor isim var deyip hastaneye de gidemiyorum tek tutanagim bugün bulantim oldu kahvaltıdan sonra birde akşam yemek ten sonra ve 5. Gün maşallah adet olmadım. Şu p ozitifi görelim artık hepimiz insallah valla agliyasim gelio sabahtan beri durduk yere bi gerginlik bir sinirlilik oldu bu belirsizlik yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?