Kızlar su an yıkıldım devlet hastanesi acile gittik eşimle mide bulantısı adet gecikmesi şikayetiyle bhcg verdim 0.111 yazi o sonuç negatif yarın saglik ocağının sonucunu bekleyem e dim . Ama bi yanlışlık var eminim böyle olasılıklar olabiliyor o idrar testi 2 defa yanlış çıkmazdı yarın saglik ocağının sonucu da bakı cam bu kadar belirti normal değil herşey bi yana 5 gündür adet olmadım bir damla leke bile gelmedi karın ağrım bile yok kafayı Yi cem ... buradan dedi dersiniz ben hamileyim ve kanda cikmadi kirmizi kartı görene kadar kan sonucu bile inandiramaz beni .meleğim benimleee inaniyorum bunaTatlim bence hamilesin sen gem testler ole dio hemde bak adetin gecti ya bulanti baslamis. Cok sukur canim saglicakla kucagina alirsin insaAllah
Kızlar su an yıkıldım devlet hastanesi acile gittik eşimle mide bulantısı adet gecikmesi şikayetiyle bhcg verdim 0.111 yazi o sonuç negatif yarın saglik ocağının sonucunu bekleyem e dim . Ama bi yanlışlık var eminim böyle olasılıklar olabiliyor o idrar testi 2 defa yanlış çıkmazdı yarın saglik ocağının sonucu da bakı cam bu kadar belirti normal değil herşey bi yana 5 gündür adet olmadım bir damla leke bile gelmedi karın ağrım bile yok kafayı Yi cem ... buradan dedi dersiniz ben hamileyim ve kanda cikmadi kirmizi kartı görene kadar kan sonucu bile inandiramaz beni .meleğim benimleee inaniyorum buna
Tamam canım acile gideyim orda gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum deyim yaparlar o zaman bakalım şansımı deniycem. Olmadı mecbur özele gideceğimBen her ay gittigimden tecrubeli oldm gebelik icin kan tahlili istiyorm diyorum yapiyolar. Neden sizin ordakinde yapmiyolar ki bilmiyorum istersen sira al direk
aynen bekliyorum annem bana 3 aylıkken kanda çıkmış teyzem 2 kez düşük yaptı çünkü ikiside 3 ay a kanda cikmadi üstüne gördü ikiside bu yüzden ben hem adet görmedim daha şansım var kanda çıkmama ihtimalleri çok duydum en basiti 7 ay önce alt komşum 3 haftalikmis kan verdi sıfır çıktı mi yok ameliyatı için adetini bekledi adeti gecikti gene test yaptı negatif . Sonra dr a ameliyat için gün almaya gitti dr bi daha tekrar edelim gene negatif çıkarsa yarın alırım demiş 1 saat sonra sonuç 900 lerde çıkmış 5 haftalık falan oluyo ben dibim de bu tip mucizelere şahit oldum kendi mücadelede t olucam allahın izniyle .hiç birimiz ümidimizi yitirmemeliyiz enerjimiz nasıl olursa bize dönüşünde o olucak. Hepimiz bebeklerimizi sağ sağlıklı er yada gec ali caz kucaklarimiza ..allahın izni ile ..dua ileUmarim yanlıştır ya da kimyasal gebelikte olabilir .üzülme sadece sabırla bekle .
İnşallah dediğin gibi olur canım. Rabbim emeklerini boşa çıkartmasını inşallah tez zamanda güzel haber alırsınaynen bekliyorum annem bana 3 aylıkken kanda çıkmış teyzem 2 kez düşük yaptı çünkü ikiside 3 ay a kanda cikmadi üstüne gördü ikiside bu yüzden ben hem adet görmedim daha şansım var kanda çıkmama ihtimalleri çok duydum en basiti 7 ay önce alt komşum 3 haftalikmis kan verdi sıfır çıktı mi yok ameliyatı için adetini bekledi adeti gecikti gene test yaptı negatif . Sonra dr a ameliyat için gün almaya gitti dr bi daha tekrar edelim gene negatif çıkarsa yarın alırım demiş 1 saat sonra sonuç 900 lerde çıkmış 5 haftalık falan oluyo ben dibim de bu tip mucizelere şahit oldum kendi mücadelede t olucam allahın izniyle .hiç birimiz ümidimizi yitirmemeliyiz enerjimiz nasıl olursa bize dönüşünde o olucak. Hepimiz bebeklerimizi sağ sağlıklı er yada gec ali caz kucaklarimiza ..allahın izni ile ..dua ile
Asilamanin kaçıncı günü bugün senin?İnşallah dediğin gibi olur canım. Rabbim emeklerini boşa çıkartmasını inşallah tez zamanda güzel haber alırsın
Canım hakkında hayırlısı olsun hadi seninki tutsun inşallah. Aynen benmki tutmayınca uzak kaldım buralardaaann. Bu ay dinlenmedeyim hemen adet olır olmaz ikinci aşılama veya tüp bebek için görüşmeye gitcem başka doktora tabikiii.. aşılama olmadına rağmen doktprum çokkkkkk ilgisizdiiiii
Anladım canım@ESDA cım sana yazdım :)
Amin canımya inşallahhh.. çok sıkıldım valaaa bı ara çevremde de o kadar çok hamile kalma yöntemleri dinliyorum ki anlatamam artık gınaa geldi valla.. Rabbim isterse her şekilde verir ben buna inanıyprum. Hepimizin hakkında hayırlı olsun canım. Rabbim bu kadar çok sınıyor inşallah doğduktan sonra sınamasın evlatlarımızla bizleriAnladım canıminşallah canım seninde bu kez son olur. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cumlemize
Amiin inşallah canım. Zaten hep bu yüzden diyorum olacaksa hayırlı evlat salih kul olsun diye. Rabbimin imtihanı zor ve meşakkatli oluyor. Ama sukretmeliyiz ki derdimiz var. Çünkü Rabbim sevdiği kuluna dert verip sinarmis. Kulum isyan ediyor mu yoksa bana dua ederek mi geliyor diye. O yüzden asla isyan ettirmesine Rabbim bizleri. Sürekli ettiğim bir dua var cuma günleri de sela ile ezan arasında okurum çokta hoşuma gider bu kısa cümleyi kurmak ve Allaha gönülden yaklaşmak. ELİF ALLAH MİM MUHAMMET TEZ SELAMET...insan oğlu düşünse aslında çok büyük anlamlar yüklü... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim. Dua eder dua beklerim senden ve diğer arkadaşlardan.Amin canımya inşallahhh.. çok sıkıldım valaaa bı ara çevremde de o kadar çok hamile kalma yöntemleri dinliyorum ki anlatamam artık gınaa geldi valla.. Rabbim isterse her şekilde verir ben buna inanıyprum. Hepimizin hakkında hayırlı olsun canım. Rabbim bu kadar çok sınıyor inşallah doğduktan sonra sınamasın evlatlarımızla bizleri
Ne kadar da doğru konuştun ya. Çok haklısın gerçekten. Bazen isyan noktasına geliyoruz ve sınandığımız an o an oluyor. Rabbim aratmadın bıktırmasn isyan ettirmesin hep dua ediyorum canım yaa.dusmız olmazsa ne işe yararız acep. Geçn gün bir kadın diyo maşallah çok mutlusunuz bir tek bebeğiniz eksik o derecetam herşeyiniz. Ama Rabbim en iyisini bilir. İnş senin de tutmuştur canım yaa.o bekleme düreci o kdar zoooorr kii çeken biliyo. Hele kan tahlili çıkmadını beklerken saniyelerin bile geçmediğini hissetmenin ne olduğunu bizler biliyoruz bacım. İnş tüm sonuçların poxitif olsun hayırlısylaAmiin inşallah canım. Zaten hep bu yüzden diyorum olacaksa hayırlı evlat salih kul olsun diye. Rabbimin imtihanı zor ve meşakkatli oluyor. Ama sukretmeliyiz ki derdimiz var. Çünkü Rabbim sevdiği kuluna dert verip sinarmis. Kulum isyan ediyor mu yoksa bana dua ederek mi geliyor diye. O yüzden asla isyan ettirmesine Rabbim bizleri. Sürekli ettiğim bir dua var cuma günleri de sela ile ezan arasında okurum çokta hoşuma gider bu kısa cümleyi kurmak ve Allaha gönülden yaklaşmak. ELİF ALLAH MİM MUHAMMET TEZ SELAMET...insan oğlu düşünse aslında çok büyük anlamlar yüklü... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim. Dua eder dua beklerim senden ve diğer arkadaşlardan.
İnşallah canım. Ben 4yillik evliyim ve hep çocuk istedim. O yüzden inan hatırlamıyorum kaç kez idrar testi yaptım kaç kez ovilasyon testi yaptım kaç kez hastanelerde kan sonucu bekledim. Hepsinde heyecan stres hep bi sabredemeyis vardı. Ama bu öyle olmadı. Belki bir cogunuza garip gelecek ama bana çok cabuk geçti zaman. Ve inanır misin ilk defa tahlilde gerek duymuyorum. Hep adet günümü beklemek istiyorum. Normalde cuma günü tahlil günüm ama yaptirmayacagim bekleyeceğimiz. İçim ilk defa bu kadar rahat. Umarım vardır bunda da bir hayır kuzum.Ne kadar da doğru konuştun ya. Çok haklısın gerçekten. Bazen isyan noktasına geliyoruz ve sınandığımız an o an oluyor. Rabbim aratmadın bıktırmasn isyan ettirmesin hep dua ediyorum canım yaa.dusmız olmazsa ne işe yararız acep. Geçn gün bir kadın diyo maşallah çok mutlusunuz bir tek bebeğiniz eksik o derecetam herşeyiniz. Ama Rabbim en iyisini bilir. İnş senin de tutmuştur canım yaa.o bekleme düreci o kdar zoooorr kii çeken biliyo. Hele kan tahlili çıkmadını beklerken saniyelerin bile geçmediğini hissetmenin ne olduğunu bizler biliyoruz bacım. İnş tüm sonuçların poxitif olsun hayırlısyla
Hic sahit olmadim ben kanda cikmamasina, gebelik testinde yanlis cikabilir bunu biliozda cok garip., ins hamilesindr canimKızlar su an yıkıldım devlet hastanesi acile gittik eşimle mide bulantısı adet gecikmesi şikayetiyle bhcg verdim 0.111 yazi o sonuç negatif yarın saglik ocağının sonucunu bekleyem e dim . Ama bi yanlışlık var eminim böyle olasılıklar olabiliyor o idrar testi 2 defa yanlış çıkmazdı yarın saglik ocağının sonucu da bakı cam bu kadar belirti normal değil herşey bi yana 5 gündür adet olmadım bir damla leke bile gelmedi karın ağrım bile yok kafayı Yi cem ... buradan dedi dersiniz ben hamileyim ve kanda cikmadi kirmizi kartı görene kadar kan sonucu bile inandiramaz beni .meleğim benimleee inaniyorum buna
Inşallah yanlıştır kan testi hakkınızda hayırlısı olsun.O kadar belirti ve idrar testleri inşallah yanilmiyordur. Ne olursa olsun hayirlisi olsunKızlar su an yıkıldım devlet hastanesi acile gittik eşimle mide bulantısı adet gecikmesi şikayetiyle bhcg verdim 0.111 yazi o sonuç negatif yarın saglik ocağının sonucunu bekleyem e dim . Ama bi yanlışlık var eminim böyle olasılıklar olabiliyor o idrar testi 2 defa yanlış çıkmazdı yarın saglik ocağının sonucu da bakı cam bu kadar belirti normal değil herşey bi yana 5 gündür adet olmadım bir damla leke bile gelmedi karın ağrım bile yok kafayı Yi cem ... buradan dedi dersiniz ben hamileyim ve kanda cikmadi kirmizi kartı görene kadar kan sonucu bile inandiramaz beni .meleğim benimleee inaniyorum buna
Valla kirmizi kartı görene kadar kan sonucu umrumda değil açıkçası benalt komşum milyonu vardı 3 cm ameliyat için regli olması gerekiyordu 4 gün günü geçti beraber hastane ye gittik sonuç sifir çıktı ertesi gün dr muayene etti milyom yarım cm büyümüş beşlik dışında büyümesine sebep bisey olamaz demişti dr ona olasılık kabul ederek adet ini bekle 2 gün içinde olmazsan gel dedi gene regli olmadı 2 gün sonra 7. Gün günü gecikmenin test 0.100 gözümle gordum dr miyon etkiledi diycem ama bu kadar olmaz sokturucu veri cem demiş arkadaş geldi ağladı zaten bebek istiyordu birde milyonu aldırma işi böyle uzayınca baya yıkıldı neyse sokturucu aldı 2 gün sonra karnı çok ağrısı gibi fln söyledi 3. Gün bayilmis akşam dr a ilaç yan etki yapmış olabilir mi demiş dr ara ver bakalım cuma gel demiş bende bu arada devamlı sabah akşam konuşuyoruz o yün gitti geldi kan vermiş ulrasona girmiş yok bisey. 1 saat sonra dr u aradı kahve içiyoruz beraber drhani kesin hemde 5 hafta civarı yarın gel demiş 6. Hafta da kese bebek göründü ben bir bir yaşadım gordum bunu 3 haftalık bebek kanda sifir çıktı 1 aylıkken 5 haftalikken kese yi göremedi dr . Ayrıca su an 7 ay 21 günlük hamile miyonu 5 bucuk cm de durdu oğlu olacak ve bebek çok sağlıklı 2 3 gün de sokturucu kullandı bir damla lekesi olmadı ... ben bu yüzden umidimi kaybetmek etmiyorum sizlerde kaybetmeyin.inanmak basarmanin yarisidir.
1.20 Saglik odağındaki değer Simdi ogrendim gene negatif diğeri dün gece devlet hastanesinde ki 0.111 bugün 6. Gun 1 damla leke yok cronine 3 adet jelim kaldı devam etsem mi bir aksam mi bilemedim . Bu jel adet gecikmesi yapmaz mis onuda ogrendim . Karın kasik regli ağrım goguslerde hassasiyet şişkinlik regli ye dair bir belirtim de yok annem benle teyzene cektiysen biraz daha bekle dedi belki üstüne görmeden gec çıkar senin de yada gec dollenmedir dedi anneme söyledim asilama yaptırdık demedim sadece adetim 6 gün geçti kan negatıf dedim .o da 10 gün geçsin yeni dolleniyordur fln dedi .ümitler hayaller umutla r güzel insanlar hiç eksik olmasın hayatlarimizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?