Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkür ederim. siz de çok düşünmeyin moral en önemlisi bu süreçte. inşallah siz de müjdenizi alırsınız :)

iyi geceler

çok teşekkür ederim. siz de çok düşünmeyin moral en önemlisi bu süreçte. inşallah siz de müjdenizi alırsınız :)

iyi geceler
Kesinlikle en önemlisi moral vala herşey Allahın elinde o demeden yaprak kımıldamaz. Çok ikür müjdeli haberi almışsın Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş sana ve bzlere de bu duyguları yaşamayı nasip ettirsin inş. Ama biz insanoğlu çokkk sabırsızız hemen herşey olsun diyoruz ama herşey vakit saat dolunca oluyor Rabbim beni de tüm bekleyenleri de bekletmesin inş :)

feridedede oncelikle hayirli olsn. Rabbm sag salim kucagina almayi nasip etsin. Bende simdi doktorum7n yanindan ciktm tahlil verdm 15. Gun bugn. 1.30 saat sonra sonuc cikacak heyecanla bekliyorum bende ama bi yanimda yine olmadi diyor bakalim artik

Hadi inşallah güzel sonuç verirsin senden haber bekliyoruz canım

Selam kızlar bugün 7. Gun hala adet olmadı m hiç regli ağrısı da çekmiyorum artık 2 gündür sol tarafında 2 sağ imada 1 tane küçük tatli batmalar yaşıyorum goguslerim çok rahat sadece uçları irileşti ve etrafında koyulasma ve sivilcemsi belirgin şeyler çıktı. Beyaz kokusuz akintim bazen yoğun bazen az ama devam ediyor. Bel ağrım da keza pazartesi kan tahlili tekrar deniycem insallah hepinize güzel haberler verip umutlarimiza bir umut da ben katarım ..

Bence sadece kan değil doktora da git. Ne olduğunu öğrenmiş olursun.Allah korusun kist falan olmasın ya da başka bi şey. Bence hem kan tahlili yap hem de doktora git

Sonucunu aldın mi canım hıza bilgi verir misin. Benimde bugün 15. Günüm ama gitmedim pazartesi yı beklemek istedim

umarım alırsın hayırlı haberleri. ben aşılamamın 22. günü test yaptım. inşallah sana da nasip olur :)
İnşallah canım inşallah. Ne adet belirtim var ne başka bir agrim sizim. Gayet iyiyim bir kaç gündür. Sadece gaz ve kabızlık problemim var sende de olmuş muydu

İnşallah canım inşallah. Ne adet belirtim var ne başka bir agrim sizim. Gayet iyiyim bir kaç gündür. Sadece gaz ve kabızlık problemim var sende de olmuş muydu
bende adet belirtileri ölmuştu ama aşılamamın 17. gününden sonra. acaip bi kuruluk başladı dudağımda dilimde. kabızlık problemi çektim ama her sabah aç karınla kuru kayısı ile su içtim geçirdi. benim de 17. güne kadar hiç bi belirtim yoktu hatta unutmuştum aşılamamı bile :)

Benimde pazartesi günü 18. Günüm olacak inşallah bende güzel bir haber alırım canım. Rabbim isteyen herkeze tattirsin bu duyguyu. Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını

Benimde pazartesi günü 18. Günüm olacak inşallah bende güzel bir haber alırım canım. Rabbim isteyen herkeze tattirsin bu duyguyu. Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz bende pztesiden beri iğne kullanıyorum iki taraflı kasıklarım ağrıyor yumurtalar büyüyor herhalde ona bile sevinip heyecan yapıyorum

umarım alırsın hayırlı haberleri. ben aşılamamın 22. günü test yaptım. inşallah sana da nasip olur :)
Benim bugün 16. Günüm 3 gün önce idrar testim 2 kere silik pozif çıktı ama kanda 10 u 12 sinde 0.111 ve 1.20 negatif cikti bugün reglimin üstünden 1 hafta geçti leke bile olmadı gec döllenme olasılığı gibidir diye pazartesi kirmizi kartı görmez isem tekrar yeniliycem kan testi dr. A git cem us fln. 22. Gunu kan demirin kaçtı. Kaç günlük dedi dr . Bilgi verirsen sevinirim.rabbim hepimize sağlıklı güzelbebekler versin amin :)

Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ben gonal f 450 kullandım her gün 75ml
Canım kasım ayında aşılamadan önce iğne ile deneyelim demiştik o zaman ganolf 450 150 ilk kullandım onuncu gün çatlatma iğnemi vurmuştum çok sayıda yumurtam oluşmuştu ama tutmadı şimdi puregon 300 75 lik kullanıyorum ama ilk günden etki ettiğinin farkındayım kasıklarım batışıyor pztesi kontrol var bakalım sonuç nasıl olucak

Hakkında hayırlısı olsun canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah bu son olur senin için

canım açıkçası ben sadece gebelik testi yaptım 22. gün değerin 2000 küsürlerde çıktı. sanırım benim aşılama yaptığım hafta tuttu . umarım sen de adet olmazsın ve müjdeli haberi alırsın. bi de biz eşimle ilk üç gün beraber olduk sonra şehir dışına gitti iş için. işte allah ol deyince oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…